- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#08205312 #68232 üzenetére
En is igy tudtam, legalabbis, ami a szerzodesbontast illeti, de a keszulek meglepett, h ilyen nagyvonalu. De itt nagyon nem ezt allitottak az ozvegynek. Aszf-pontot tudsz esetleg?
Ja, amugy mondtam, h Arkadba v Astoriara menjen, csak egyeseknek hiaba beszel az ember... 😁 -
simpley
őstag
válasz
#08205312 #67775 üzenetére
Ezt még átkell olvasnom, de úgy látom nem áll fent komoly esély, (szerencsére) hogy megszűnne vagy bármi történne velük. Ha ez jól el fog sülni (márpedig jó esély van rá a cikk szerint) akkor 360°-os fordulatot vesz az állításom...
Aminek Én fogok örülni a legjobban... -
Hosssszu
őstag
válasz
#08205312 #67056 üzenetére
Újságírók között dolgozom. Tehát jól tudom igazság ilyen értelemben nem létezik.
Tekintve a fideszes valóságot (azaz hogy kb. minden média a kezükben van) én annak is örülnék ha a HVG-n egy afrikai ország hirdetne.
Sajnos annyira torz lett ez a réteg hogy nem is érdemes tovább folytatnom. Egyrészt off, másrészt politika.De egyébként szerinted mi érdeke származna a HVG-nek abból hogy kifelejt valamit a cikkből?
-
-
darvinya
titán
válasz
#08205312 #63698 üzenetére
Te aztán tudsz számolni.
5 nap nálam 20.000Ft-ot jelent, tehát ezt fizeted, köszönöm, privátba küldöm számot ahova máris befizetheted.(#63697) zseko
Nálad lesz ez a havidíj, mert hó közepén kitalálja a szolgáltató a változást, s ez kifizeted, mint a pinty.
Mert szerinted ez így jó.(#63701) Viktor0610
Ki mondta, hogy csak az alapszolgáltatás van itt szó?
Más szolgáltatás már nem lehet, ami ugyanúgy 30 napos. -
radio100jozs
őstag
válasz
#08205312 #63611 üzenetére
Ebben az anyagban nincs benne, de valahonnan ez rémlik, hogy 3 blokkra pályáztatják, mint a 800 MHz-es sávot.
[link]Viszont nagyon aprózni nem érdemes, ki lenne mondjuk az a 6 szolgáltató, aki vásárolna ebből? Mert lényegében a 3 nagy van csak a Digi nem költ drága frekvenciákra.
-
-
DonMaster
addikt
válasz
#08205312 #61556 üzenetére
legkisebb csomag 8ezer ft euro árfolyam: 323ft/db cca 25euro osztom 6euro-val 4GB eu net járna számitásod szerint de 6gb jár,
hd start 5,5e ft cca:17euro osztva6-al cca 3gb eu net járna számitásod szerint. de 5,5gb jár.
az árban van 2,5e ft ami cca7,8euro különbség mégis az uj csomagban csak 500mb-al van több mint a régiben árban viszont majdnem 8euroval kerül többe. de most már off.
(#61562) 8
az általam emlitett csoamgban 1+5gb van eu-ban néz már utána
legkisebb blue+ csomagés 100gb mobilnet utobbi +5e ft. görgetni kell a telenor oldalán és ott irja hogy 1+5gb eu net. az viszont 6gb eu net havi 8e ft-ért. hiába is olvasnám el a wiki pédiát a fent levezetet dolgott nem tudod megmagyarázni akkor sem, vagy erre levezetni.amugy elolvastam adodik a kérdés, január 1-töl szerinted növekedni fog a 1+5gb-os 8e ft-os csomagnál a mobilnet mert ugye 6eurorol 4,5eurora csöken a roaming net ára gb-onként.
-
DonMaster
addikt
válasz
#08205312 #61560 üzenetére
figyu 5500 hd start csomag, 5,5 gb eu net.
legujabb csomag+100gb net, 8e ft és 6gb eu net.2,5ezer ft különbség van a kettö között. szerinted 2,5e ft ért jár 500mb eu net?
meg az első 5500ft-ért jár 5,5 gb eu net ? ha csak 5,5e ft-ért 5,5gb eu net jár akkor 8e ft-ért mennyi kéne járjon nem legalább 8gb ?mondhatod a 6euro-t de akkro magyarázd el mi az az árkülönbözet hogy egyiknél enyni pénz ért 6euros áron van ennyi még 8euroval többe kerülö csomagban már csak 500mb-val jár több.
ha 6euro 1gb eu net. akkor a 5500ft-os csomag 5,5gb eunetel ha ahoz hasonlitom az uj 8e ft-os csomagot az 8euroval több mégis csak 500mb-al jár több eu net. pedig amit irtál 6euro 1gb eu net már 6,5gb eu net kéne legyen nem csak 6gb eu net.
igét te osztod, nem én.
-
DonMaster
addikt
válasz
#08205312 #61556 üzenetére
persze dez a korlátlan csomagra volt magyarázat, itt egy havi fix korlátvan ami 100gb az hogy menyni lényeg telen,.
korlátlannál ha 3e ft-ot kértek evvel a 6eurosal tudtál számolni hogy menyni járna, az rendben , de itt most nem korlátlanrol van szo hanem 100gb-rol hiába 5000ft,
bár ha már itt vagyunk a hello data start-ban a havi 5500ft-bol mennyi is az internet 3-4e ft a korlátlan amire 5,5gb eu adat jött ki, akkor a fix 5e ft-os csak net dijra ne mond hogy 5gb jön ki , már a logika is azt mondja hogy ez badarság. -
4Grider
félisten
válasz
#08205312 #61301 üzenetére
A lényeg:
A Telenor a Hello Data Start, Standard, Medium és Premium lezárt (nem értékesített) tarifacsomagokat – azok megszüntetéséig – egyedileg, a már azzal rendelkező Előfizetők számára a 2018. október 15. napján hatályos
ÁSZF 4. mellékletében (Akciós ÁSZF-ben) található rendelkezéseknek megfelelően nyújtja -
Somatom
veterán
válasz
#08205312 #60839 üzenetére
Ez sem megoldás a fix IP -re. A publikus (nem NAT -olt) és a fix IP az két, külön dolog. Alapból a publikus IP -k általában nem fixek, hanem dinamikusak, tehát változnak. Az állandó eléréshez még szükséges egy DDNS szolgáltatóhoz regelni. Ez nem is olyan egyszerű story (már, ha az ember nem akar ezért külön fizetgetni). A fix IP -nél nincs szükség ilyen DDNS hókuszpókuszra.
-
válasz
#08205312 #59822 üzenetére
Nem értem a problémád.
Van ingyenes szám? Van.
Akkor? Mit is kellene változtatni?Arról nem is beszélve, hogy itt nem Telenor alkalmazott vagyok, csak egy fórumozó (aki a cégnél dolgozik).
A számok listázására. Van a honlapon egy oldal, ami a különböző ügyfélszolgálati, ügyintézési elérhetőségeket sorolja fel, feltüntetve az ingyenességet/fizetősséget.
-
-
Syl
nagyúr
válasz
#08205312 #59543 üzenetére
Semmi gond, minden embernek mások az igényei. Szerinted "~3500 Ft-ért 5GB (voda), vagy ugyanennyiért 3GB (tnor)....egyszerű a választás." Én meg úgy vagyok vele, hogy akkor plusz két ezerért inkább a korlátlant választanám.
De gondolom a telenornál is így vannak. Akinek nem elég a pár giga, azt némi plusz pénzért ráveszik a korlátlan csomagra.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
#08205312 #59547 üzenetére
Legyünk őszinték a prepaidos ügyfeleket mindhárom szolgáltató lehúzza.
Csak erre nincs jogszabályi előírás.
Most nincs ellőttem árlista "gyűjtemény", de ha jól sejtem 3-4 ezer forintos ársávban, postpaidos ügyfelek több adatmennyiséget kapnak.
Most itt ne számold bele, azokat amik korlátlanok.
-
Syl
nagyúr
válasz
#08205312 #59538 üzenetére
Egyrészt, ha jól tudom, a feltöltőkártyás csomagok is rendszeresen, havonta vonják a csomag árát. Szinte mint egy hűség nélküli előfizetés.
Másrészt, meg ha már kifizetek 3500-at 3 gigáért (vagy akár ötöt a vodánál), akkor már inkább megtoldom két ezressel és van korlátlan csomagom. -
Game-over
aktív tag
válasz
#08205312 #59381 üzenetére
Köszi, mint kiderült engedte a rendszer az adategyeztetést is, úgyhogy meg is történt idénre
beavis83: Ezért mentem be személyesen, hogy ha nem kell egyeztetem akkor még, akkor legalább mondják meg hogy mikortól lehet, de nem tudták megmondani... Most már akkor tudom hogy a neten le lehet csekkolni ezt az időpontot
-
Ice&Lime
veterán
válasz
#08205312 #59286 üzenetére
A telefonban nincs ilyesmi lehetőség, hogy átpakolgatni 3G vagy 4G-re, annyi van, hogy mobile network settings-ben alapértelmezettnek és nem módosíthatónak van, mindkét szolg. kártyával kipróbálva ugyan az, ez: Data network type LTE/3G network.
Tehát nincs átállítva, nem is lehet talán, és ezért ugyan abban az állásban kell hogy legyen mindkét kártya bentlétekor is. -
Ksix
tag
válasz
#08205312 #59204 üzenetére
Nem, nem húzhatja el semmikeppen sem, pont az van a fenti szövegben, hogy ha nem írsz bele semmit, „a felek eltérő megállapodása hiányában”, akkor az azonnali, és másnap már nem él az előfizetés.
Külön kellene kérned, ha nem azonnal szeretnéd:
„Az Előfizető az azonnali hatályú felmondás helyett hosszabb felmondási időt is megjelölhet. Az Előfizető által a megszüntetés dátumaként megjelölt nap a felmondás megérkezésétől vagy közlésétől számított 8. és 30. nap közé eshet.” -
-
darvinya
titán
válasz
#08205312 #58758 üzenetére
Nem éppen, mert míg YT max. 2 szerverről jön, addig torrent huszárok 100-200 szervert üzemeltetnek.
És ez ami nagyon leterheli hálózatot.(#58761) 8 4Grider
bármikor visszaaktiválhatják
Ha ezt megteszi, komoly bünti jár érte, mivel szolgáltatás változtatás mind2 oldal részéről jóváhagyást követel.
Egyoldalú módosítást már nem engedélyezet. -
törölt tag
válasz
#08205312 #58438 üzenetére
Kösz! Az jó, mert a levélben vmi max 2 hetet emlegettek
És muszáj volt egyet beszerezni, mert sokat járok olyan helyre, ahol nem fog a tré smi jelet.Viszont azt nem írta sehol, h ez most egy tök üres kártya, v van rajta vmi?
Van rajta technikai net? És egy évig érvényes?
És van vmi mytelenor? Na, ez utóbbit közben megtaláltam. -
RoSSo3
senior tag
válasz
#08205312 #58224 üzenetére
Hát ez nekem kiesett. Címet kellett megadni, meg pontot, ahol átveszem. Postán vettem át, ott csak aláírtam. De lehet online megrendelésnél volt valami, arra már nem emlékszem sajnos.
Mindegy, köszönet a tippet, mert SMS-el sikerült, és megvan az internet-adatcsomag is.
-
-
-
-
-
viktorhu
veterán
válasz
#08205312 #57551 üzenetére
A volte technikailag SIP hívás, de nem úgy, hogy Te most megadod a sip beállításokat egy kliensben, hanem a szolgáltató a készülékgyártónak adja meg az adatokat, és az szoftverfrissítéssel állítja be a készüléket + elsőbbséget kap a hálózaton. Nem is utazik a hívás szabadon az interneten, csak a szolgáltató szerveréig a belső hálón, onnan rendes hanghívásként megy tovább.
A 3G-t végképp kár idekeverni, attól, hogy digitális, nem ip alapú a hívás, külön csatorna nyílik a híváshoz, nem a netes csomagokkal keveredik a wcdma hanghívás, ilyen szempontból a GSM és a 3G között nem sok különbség van.
Ezt mindet szolgáltatói percdíjjal lehet használni, és természetesen ide tartozik.
A külső SIP szolgáltató csomagja, ami a neten utazik egy másik országban lévő szerverig nem menedzselt módon, és nincs semmi garancia a szolgáltatás minőségére, az egy másik történet, független a szolgáltató áraitól, és nagyon kevesen használják (nekem pl. ott van egy ilyen a telefonomon, pénz is van rajta, de nem jutok oda, hogy használjam, mert nem fogy el a havi 100 percem, amit a díjcsomagom tartalmaz, családon belül ingyen, másokkal messenger-hívás - na az már sokkal inkább voip, népszerű is, és nem is kell fizetni érte). -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- OTP Bank topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest