- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
TomPack
üzenetére
Az esim backup calling-ja Samsungokon aktuálisan csak akkor működik, ha az egyes sim slotban lévő kártya net-jét használja. Az egyes fizikai sim slotban pedig csak fizikai sim lehet.
Ha két esim-et használsz egyszerre, mindkettő a kettes slot-ot megosztva használja, így nem fog menni a backup calling. Aktuálisan ezért nem is megy a kettes slim slotban lévő fizikai sim és esim párhuzamosan. -
-
SztiviVander
addikt
válasz
TomPack
üzenetére
Egyszeru, bemesz egy boltba es megkerdezed hogy mennyi lenne az annyi. De ahogy irtak, az uj telefonra kotott huseg nem nullazza le a regi husegidejere szolo kotbert, csak lesz egy ujabb is melle arra a ket honapra, onnantol meg csak az uje. Ha most veszel egy ujabb telefont es egy honap mulva mondod fel akkor fizeted a regi kotberet meg az ujet is. Nincsenek ilyen egyszeru kiskapuk, a szolgaltatok is tudjak jol hogy ez az ugyeskedok orszaga. Es sajna ez be is van arazva.
-
azbest
félisten
válasz
TomPack
üzenetére
hűség felbontásakor nem időarányosan csökken a fizetendő összeg, hanem a felmondásig igénybevett összes kedveztményt be kell fizetni. A telefonnál ez így akkor fix díj. A havidíjaknál meg ahány hónap eltelt, annyiszor a havi kedvemény - tehát minél később mondja fel valaki éppen annál több a fizetnivaló kedvezmény megtérítés.
A te esetedben valsz a készülékcsere díja tétel az, amivel beszedhetnek egy tetszőleges összeget, ha a még nem lejárt hűségre kapták kedvezményt [link] Kérdezd meg az ügyfélszolgálatot, hogy neked mit kalkulálnak, mert gondolom valami belső képtellet kalkulálják ki, hogy mennyit kell befizetned.
-
adika4444
veterán
válasz
TomPack
üzenetére
Így van.
Amikor megrendeled először, létrejön egy a szolgáltatásra vonatkozó jogviszony. Ez 215 nap és ebben nincs semmilyen szolgáltatás sem kimenő, sem bejövő. Ezt követően lehet 1 naptári hónapra szóló határozott idejű szerződést kötni azzal, hogy befizeted a 6000 forintos (később meg 8990 forintos) díjat.
Ha lejár a határozott idejű szerződés, tehát nem fizeted be a következő hónapra (lekapcsolod az automatikus fizetést, vagy is szünetelteted), akkor az előfizetett 1 hónap + 48 óra türelmi idő után leáll a szolgáltatás.
Eztán csak a jogviszony marad fent amiben nincs semmilyen forgalom, azaz SMS- és hívásfogadás sem.
"Amennyiben a díj megfizetésére a fentiek szerint nem kerül sor, úgy az azt jelenti, hogy az Előfizető a következő időszakra a tarifacsomag által biztosított szolgáltatást igénybe venni nem kívánja (azaz azt nem rendelte meg), így az számára nem elérhető, a továbbiakban a szolgáltatáshoz hozzáférést a Szolgáltató nem biztosítja (egyik szolgáltatáselem sem kerül biztosításra, így a hívások és SMS fogadása sem; kivéve a segélyhívások és a Yettel rövidszámon elérhető telefonos ügyfélszolgálatának hívását)."A feltöltőkártyától tehát abban tér el, hogy itt teljesen megáll a szolgáltatás a szolgáltatási szerződés megszűnésével.
Szerk: Mire összeszedtem az ÁSZF-ból a lényeget, megelőztek.

-
-
szabonagyur
félisten
válasz
TomPack
üzenetére
Nem telefonálok vagy 10 éve klasszikusan úgy, hogy a céges számon ingyen beszélhetnék

Ne gondoljátok,, hogy még mindig a hívás a legfontosabb az embereknek, nem is értem azokat akiknek egész nap a fejükön a telefon és szövegelnek.
Nekem net kellett, mert az a cégesben kevés van, arra hibátlan.
-
csaszi75
őstag
válasz
TomPack
üzenetére
Amikor kinyomod, az ugyanolyan mint amikor hívásban vagy, foglalt vagy.. és épp beszélsz. SMS-t kapsz róla foglaltság miatt.
Ha bekapcsolod a hívásvárakoztatást, akkor amikor épp beszélsz, akkor halkan becsipog neked egy újabb bejövő hívás.. ilyenkor akkor kikapcsohatod a hívásértesítőt foglaltság esetére.
Kb ez segíthet. -
törölt tag
válasz
TomPack
üzenetére
Szia!
Tárcsázóba írd be ezt a kódot:**62* telefonszám *11#A tekefonszám: 36309876543Ezt kapod, ha lekérdezed a beállítás utáni állapotot: [kép]Lekérdezés kódja:*#62#Forrása: [link]Nálam ezzel működik már sok-sok éve.

Szerk.: most nézem, valószínűleg eltévedtem.
Ez a Yettel topik, nem aktuális. Bocsánat! -
Hoffer
őstag
válasz
TomPack
üzenetére
Erre próbálok rájönni, mert ha mindenki azt a visszajelzést adja, hogy hibátlan a szolgáltatás fizikai és esimmel is, akkor valahol máshol kell keresnem a gondot…
iPhone 14 pro max elsődleges yettel esim és egy másodlagos fizikai telekom amit használok, a beszéd közbeni probléma pedig csak carplay használata közben jelentkezik, amit több különböző típusú autóval is próbáltam… -
-
Gubu0101
veterán
válasz
TomPack
üzenetére
De tudnek most csunyakat mondani.A szamla meg ott van hozza,mert kell kulon kuldozgetni
Egyik felet kikuldik papiron a masikat elektronikusan
Elotte-utanna vasarlasnal meg mindent kikuld egyben. Na,de legalabb kibogozodtak a szalak fel nap alatt
Fel is hivom a sracot azt elkuldom neki a papirokat
-
Gubu0101
veterán
válasz
TomPack
üzenetére
Azt tudom,hogy a szerzodes ott van a reszletfizetesrol.Arol nem kuldenek szamlat,hogy te vegtorlesztetted.Ugy mint pl mikor befizeted a havi szamlat,arol kapsz is szamlat a fiokodba.Ugy ahogy irtad lehet bizonyitani,hogy nullas.Mondjuk az meg kb 50% mivel huseget is vallaltal igy 2 even belul ha nem fizeted az elofizetest,akkor ugyan ugy kuldik a tiltast a telefonra.
Hacsak nem veszel uj keszuleket uj huseggel,mert akkor van kotber es azzal kivaltod(ha jol tudom).Nem azert irom,hogy at akarsz verni barkit is,csak info kent.
-
Gubu0101
veterán
válasz
TomPack
üzenetére
En 1 honapja vegtorlesztettem a telom 2 napja adtam el,semmit nem adtam csak a gari papirt.Azota se kuldtek semmi szamlat a vegtorlesztesrol,meg nem is kaptam sose.Barional fizettem,azzal tudod esetleg igazolni.Mondjuk aki megvette nem is nagyon foglalkozott vele,az erdekelte rendben mukodik e a telefon,neki az volt a lenyeg
-
válasz
TomPack
üzenetére
Ha elektronikus számlázású vagy, akkor boltban nem tudnak számlát nyomtatni. (Mert csak elektronikusan hiteles -vagy hogy írják.) Emiatt amúgy is felesleges bemenni szerintem.
Én a számlán és a jótállási jegyen kívül mást nem adnék. Ha elektronikus volt az eredeti számla is, akkor pl. elküldhető PDF-ben.
Viheti mindkét helyre, de a Samsungnál leadva gyorsabb az ügyintézés. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
TomPack
üzenetére
Nyilván nem szokta senki átolvasni az ászfet, de itt elég sok oldalon van erről cikk. Ha te bőven 2000 előtt szereztél jogsit, akkor te tudod, hogy övet hátul csak lakott területen kívül kell kötni, országúton 80, városban 60 a maximum megengedett, pályán 120. Volt tájékoztatás sok helyen, meg van ennek a hivatalos módja, annak tökéletesen eleget tettek. Itt a fórumon is téma volt, de sok ismerősöm is értesült róla mindenféle korosztályból.
-
válasz
TomPack
üzenetére
Nézd.
Az összes szolgáltató ugyanígy járt el.
Tavaly volt szó arról az egyik ÁSZF-emelés kapcsán, hogy később behozhatják ezt az inflációkövető emelést. (Erről tényleg volt sok cikk is a neten.)
Tehát még ha le is mondod a Yettel előfizetésed, a másik kettő is pont ugyanígy emel. -
tomp
félisten
válasz
TomPack
üzenetére
Láthatóan mesevilágban élsz. Hívjanak fel? Persze akkor tényleg kell a sékeneszpresszó.
SMS-t küldenek ha érint és nem kell a teljes ÁSZF dokumentumot átnyálazni. Van egy 1 max 2 oldalas "Közlemény" amiben leírják, hogy mi változik.
Ha ez se felel meg akkor szerintem neked meg kellene szüntetni minden előfizetésedet mert egyik cég se hív fel és mondja el a változást. SMS tájékoztatás aztán annyi. Az már a te hibád ha nem olvasod el. Ha fáj a fél perc akkor így jártál. -
mucsgyver70
aktív tag
válasz
TomPack
üzenetére
"Az All-In L, All-In XL, MyTariff L, MyTariff XXL, Yettel Blue L és Yettel Blue XXL, Yettel Blue+ L, Yettel Blue+ XXL, Yettel Prime M Talk, Yettel Prime L, Yettel Prime L+ és Yettel Prime XXL, Yettel XS, Yettel S Net, Yettel S Talk, Yettel M Talk, Yettel Prime, Yettel Prime Plus, Yettel Prime Max, Yettel XS+, Yettel S Net+, Yettel S Talk+, Yettel M Talk+, Yettel Prime+, Yettel Prime Plus+, Yettel Prime Max+ tarifacsomagok esetében bármely belföldi hálózatba történő átirányítással felmerülő forgalmi díj egységesen 40 Ft/perc"
-
TiMoN
senior tag
válasz
TomPack
üzenetére
Nem tudom mit szeretne a Yettel a tv-vel én épp azon gondlkodom hogy a tv előfizetést le mondom mert annyi streaming szolgáltató van a piacon, hogy azt a kis időt még ilyen nagyképernyőt nézek le fedi
Szerintem nem nagyon megérős a mai világban Yettel TV-re előfizetni. Lehet én látom rosszul. 
Inkább koncentrálna arra ami a fő, a térerő mindenhol legyen megfelelő minőségbe, ne csak a térképen. -
szaboi6512
addikt
válasz
TomPack
üzenetére
Ezt találtam...
Eszközbérlet:
Az eszközbérletet lakossági ügyfeleink vehetik igénybe Yettel TV szolgáltatás
igénybevétele esetén, külön megkötött eszközbérleti szerződés keretében.
Lakossági ügyfeleink a lenti határozott idejű eszközbérleti konstrukciók közül
választhatnak:
Yettel TV:
12 hónapos határozott idejű eszközbérleti szerződés esetén a havidíj:
- Első TV Box: 490 Ft
- Második TV Box: 990 Ft
- Harmadik TV Box: 990 Ft
24 hónapos határozott idejű eszközbérleti szerződés esetén a havidíj:
- Első TV Box: 0 Ft
- Második TV Box: 490 Ft
- Harmadik TV Box: 490 Ft
A határozott idejű eszközbérleti szerződés lejárata után az eszközbérleti szerződés automatikusan,
külön értesítés vagy megállapodás nélkül határozatlan időre meghosszabbodik, és a bérlet díja ezt
követően bruttó 1990 Ft / hó / 1 db TV Box. -
szaboi6512
addikt
válasz
TomPack
üzenetére
Nem sok remény van rá.
Boxot adnak ha van Home Net előfizu, hogy adnak-e csak TV előfizetés esetén, arra nem találtam infót.
Gyakorlatilag azóta nincs hozzá mióta Yettel lett. Telenornál még volt.
Nincs több konfliktus abból mit nézzen a család, mert 1 Yettel TV előfizetéssel egyszerre 3 készüléken tévézhettek. Ráadásul útközben, okos eszközökön (okostelefon, tablet, laptop) is eléred kedvenc műsoraidat.
TV Box (tőlünk bérelhető)Android mobil és tablet (9-es vagy annál újabb verziók)Apple iPhone és iPad (X vagy annál újabb verziók)Web böngésző: Chrome, Microsoft Edge és Apple Safari -
4Grider
félisten
válasz
TomPack
üzenetére
A szolgáltatók nem azért adják ezeket a készülékeket két év hűséggel, kedvezménnyel és részletfizetéssel, hogy időnek előtte ezek a készülékek a piacra kerüljenek. Alapból ebből kellene kiindulni. Anno a szerződésben szerepelt, hogy a határozott idejű szerződés ideje alatt ezek nem elidegeníthetőek.
-
EA's hit
addikt
válasz
TomPack
üzenetére
A készülék árából kapott kedvezményt ilyen esetben kiterhelik kötbérként, megfizettetik veled úgy, vagy ha azt sem rendezed, faktorálják a tartozást. De a készülék emiatt már nem kerül tiltásra, csak ha a lejárt számlákban van eszköz tartozásod. Az előfizetés állapotáról egyébként szerződés állapot igazolást tudsz kérni, azon azt hiszem a készülék rendezésére vonatkozó infók is szerepelnek, viszont a személyes adataid is, így ha azt odaadod a vásárlónak, megkapja az adataidat is.
-
Renwick
őstag
-
zzola
titán
-
-
cocka
veterán
válasz
TomPack
üzenetére
Ezt csinálják állandóan. Nekem meg az volt, hogy mini-micro SIM-et nem volt hajlandó lecserélni, mondván még biztos nem telt le a két év. Az őt rohadtul nem zavarta, hogy akkor már vagy 5 éve forgalomban volt a mini-micro-nano verzió. Az meg főleg nem, hogy a csere időpontjához képest 2 évnél több ideje nem forgalmaztak már mini-micro verziót. De azért csak erősködött, hogy nem úgy van az. De mondom úgy van és cserélje ki ingyen. Előtte még szétvagdosta a régi kártyámat mondván: nano-t kértem nem? Hát mondom nem tetszett rendesen figyelni. Mondom jöttem lecseréltetni a kártyámat olyanra, amin nano perforáció is van. Egy szóval nem mondtam, hogy csak nano kártyát akarok. Mondom még szerencse, hogy a mini méret kéne, ez meg szétvágja. De problémák voltak a korábbi kártyával, nem érintkezett rendesen meg hasonlók.
De szerintem jogilag is elég aggályos, hogy egy ügyintéző elkéri a kártyádat (nem is nagyon értettem minek neki, de utólag rájöttem, hogy oda se kellett volna adnom, ha tudom mit akar vele) és szétvágja ollóval úgy, hogy akár a chip is sérülhet és akkor volt kártya nincs kártya. Ha esetleg emiatt bukod a rajta lévő adatokat, kit érdekel...
-
-
Hosssszu
őstag
válasz
TomPack
üzenetére
Viktor0610 megelőzött.
A mytelenorban írja a fennmaradó törlesztőrészleteket.
Fapados megoldás, de ha nincs más akkor talán két screenshottal (előtte-utána) meg tudod nyugtatni a leendő vevőt, hogy már nincs fennmaradó részlet a telefonra.
De gondolom valami bizonylatot kell adniuk a befizetésről (akár elektronikusan is), máskülönben nehezen tudnák elkönyvelni a dolgot. -
-
-
-
xviktorx
tag
válasz
TomPack
üzenetére
En pont a digi online-al vagyok ugy hogy csak 1 eszkozon tudom nezni.Es ha pl telcsin nezem egyik nap es masnap tableten belepek es azon nezem akkor harmadnap szinten csak ugy tudom telefonon nezni hogy ujra belepek.Tehat tapasztalatom szerint csak 1 eszkozon lehet belepni egyszerre.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4501, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyik felet kikuldik papiron a masikat elektronikusan
Elotte-utanna vasarlasnal meg mindent kikuld egyben. Na,de legalabb kibogozodtak a szalak fel nap alatt
Fel is hivom a sracot azt elkuldom neki a papirokat
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)