- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Yettel topik
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-02-16 14:21 Téma összefoglaló
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
A szándéknyilatkozat az CETIN-es téma és valóban nem kötelező érvényű. De szerintem nagyon tető alá akarják hozni mert a Jászai az arab tulajhoz is kiment a múlt héten. A vezetékes az nagyker szerződés a 2Connecttel és él.
-
Landsmann
addikt
Csinálta volna, de nem engedte a rendszer. Mindkettőhöz a jelszó megadva. Hopp, valami eszembe jutott. Mi van, ha csak az egyiket adatom hozzá? Mivel a másik számról nem tud, nem tudja, hogy 3 ügyfélszám létezik. Mikor hozzáadta, újra hívva hozzáadatom a másikat is.

Csak van egy kis bökkenő az adatok sem teljesen azonosak. Ugyanis az egyiknél a lakcímben a házszám után még van egy 0 (nulla) is. Fogalmam nincs hogy rakták oda, de az első perctől ott van. Szóval ezért sem menne. Mondjuk akkor sem értem, ezen mit változtat hogy mutogatom a jogosítványt, mert attól még a 0 ott lesz és továbbra is 3 ügyfélszámon lesznek az előfizetések. Ja és bohóckodunk a videochattel, mikor az e-mail hitelesítést is úgy csináltuk.
Amin még meglepődtem, mondom neki, hogy az adategyeztetést is mindig úgy csináltam, hogy azt a kóbor nullát miondig lehagytam. Erre mondja, adategyeztetéshez nem kell lakcímet megadni, csak ha más nevére kerül. Én meg úgy emlékszek, hogy kell. -
Krethx
aktív tag
A problémát az okozza hogy egyes előfizetések és f.kártyák más és más ügyfél azonosítón kerültek be a az adatbázisba. Amit eddig a Yettel App és Web-es felület gond nélkül kezelt. Most egy ügyfél azonosítóra tesznek át mindent. Nálam a Yepp azonosítóra kerülnek át. Viszont a feltöltőkártyás számaimat nem sikerült. (Screenshot-on látni.) Szerintem nem is fog menni. Pedig azt ígérték személyesen hogy egy helyen lesz minden.
-
SztiviVander
addikt
-
szaboi6512
addikt
-
szaboi6512
addikt
-
szabonagyur
félisten
-
Jim74
nagyúr
-
Jim74
nagyúr
Azt választ kaptam, hogy ekkor és ekkor kiküldték és nézzem meg a spam-ben, mert biztos oda ment. Természetesen azzal kezdtem, hogy ott kerestem az emailt. Magyarul annyit néztek meg, hogy kiküldték (ha megnézték egyáltalán), de hogy kaptak-e bármilyen hibaüzenetet azt biztos nem nézték meg. Gyakorlatilag leráztak a fenébe.
Mivel más is jelezte itt a fórumon, hogy hasonló cipőben jár ,ugy gondolom, hogy nem nálam van a hiba. Illetve eddig működött, semmilyen más szolgáltatóval nincs ilyen gond, jönnek szépen a számla értesítők. -
Fecó88
tag
Kelleni nem kell persze csak ha már használhatatlaná tették gyakorlatilag péntek este ota az appot akkor az volna a minimum mert ugye nem mindenki korlátlan netes és ha elfogy a netje akkor hoppon marad . Itt az elvről vanszo még az one is felérte ésszel pedig hát ök tudjuk hogy mijenek.
-
Jim74
nagyúr
-
Jim74
nagyúr
-
MadMancs
veterán
-
sfdrakex
nagyúr
-
Landsmann
addikt
-
sfdrakex
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
yanna
addikt
-
ANDROID???
addikt
-
T0mBd1gg3R
veterán
-
Imi1981
veterán
-
PitLee
őstag
-
4Grider
félisten
-
tomp
félisten
-
AMD1994
lelkes újonc
-
tomp
félisten
-
Akelaus
senior tag
-
TODI1111
veterán
-
zzola
titán
Megjött a válasz!
"Kedves XY!
