- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
válasz
tsteve #53157 üzenetére
az nmhh jogszabályokat (rendeleteket) hoz... erre bizony van jogosítványa egyes önálló szervek vezetőjének, ilyen az nmhh is... ebben tehát tévedsz most
Az nmhh nem jogalkotó szerv. Ezt mondtam. Az nmhh elnökének van jogalkotó hatásköre, ami nagyon különböző állítás.
De ez már nagyon off, így eléggé elvezet a telenortól -
-
zseko
veterán
válasz
tsteve #52846 üzenetére
Hagyjuk... nem érted. Tudod vannak akik meg az elejétől lesz.rják az egészet, valamint -veled ellentétben- nem játszanak önkéntes rendőrt és rohannak az első másodpercben a hatósághoz durcás kisgyerekként, mert valami nem tetszik. Van aki türelmes, és képes várni pár napot. Én nem tapsolok ennek, nem nekem találták ki, így abszolute lesz.rom mi van benne. Ha én tévedtem akkor belátom, ha te, akkor kiröhöglek
-
zseko
veterán
válasz
tsteve #52843 üzenetére
Ez a csomag 300MB netet tartalmaz, ez világosan le van írva, ennek megfelelően 300MB netet tartalmaz külföldön is, amit meg is ad. Az hogy te most 3 hónapig belföldön, mint ki is van emelve, 'beetető jelleggel' korlátlan netet/hívást/sms-t ad, az nem jelenti azt, hogy ez korlátlan csomag és ennek megfelelő járna külföldön is. Ilyen alapon fel lehetne jelenteni bármelyiket a korlátlan hétvégékért, meg a korlátlan karácsonyért, stb., hogy nem lehet használni külföldön. Kétlem, hogy bármit is fog csinálni az nmhh, de beírom ide hogy tévedtem ha fog.
-
zseko
veterán
válasz
tsteve #52817 üzenetére
Komolyan még mindig itt tartasz, mert nem egyezik a csomag az elképzeléseddel?
Szvsz ki fognak röhögni az nmhh-nál, és majd kapsz tőlük is egy szép sablon szöveget. Aztán jelentheted fel őket is
Ez a Hello Telenor pedig sosem volt korlátlan csomag, így soha nem is fog rá vonatkozni az, ami a korlátlanokra. Sőt, még csak arra sem lehet hivatkozni, hogy megtévesztő, mert minden le van írva a honlapon egyértelműen. Egy dolog lehet bukó, ha az üzletben félretájékoztatják az ügyfelet, de ezt nem hiszem.
-
-
-
azbest
félisten
válasz
tsteve #52695 üzenetére
nincs nagy titok, 10000 forintos listaárú a net korlátlan csomag. De az bruttó. 8475 forint nettóban / 1200 = 7GB
Ne keverjük azt, hogy 2-3 önálló csomag együttes megrendelése esetén kap kedvezményt az árból valaki azzal, hogy van egy csomag, ami maga tartalmaz különböző lehetőségeket. *
Persze érdekes kérdés, hogy engedi e a jogszabály, hogy megbontsa a csomagot ilyen szempontból a szolgáltató a számításhoz.*: józan paraszti ésszel lehet ugyanannak tűnik, de jogilag nem. Ahogy például a csekk költségét sem terhelheti rá az ügyfélre a szolgáltató (nem számíthat fel érte plusz pénzt). Ellenben az árból adhat kedvezményt, ha nem csekken fizetik be. Gyakorlatilag ugyanaz az eredmény, de jogilag mégsem ugyanaz.
(#52697) Ksix
a hipernet home-nak is része a korlátlan bögészés és adnak hozzá külön roaming keretet. Az éjszakai viszont külön opció, arra is adnak persze. A beépítettnél esetleg az számíthat, hogy külön opcióként is létezik-e és annak az árából számítják.(#52699) Ksix
megint csak kitaláljátok, hogy szerintetek mi van. Viszont mégis van roaming keret opcióra is. Hogyan lehet megrendelni a korlátlan net opciót és mi az ára a telenornál? Ja, hogy nem lehet. Szóval mégsem opció -
Ksix
tag
-
Ksix
tag
válasz
tsteve #52675 üzenetére
Bár a tájékoztató alapján úgy tűnik, hogy így van, de lehet, hogy azok csak olyan példák, amik a nyugati szolgáltatókról szólnak, akik azt mondják, hogy 42 euró a korlátlan csomag, és eszükben sincs lebontani, hogy abból mennyi a korlátlan telefon, és mennyi a korlátlan net. Ellentétben az élelmes magyar szolgáltatókkal, akik viszont igen. És ha a rendeletet nézzük, ami számít, nem a tájékoztatót, akkor abban ilyenek vannak:
„… belföldi díjcsomag mobilszolgáltatási összetevőjének az egész számlázási időszakra vonatkozó teljes, héa nélküli kiskereskedelmi áráért vásárolható mennyiség kétszeresének megfelelő kiskereskedelmi mennyiségeit használhassa fel”
A belföldi díjcsomag a Hello Telenor, 5990 Ft, az internet, mint mobilszolgáltatási összetevő ára 530 Ft.
„… és ezért alkalmazható a korlátlan adatcsomagok esetében, beleértve a más mobilszolgáltatásokkal egy csomagban értékesítetteket.”
A korlátlan adatcsomag a Hello Telenor csomag része, amiben más mobilszolgáltatásként van még korlátlan beszéd is.
Úgyhogy ha eltekintük az akciósságtól, szerintem akkor is kérdéses, hogy ellentétes-e az EU rendelettel. -
8
senior tag
válasz
tsteve #52666 üzenetére
Az állam mindenképpen benyeli, hiszen ezzel kevesebb bevételhez jut.
Viszont azokban az esetekben, amikor a szolgáltatók emelhetik a díjaikat, és vissza is emelik a nettót, úgy az egyetlen aki nyer az a szolgáltató, és az állam és az előfizető is veszít. Ilyenkor az áfacsökkentés erdeménye, hogy az állam kevesebb pénzhez jut, az előfizető többet fizet, a szolgáltató pedig többet kap - mindhárom az áfacsökkentés összegével. (persze az emelt nettóból közvetetten jut némi többlet bevételhez is, hiszen így a szolgáltató is annyival többet adózik, de az sokkal kevesebb, mint az áfacsökkentés összege)
-
zseko
veterán
válasz
tsteve #52658 üzenetére
Arról van szó, hogy nem érted az aszf-et. Ez sosem volt korlátlan csomag, így nem is vonatkozik rá a lentebb betett eu-s korlátlan netre vonatkozó törvénye. Megtévesztő? Lehet. Szabálytalan? Nem. Ez ugyanaz, mint ami megszokott mondjuk tévénél vagy vezetékes internetnél a hirdetés, pl.
20mbps internet csak 990Ft-ért!*
*az első három hónapban, utána 1790Ft.
Persze tévedhetek is, de azt hiszem az aszf alapján jól gondolom.
-
zseko
veterán
válasz
tsteve #52656 üzenetére
Milyen trükközés? Le van írva világosan: 3 hónapig tart a korlátlan, utána átváltanak másik csomagba, ha nem mondod fel. Az aszf meg teljesen világosan és egyértelműen fogalmaz.
Hogy kicsit máshogy van kifelé kommunikálva az más dolog... De akkor sem ígér korlátlanságot a 3 hónap letelte után. -
zseko
veterán
válasz
tsteve #52653 üzenetére
Csakhogy ez a Hello Telenor csomag netet tekintve 300MB adatot tartalmaz, amit a promóció keretében az első 3 hónapban korlátlanul lehet használni. Szóval szó nincs arról, hogy ez korlátlan adatot tartalmaz
De korlátlan beszélgetést is csak hálón belül, hálón kívülre az is csak 100perc, amit szintén korlátlanra tesznek az első 3 hónapra.
Ki van ez találva(#52654) tsteve olvasd el az aszf-et, rá fogsz jönni, hogy félregondolod te is.
-
zseko
veterán
válasz
tsteve #52643 üzenetére
Abban a Blue S csomagban eleve is csupán 300MB net van, eu ide vagy oda. Vagy úgy gondolod, hogy külföldön több netet kellene adniuk mint amit a csomag egyébként tartalmaz? Vagy net nem tartalmazó csomaghoz is kötelező netet adni külföldön, hiába nem tartalmaz, 'mert az eu ezt mondja'?
-
-
zseko
veterán
válasz
tsteve #52548 üzenetére
Azért az a korlátlan adat a giffgaffnál nem egészen korlátlan
Nem is Unlimitedként hirdeti, hanem Always On. Úgy látom most emelték, eddig 6GB volt, most már 9GB, ezt teljes sebességgel lehet elhasználni 4G-n, ha elfogyott akkor lekorlátoz 384kbps-re reggel 8 és éjfél között (eddig az is 256kbps volt).