Köszönjük, hogy a megszüntetéssel kapcsolatos TEL-379XXXX-es azonosítószámú megkeresésével hozzánk fordult. Válaszunkat az alábbiakban küldjük meg.
A +3620/929-XXXX-es számú előfizetés megszüntetését nem tudjuk biztosítani, mivel az határozott idejű. Ez Egyedi Előfizetői Szerződésének 4.2-es pontjában szerepel, melyet aláírásával elfogadott. A szerződést a Yettel online fiókjában, a telefonszámot kiválasztva az "Elektronikus dokumentumok" menüpontban érheti el. A szerződés 4.3-as pontjában részletes tájékoztatást nyújtottunk a feltöltőkártyás szerződések időtartamával kapcsolatosan.
A feltöltő kártyás szerződések időtartamát a szerződéskötést követően feltöltött összegek befolyásolhatják. Abban az esetben, ha nem tölt fel semmilyen összeget, a telefonszámhoz tartozó határozott idejű szerződés 2026. június 30-án jár le. Ezt követően 30 nap áll rendelkezésére a visszaaktiválásra, melyet követően a szerződés megszűnik.
Forduljon hozzánk a jövőben is! Amennyiben bármi másban a segítségére lehetünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon elérhető elektronikus űrlap segítségével (www.yettel.hu/ugyfelszolgalat/elerhetoseg). Ügyfélszolgálatunk minden csatornán rendelkezésére áll.Üdvözlettel:
XY
Egyedi Igénykezelési Csoport
Yettel Magyarország Zrt."Szóval az előfizetői szerződésben leírtak felülírják az ÁSZF-et? Érdekes mindenesetre.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Peceparti
csendes tag
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
Annyira nem érdekes, hiszen soha nem volt cél a flotta díjcsomagokkal kannibalizálni, így egy csomó flottaszerződésben szerepelt, hogy hálón belülről hány százalék előfizetés jöhet. Viszont hogy hálón kívülről lett volna megkötés, na olyannal még nem találkoztam, hiszen nem is lenne logikus...
-
4Grider
félisten
-
dredjudge84
őstag
-
Peceparti
csendes tag
-
Croft-21
őstag
-
4Grider
félisten
Nincs ilyen az ÁSZF-ben, mert nem is lehet, az eht ebből a szempontból nem különbözteti meg a prepaid és postpaid előfizetéseket, így az ott írtaknak kell lenni mérvadónak az ÁSZF-re is. Épp ezért a Yettel ÁSZF-ben az előfizetői rendes felmondásnál csak az alábbiak szerepelnek:
"Az Előfizető a határozatlan idejű Előfizetői Szerződést bármikor, indoklás nélkül azonnali
hatállyal felmondhatja.
Az Előfizető részéről történő felmondás esetén az Előfizetői Szerződés megszűnésének
napja – a felek eltérő megállapodása hiányában – az írásbeli felmondás Yettel által történő
átvételét, illetve szóbeli felmondás esetén annak Yettellel történt közlését követő nap."
Az eht-ban egyébként én maximum 8 napra emlékszem, de lehet, hogy azóta módosítottak ezen, a lényeg, hogy alapból nem nehezíthető az előfizetői felmondás.
Nyilván ha panaszt nyújtasz be, meg fogják szüntetni a prepaid előfizetést, mert mást nem tehetnek. De tény, hogy minden szolgáltatónál hosszú évek óta a lerázás megy azzal a szöveggel, hogy várd meg a rendes megszűnést.
Szerk.:
Mondjuk belegondolva simán lehet, hogy a prepaid előfizetések egyenlegfelhasználási idejét határozott idejű szerződésként értelmezik (ennek lenne jogalapja), így rögtön nem vonatkozik rá az ÁSZF fenti előírása. Viszont az eht meg ugye törvény, ami alapján kellene az ÁSZF-nek működnie... -
bp15
junior tag
-
remetelvtars
junior tag
-
MolTol
tag
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
dredjudge84
őstag
-
dredjudge84
őstag
-
dredjudge84
őstag
-
dredjudge84
őstag
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
tomp
félisten
-
leo81
aktív tag
-
4Grider
félisten
-
yanna
addikt
-
remetelvtars
junior tag
-
remetelvtars
junior tag
Kosz.
Mi a kulonbseg a netes 14napos elallason felul? Nem jar a 30 nap proba? Telefonon is van a 14 nap, nem?
A ceges lehetosegrol kiderult, h otthonnetet csak a kisvallalkozasnak titulaltak kaphatnak.
A netes rendeles jo otlet. Mennyire gyors vajon a szallitas?Uh most meg az a kerdes, h az otthonnet mennyit bir, mert az oreg siman rarak 4-5 gepet, akar egyszerre is, bar tobbnyire csak 2 gep megy egyszerre. Jatszani nem jatszik, de filmet esetleg nez, bongeszik, millio ablak megnyitva, filmbol sokszor 2 gepen egyszerre megy a streaming.
Es meg a fo kerdes, h a routerre madzaggal is lehet cstlakozni, v csak wifivel, es az emeletes csaladihaz 2 eletet el tudja-e latni a wifi? -
Dave1984
őstag
-
pinnacle
nagyúr
-
Norbi27
aktív tag
-
Norbi27
aktív tag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
-
arcszesz
aktív tag
-
mjuti
tag
-
enginev3.0
félisten
-
RedCactus
őstag
-
RedCactus
őstag
-
RedCactus
őstag
-
MolTol
tag
-
enginev3.0
félisten
-
INGJOKE
veterán
-
rin33
senior tag
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
DDA40X
aktív tag
-
makoss
veterán
-
DDA40X
aktív tag
-
trec12
addikt
-
4Grider
félisten
-
Dave1984
őstag
-
makoss
veterán
-
makoss
veterán
-
Landsmann
addikt
-
Landsmann
addikt
-
tomp
félisten
Mikor májusban kihoztam az OtthonNetet akkor routerrel együtt kértem.
Routerrel felment SA-ra. Átraktam a kártyát a telefonba és a telefon is felment SA-ra. 1hónapig használtam úgy.
Ergo mivel most router nélkül hoztam ki a kártyát így nincs a kártya mögött általuk támogatott SA eszköz ezért nincs leszedve a tiltás. -
SztiviVander
addikt
-
makoss
veterán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Egy-kettő érinti, de apróságok.
- Módosításra kerülnek a belföldi, nemzetközi és univerzális zöldszám (00 800 xxxx xxxx)
hívásával kapcsolatos feltételek.
- Módosításra kerülnek a felszólító levelek adminisztrációs díjára vonatkozó szabályok és
díjak.
- Egy számlázási azonosító alatti több számlaküldési cím megjelölésének lehetőségét nem biztosítja.
- Egy Egyéni (Lakossági) Előfizetőnek egyidejűleg legfeljebb 10 (tíz) különböző, az ÁSZF Díjszabás vagy Akciós mellékleteiben szereplő, számlás fizetési módú hírközlési előfizetői szolgáltatásra vonatkozó Előfizetői Szerződése állhat fenn. -
conair
tag
-
whiskeys
őstag
-
Trailbreaker
tag
-
trec12
addikt
-
tomp
félisten
-
Landsmann
addikt
Értem. Köszi az infót. Jelenleg mikrós netet használok, aztán a vihar óta egy fa lombozata szépen belóg a vételi útvonalba. Azt hittem attól van meglassulva a net. Szolgáltató szerint vágjam le az ágat. Ja, majd más portzájára belopózok. Mondják, ők sem mehetnek be. Szép. De egyelőre úgy tűnik nem ez okozta a gondot, mert másnál is lassú volt. MOst megjavult teljesen, de a fa ugyanott van. Így egyelőre mágsem váltok, mert azért közel felét fizetem mintha Otthon Net előfizetésre váltanék.
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
-
Cs.Tibor
junior tag
-
zzola
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amugy gyanus hogy a yepp, kartyas, havidijas, yettel flottas, szerzodeses flottas, otthonnet, tv elofizetesek sokasaga tul nagy falat volt nekik es azoknal lehet a problema akiknek ezek kozul tobbfele elofizetese is volt.

Nekem sem akarták...igaz, akkor még telenor volt.