Bár azzal a full 4G-vel sem voltam igazán előrébb néha... -
Somatom
veterán
válasz
tsteve #51357 üzenetére
A gondolatmenetedet követve szerintem annak is örülnöm kéne, hogy igénybevehetem bármelyiknek a szolgáltatását, hiszen négerként futhatnék mezitláb a szavannán egy éhes oroszlán elől. De, sztem nem az a gondolatmenet viszi előbbre a világot, hogy máshol valami rosszabb, mint itt, hanem az, hogy miként lehetne itt valami jobb, mint most.
-
Somatom
veterán
válasz
tsteve #51354 üzenetére
Mindenki a saját hsz. -eiért felelős. Én nem pocskondiáztam a Telenor -t, próbálok tárgyilagos maradni. Sőt! Azon kevesek közé tartozom, akik már többször kijelentették itt, hogy alapvetően elégedettek a Telenor szolgáltatásával. De, mivel a Telenor a szolgáltatóm, annak a díjait fizetem, ezért sztem érthető, hogy ebben a topikban vagyok érdekelt.
-
Somatom
veterán
válasz
tsteve #51313 üzenetére
Sztem az lenne a jó megoldás, ha lehetne tiltani csak az adatroamingot az 1 -es feletti zónákra. Az adatkapcsolaton történő forgalmazés tud történni felhasználói beavatkozás nélkül is, de hívásnál minden esetben manuális döntés kell a drága roaming átvitelhez. Ha a felhasználó igényli az adatkapcsolatot is, akkor felhívja a szolgáltatóját és aktiváltatja.
-
azbest
félisten
válasz
tsteve #51317 üzenetére
a segélyhíváshoz azt hiszem nem kell roaming... de persze nyelvtudás elkel, szóval ha magyar segítséget kérne, akkor ahhoz kell roaming.
(#51319) tsteve
ilyenkor hasznos tudni, hogy van-e sms -es aktiválási lehetőség.
Anno vodánál úgy tudtam pre-paidre napi roaming jegyet aktiválni (100MB + belföldi hívásos ár napi egy ezresért), hogy sms-ben elküldtem minden nap éjfél után az aktiváló kódot. Prepaidnél ott mindig csak egy napra szól és kikapcsol, a számlásnál meg alapból magától aktiválták, ha külföldre roamingol valaki. Az még eu-n belüli volt, de hasonlóan kell eljárni most eu-n kívüli roaming opcióval.(#51320) Gerasz
azt hiszem ez a roaming a hanghívásra is vonatkozik, nem csak netre. -
Gerasz
aktív tag
válasz
tsteve #51303 üzenetére
Félő, hogy itt agymosásra sem volt szükség, olyan korlátozott szellemi kvalitásokkal rendelkezel.
A példa pusztán arra vonatkozott, ha az albánt meg engem is lehúznak 3 egységgel a szolgáltatóik, mert roamingolva véletlenül elolvassuk a saját híroldalunkat, majd fizetnek egymásnak egy-egy egységet, attól ez még egy kizárólag számukra előnyös lerántás. Kell még ragoznom?
(#51304) azbest
Igen, ez fog történni, és tisztában voltam a helyzettel az első hozzászólás előtt is. Csak megjelent ez a túlmozgásos hülyegyerek, és nem bírtam szó nélkül hagyni.Elejét lehetne venni a problémának, ha a telefonokon lenne egy felhasználó által kezelhető szolgáltató whitelist. Csak gondolom a fő piacokon (Kína, USA) ez teljesen érvénytelen probléma, nem úgy, mint a teljesen széttagolt Balkánon vagy Kelet-Európában.
-
azbest
félisten
válasz
tsteve #51294 üzenetére
az egyéni fellelősségvállalás nem divat. Az emberek elvárják, hogy a veszélyes helyzetekben önállló cselekvésre alkalmatlanként pátyolgassák őket (cselekvőképesség). Viszont, ha valamikor pont ezért korlátozzák, akkor meg az a baj.
Utazás előtt tájékozódni kellene. Aki ezt elmulasztja, attól szokták elvenni a cuccokat a reptéren. Annak kell büntetést fizetni, hogy felvihesse a táskáját. Azt nem engedik fel vagy fordítják vissza külföldről.
Persze a szolgáltanó is törekedhet a bolondbiztos megoldásokra. És bizonyos mértékig törekszik is / rá van kényszerítve jogilag, hogy korlátot szabjon. De nem óvoda, hanem profitorientált cég az is.
Az meg szintén csak az ország szintjét mutatja, hogy 50 eurós védő limit alatti összegért is nagy patáliát csapnak az emberek. Sajnos itthon sokan ezt nagy pénznek érzik és érdemesnek arra, hogy hetekig próbálják visszakövetelni (jogtalanul).
Gerasz
ahogy legelőször írtad, kérj méltányosságot. Aztán vagy elengedik részben vagy egészen, vagy nem. De követelni nincs jogalap. -
Gerasz
aktív tag
válasz
tsteve #51293 üzenetére
Mi a hülyeség, barátom? Arra próbáltam utalni, hogy ugyan fizetnek egymásnak a szolgáltatók, de ez kizárólag számukra előnyös, kölcsönösen.
Amióta az EU-ban megszűnt a szabadrablás, azóta kiderült, hogy ezek nélkül is el tudnak épphogy, farháton működgetni.
Valóban figyelmetlen voltam és szerencsére nem vág földhöz néhány tízezer forint sem. Szerinted a figyelmetlenség jogalap a lehúzásra. Szerintem meg ez egy zsebtolvaj ars poeticája.
-
asdf_
veterán
válasz
tsteve #51294 üzenetére
Az megvan, hogy a welcome sms beerkezese, megnyitasa es elolvasasa kozotti 15 masodpercben megfelelo halozaton siman le lehet forgalmazni 100 MB+ adatmennyiseget? (jo, lehetne, ha hitelkerettullepes miatt nem koppanna, es jonne a hokozi szamlarol szolo sms/akadne al a roaming limiten/mittudomen)
-
asdf_
veterán
válasz
tsteve #51293 üzenetére
Feneket, amikor valamit tiz-, szaz-, vagy ezerszeres aron szamlaznak ki, ne mondjuk mar ra azt, hogy ok. Persze, aszf-ben benne van, welcome sms-ben benne van, es a juzer benazta el, hogy bekapcsolta a netet, szoval jogszerunek jogszeru, de el ne fogadjuk mar, hogy ez igy rendben van...
-
Gerasz
aktív tag
válasz
tsteve #51289 üzenetére
De, speciel tudom, hogy a roamingoló telekomos albán után is fizet a Telenornak az albán Telekom, ha Budapesten letölti az index.al-t tízezrekért. Mint ahogy a saját példámban a Telenor az albán Telekomnak.
Azonban az extra magas roaming díjak áldozataként beállítani a szolgáltatókat hajmeresztő. Ahogy az is, hogy ezeknek a g*ci gigacégeknek a megregulázása még az EU-nak is egy évtizedébe telt.
-
válasz
tsteve #50944 üzenetére
Valami alap korlátlan T-s csomag 1 GB nettel 10900, a T-s topikban is 99 pénzt irtak ennél a csomagnál, a T honlapon is, viszont azelőtt volt valami nyári akció uniós országokba, nálam az ragadhatott be.
Ezt a csomagot akkor kötöttem, amikor egy hónapban 15 eft volt az SMS a számlámon. Azóta persze nem SMS-ezek sokat. -
válasz
tsteve #50941 üzenetére
Sajna egyelőre ez van nálunk, vagy kiokosítja magát az ember vagy jól megszívhatja. Főleg az idősebbek vannak veszélyben, mert ők nem is mindig képesek eligazodni a legalapabb dolgokban sem.
(#50942) tsteve
Nálam hívásdíj nem számít, elméletileg itthon korlátlan a T-m, bár tavaly No-ba is nulla forintos volt a hívásom, pedig valami 200 ft-os percdíjat írt az oldaluk.Köszi a helpet!
-
válasz
tsteve #50933 üzenetére
Köszi a linket, nekem is úgy tűnik, de igazából az érdekelne most, hogy ha 3 számla sincs kiegyenlítve, akkor megszünteti-e a Telenor az előfizetést és kiad egy végső számlát? Mert ha ez így van, akkor nem is kell semmit csinálnom, ezt kifizetem és lezárul az ügy. Valami módon csak felmondja a szolgáltató az előfizetést, ha az ügyfél nem fizet hónapokig, nem? Akkor nekem nincs is dolgom a fizetésen kívül.
Gondolom én telefonon sem kapok tájékoztatást ez ügyben....
-
Nerd
aktív tag
válasz
tsteve #50675 üzenetére
Szerintem meg hello datasok ingyen kaptak... Az appban is 0 Ft-tal szerepel...
De akkor itt a mytv weboldal... Alapbol 0 forint az arkalkulacio...
Ha kivalasztom a Plust 2990 lesz az arkalulacio... az androidos app rossz...
(#50676) Viktor0610 : Annyira erzem hogy beszopom ha ranyomok a rendeles gombra
-
válasz
tsteve #50673 üzenetére
tsteve:
Hát. Passzolom.
Nem tudom reprodukálni a hibát, ha az.Nerd:
Rendeld meg a my.telenor.hu oldalon, az tuti, jó lesz. -
-
zseko
veterán
válasz
tsteve #49796 üzenetére
Oké, és mit csinálok akkor a Hello Data kártyámmal?
Nekem net kell, nem beszéd. Két telefonnal nem kívánok mászkálni, nem beszélve a két telefonszámról. Meg nincs szükségem 3000 percre egy hónapban
csak egy kevéssel van többre szükségem, mint 50 perc, így ennyit meg végképp nem vagyok hajlandó fizetni érte. A Hello Datában 5GB eu net van, külföldre meg nem telefonálok... Igaz, van egy angliai kártyám is, azt megtartottam mikor hazajöttem.
Tavalyelőtt azért mentem vissza kártyára, mert nincs olyan lakossági előfizetéses csomag, amivel ne buknák ezreket az én mobil használati szokásaimmal, ugyanolyan kártyás használattal szemben. Ezért a Hello Datáért hajlandó vagyok fizetni 6e-et, egy korlátlan beszédet és sms-t igen, de netet alig tartalmazó csomagért viszont még 2-3ezret sem.
-
-
adam1400
tag
válasz
tsteve #48755 üzenetére
2000-es évek elején az SMS is ment minuszba kb 200 Ft-ig engedte,aztán következő feltöltéskor levonták.
Vodánál épp ezért volt az hogy 128 Ft alatt nem engedte az SMS-t.
A másik hogy anno még a 1220 fizetős volt 20 Ft/p és volt hogy akkor is engedte a rendszer amikor 0 Ft volt rajta.
-
Ksix
tag
válasz
tsteve #48439 üzenetére
Pont ez az, hogy nincs mitől eltérni, nincs meghatározva se a rendeletben, se törvényben, hogy mi a méltányos használat, minden szolgáltató nagyjából azt talált ki magának, amit akart. Csak pontosan közölnie kellett az ügyféllel, hogy az elmehessen, ha nem tetszik neki. Ezért is van most a 3 szolgáltatónál 3 különböző méltányossági feltétel. Egyébként a Telenornál a 2-3. zóna lefed mindent, nincs is több, de tény, hogy a Telekom kétszer annyi napot ad, mint a Telenor.
-
Somatom
veterán
válasz
tsteve #48431 üzenetére
Létezik egy ezen alapuló, Magyar jogszabály. Itt is linkelve lett, olvastam is, de most baromira nem találom. Ez azért számít, mert úgy rémlik, hogy abban nem csak a hazai hálózatba lépés napja szerepelt, hanem az 1 -es zónától eltérő hálózatba bejelentkezés napja is. Ez nekem azért lenne fontos, mert gyakori eset, hogy melóban, pénteken leküldenek minket a svájci határra, ott hétvégézünk a német oldalon, és csak hétfőn lépünk határt. Ha én minden ilyen napon egyszer bejelentkeztetném a telót svájci hálóra, akkor tutira 50% alatt maradnék 1 -es zónás roamingban.
-
Bferibörs
addikt
válasz
tsteve #47772 üzenetére
hát azért a kártyások is rendesen sárosak, márciusban adat egyeztettem tponton, (t.komnál sem volt akkor sorban állás,ott is voltam-vodánál sem, majdnem egymás mellett vannak mindhárman ) senki nem volt előttem, nem csak adategyeztetés miatt,egyébként sem és nem eldugott helyen jártam-más alaklmakkor is 3-5 főt láttam ott max. ügyet intézni, de jó magyar szokás szerint ráérünk arra még, aztán ez van
(#47775) 8
na ja
-
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
tsteve #47114 üzenetére
jelenleg ha jól tudom ezek a csomagok akciósak ami nem jelenti azt, hogy kivonják, persze ki is vonhatják ami jobb esetben ügyfél bizalmatlanságot okozhat a későbbiekben, lehet emelik az árát ( kártya,megvásárlás, stb, de ezt csak találgatni lehet, esetleg rossz éjszakákat lehet elérni vele
Te mindig pesszimista vagy ( fested az ördögöt a falra, ötleteket adsz a szolgáltatóknak ) , nem tudom, hogy lehet így élni, biztosan jó
-
Somatom
veterán
válasz
tsteve #46967 üzenetére
Nem! A birtokában levő gépjárművet (vagy SIM kártyát
) nem tudja rendeltetésszerűen használni.
azbest:
Mint írtam, az én esetem ettől egyszerűbb, mert előtte felhívtam az ÜFSZ -t, és a kártya konkrét beazonosítása után kaptam azt az infót, hogy a csere ingyenes lesz. Ez alapján nem hinném, hogy perfe kerülne sor. -
válasz
tsteve #46213 üzenetére
Barátnőm Öccséé a kártya. Végigpróbáltam a szülőkét, meg Barátnőmét is illetve az Öccséét is. Egyik sem stimmel aztán megtaláltuk a szerződést, Barátnőm nevén van a kártya, személyi is ugyanaz illetve minden ugyanúgy lett kitöltve mégsem fogadta el az adatokat.
Email viszont lehetett gond itt is... de az nem is szerepelt a szerződésen.
-
ACE-
addikt
válasz
tsteve #46184 üzenetére
Akkor olvasd el még egyszer a Telenor honlapján található infókat, idéztem is, tényleg ilyen nehéz? Miért kell dezinformálni? A jogszabályt azért módosították, hogy egyértelmű legyen, hogy ki HASZNÁL adott telefonszámot. A hatóságot nem érdekli hogy ezt a szolgáltató milyen módon deríti ki. Ez egyáltalán nem visszás.
Ha pl. a Te neveden van egy SIM kártya, és azt odaadtad valakinek hogy használja, akkor ha meg akarod tartani vagy most még visszakéred, és a nevedre veszed, vagy hagyod hogy a használó a saját nevére vegye, ennyi. Teljesen logikus, ezt csinálja a Telekom és a Telenor is, és ezzel minden rendeben van, semmilyen jogszabályba nem ütközik. De ha jogsértő a Telekom, akkor idézd azt a jogszabályt, amelybe ütközik... -
ACE-
addikt
válasz
tsteve #46178 üzenetére
Megint okosat mondtál és még mindig nem olvastad el a Telenor oldalát, de idézek a kedvedért:
"Kinek kell intéznie az adategyeztetést?A feltöltőkártyás SIM kártya birtokosának: amennyiben Te kötötted a szerződést, vagy Te használod jelenleg a SIM-kártyát.
Fontos, hogy 2017. jan. 1-e után vásárolt feltöltőkártyás SIM-ekre az adategyeztetést 2017-ben már nem kell elvégezni!"Szövegértés megy még?
-
ACE-
addikt
válasz
tsteve #46159 üzenetére
Nem értem miből gondolod, hogy az nem egyezett, Telenor adategyeztető oldala:
"Email cím - Erre a címre küldjük ki az adategyeztetésről az elektronikus dokumentumot."
Tehát itt sincs szó arról, hogy a rendszerben lévővel egyeztetnék, főleg úgy hogy sokan ezt meg sem adták annak idején... -
DS39
nagyúr
válasz
tsteve #46159 üzenetére
az jó, nekem az nincs szerződésen megadva, viszont megadtam pontosan úgy mindent, ahogy a szerződésen, régi személyivel, és úgy sem jó
grat Telenor, ügyesek vagytok.
ennek az adategyeztetésnek (azon kívül hogy a kormány faxsága) ennyi haszna lenne legalább, hogy friss adatok kerülnének be az adatbázisukba, de mégsem. hát akkor lehet hogy hagyom ezt a számot szép lassan lejárni... -
agroman
aktív tag
válasz
tsteve #46145 üzenetére
koszonom! tehat te gondolom telenor kirendeltsegen vetted es ott kertek toled emailt. es azt kellett megadnod.
en egy elelmiszer boltban vettem. ott nem, volt ilyen. arra hogy az elesitesnel mit adtam meg nem emlkeszem, a mytelenoros emailcimmel nem mukodik.(mar ha az a hiba, mert ezt sem irja ki) -
tsteve
senior tag
válasz
tsteve #46125 üzenetére
2. lépés: párom nevére (aki a valódi előfizető) már engedte, de nem simán, hanem először azt írta hogy nincs a megadott adatokkal azonosítható személyi okmány... pedig csak az email címe nem volt pont ugyanaz, amit eredetileg megadott... javítás után már minden OK... tehát az email cimet is hasonlítja az eredetileg megadotthoz
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Teljesen hibátlan, karcmentes Iphone 6s 64gb
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest