Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz #79335424 #44558 üzenetére
Hali!
Ma én is átváltottam erre a csomagra, nem tudod (tudja valaki) hogy a csomag mellé lehet netet rendelni ? My Menüben nem tudok.
Az 1220-on azt a tájékoztatást kaptam, hogy az előző csomagomhoz képest ( p.perfekt) a 3 baráti szám nem működik, a többivel megegyezik.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz #79335424 #44623 üzenetére
My Telenor ( sz.gép) semmit nem engedélyez, sms-ben lehetne kérni talán ( eddig nekem nem így volt ).
A vezetékes hívó szolgáltatás mit takar ?boxfan , darvinya :
nincs szükségem sem netre ( max. kipróbálnám ) sem 3 barátira, ha kell akkor tényleg meggondolandó.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz #79335424 #44636 üzenetére
köszönöm
#44637) krystman
elvileg igen, egyenlőre sz.gépen a My Telenorban nem találom a lehetőséget,hogy hol lehet ezeket bekapcsolni
ÁSZF 23. oldal :
4.6. Telenor MyMinute és Telenor MyMinute Expressz tarifacsomag
A díjcsomaggal igénybe vehető szolgáltatások:
Családi Csomag, Családi Csomag Mini, MobilVásárlás, Vezetékes-hívó, Deezer zene, a
III.3.1. pontban található adatjegyek, Telenor MyTV szolgáltatás (III.11. pont)---
Telenor MyMinute és Telenor MyMinute Expressz
kezdőcsomag ára:
(A tarifacsomag készülék nélküli előfizetői szerződés
kötése esetén [csak SIM-kártya] fizetendő egyszeri díja),
ami belföldön felhasználható kezdőegyenleget nem
tartalmaz
490 Ft
A Szolgáltató hálózatán belül lefolytatott beszélgetések percdíjai
minden időszakban 19,00 Ft
Belföldi vezetékes hálózatba, valamint más belföldi mobilhálózatba irányuló
beszélgetések percdíjai
minden időszakban 19,00 Ft
Hangposta hívásának percdíjai
minden időszakban 40,00 Ft
Kapcsolási díj*
minden időszakban 0,00 Ft
SMS-küldés díja belföldi hálózatba 19,00 Ft
SMS-küldés díja nemzetközi hálózatba 69,50 FtMondjuk azt nem értem ha 490 Ft-ért tudnak adni egy SIM karit akkor miért akarnak 5000.-ért cserélni nekem micróról nanóra
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #44639 üzenetére
Köszi az infót
Bocs 5000.-re ( előző karim annyiért cserélték ) emlékeztem, a T.pontban lebeszéltek róla, inkább kivágták.
(Tudom, hogy nincs köze az újhoz, csak meglepő, hogy az új 490 Ft, a csere meg sokszorosa.)Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz St3ven #44644 üzenetére
nem kell félteni a betanított makákókat, egy példa csak:
előfizetéses flotta ami céges nekem:
Nettó árak!
1150 Ft előfizu,teljes lebeszélhetőség
4 FT/ perc
aztán a hozzá csapott net:
13 GB 30 Mbit/s
2750 Ft
érzed a különbséget ? ennyiért is lehet szolgáltatni !
Ja és ugye flottán belül ingyenes beszélgetés.
Ja, hogy nem tartozik ide, tényleg nem csak már is meg van a betanított makákók bére
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
nekem kb. 3 perc volt az egész ügyintézés és más témáról is kérdeztem.
(#44650) Somatom
nekem is csak "tartalék" ezer éves számom (kb. 15 éves) , van aki még ezen hív.
céges flotta adott nekem így azt használnám, de nem használom saját számként mert van céges kártyám is amiért nem kell fizetnem.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz #71835392 #44769 üzenetére
nekem ez a tapasztalatom : amerre járok, a Telekom jobb lefedettséget biztosít számomra. Ahol a Telenor meg sem nyekken már ott még a Telekomot tudom használni ( értsd kisebb településektől kieső - 500 - 2000 m - országrészek )
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #44875 üzenetére
Tehát ha veszek egy home netet , beleteszem egy dualos telóba és arról esetenként kiszórok k
wifit akkor bárhol az országban tudom használni ? Nem címhez kötött már ?Ez a csomag is 225-300 Mbit/s sebességgel működik ? ( ugye elvileg )
-
Bferibörs
addikt
hát nézem (bele néznék ) ebbe a MyTv cuccba, 30 Mbiten be sem jön egyenlőre
láss csodát,elindult !
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz radio100jozs #44973 üzenetére
végre egy normális előre lépés a Telenor részéről, eddig ezért nem volt Telenor netem ,mert vagy címhez kötött volt vagy aranyporért adták. Viszont ha jól tudom 3G-t nem kezel, így egyenlőre sokaknak nem megfelelő akik járják az országot.
ez az adtmegosztó sim ár nem tudom, hogy jött össze
"Havidíj Telenor Blue és MyTafiff tarifacsomagok esetén 464,57 Ft
Havidíj minden más tarifacsomag esetében: 641,11 Ft "[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz radio100jozs #44979 üzenetére
(#44978) GabeszGabesz
(#44977) Hosssszu
köszi , akkor itt régebben valaki rosszul tájékoztatott
-
Bferibörs
addikt
válasz H.Istvan25 #45002 üzenetére
-
Bferibörs
addikt
1 GB feltöltés Hipernet Praktikum
Egyszeri díj
2 786 Ftez tényleg ennyibe kerül
és mindez: Sebesség 7 Mbps vicces
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #45032 üzenetére
Köszi, és mi az időszerű csomag most ?
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #45035 üzenetére
ja fix előfizetéssel, vagy ft- kártyáshoz aranyporért, arra jelenleg nincs szükségem.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #45038 üzenetére
30 nap az a bajom vele, nekem csak tartaléknak kell,ritkán használom, ezért volt jó a feltöltőkártyás net , mindössze ránéztem , hogy mit lehet választani a szolgáltatásai közül, elképedtem az árakon, ráadásul 7 Mbps-el
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Orionhilles #45131 üzenetére
-
Bferibörs
addikt
válasz _Karesz_ #45239 üzenetére
milyen mifi volt, én is használok , nekem ilyen gondjaim nincsenek , nem reklámozom egy TP-Link ,nem is a legmenőbb de egy napot kibír és simán tud kb. 20 métert , a vezetékes routerem wifijét felülbírálja sajnos, ha bekapcsolva hagyom minden kütyüm amin engedélyezve van rácsatlakozik mert erősebb a jele
-
Bferibörs
addikt
válasz _Karesz_ #45245 üzenetére
szolgáltatótól elvből nem veszek,kérek semilyen kütyüt, mert vagy alapból car vagy kifutott széria és aranyárban számolják fel jobb esetben ha fizetni kell érte - persze vannak jó dolgok is újabban de ......
-
Bferibörs
addikt
Megrendelési és lemondási tudnivalók:
A szolgáltatás megrendelése vagy lemondása esetén az aktuális nyitott számlázási, illetve kártyás ciklusban a szolgáltatásért teljes havidíj kerül felszámításra, és számlazárásig illetve kártyás cikluszárásig a szolgáltatásban foglalt havi kedvezmény teljes mértékben felhasználható.
Egyes szolgáltatások aktiválása számlázási ciklushoz kötött, azaz a szolgáltatás nem azonnal, hanem a megrendelést követő számlaciklus kezdetétől lesz aktív az előfizetésén. Amennyiben egy ilyen szolgáltatást még aktiválás előtt szeretne lemondani, a Telefonos ügyfélszolgálaton teheti meg.
Ha egy szolgáltatás lemondása nincs számlazáráshoz vagy cikluszáráshoz kötve, akkor a lemondás esetén a rá vonatkozó kedvezmény nem vehető igénybe.
Kártyás előfizetés esetén a szolgáltatás megrendelésekor teljes havi díj kerül levonásra az egyenlegéből.vannak furcsaságok, ugye én megnéztem a MyTV-t gondoltam bele nézek mivel ingyenes- nem tetszett mellesleg- le is rántottak 400 Ft-ot a számlámról mert ugye ingyenes persze sz.gépen léptem be illetve regisztráltam, nem láttam a MyTelenorban , hogy az az ingyenesség 400 pénz, na ennyire nem érdekel, nem a 400 Ft mindössze az elv.
Ui:most néztem rá újra: ha jól látom jóvá is írták a 400 Ft-ot , mindössze a 1220-on kellett jeleznem ( pár napja történt), hogy lemondom , és mára eltűnt a 400 Ft-os díjat jelőlő tarifa is a MyTelenor menüből -ki érti ezt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bferibörs
addikt
válasz Blackmirror #45334 üzenetére
Hát, ugye a MyTV elvileg ingyenes, regeltem,belenéztem miről is szól, le is rántottak a kártyámról 400 Ft-ot az ingyenességre mindössze rákattintottam a "Kipróbálom" kapcsolóra.( telefonálgatás után vissza tették az összeget és kikapcsolták a havonta ismétlődő aktiválást)
(#45335) lugosi
szerencsés vagy ha máshol normálisan tudsz ügyet intézni, nekem mindhárom szolgáltatónál voltak apróbb problémáim , olyan érzés mintha úgy állnának hozzá, hogy sz@rok bele ha nem tetszik.Egy vacak ügyintézés sokszor több hívásba kerül mire elintéződik.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz gyurkikrisz #45432 üzenetére
1220-as számon a legegyszerűbb,nekem ingyenes volt - vagy a MyTelenorban tudsz váltani.
más
lehet tudni valamit új díjcsomagok terén ? A telekom ma követte el, hááát............
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz zsoltzsolt #45534 üzenetére
Nagyobbra tudsz váltani csak a kedvezményeket nem kapod meg mivel hűséged van , ez a szivatás a hűségnél minden szolgáltatónál.
Viktor0610 leírta.[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz zsoltzsolt #45679 üzenetére
félre érted, a tabletes netedhez nem kapsz + adatkártyát amit másik készülékbe bele tudnál tenni , hotspottal megoszthatod - gondoltam, hogy ez a problémád már amikor kérdezted.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #45707 üzenetére
+1
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #45902 üzenetére
ennyit találtam erről a Telenormál
"A 4G az adatforgalom mellett a közeli jövőben a beszédhívásokat is forradalmasítani fogja: a Telenor Magyarország néhány héttel ezelőtt sikerrel tesztelte a Voice over LTE (VoLTE) technológiát, amely jobb hangminőségű, gyorsabban felépülő mobilhívásokat tesz lehetővé.[3] "
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz #79335424 #46081 üzenetére
feltöltőkártya gondolom , nem előfizetéses , nekem is ezt lépték, az előfizust szó nélkül cserélték
na ja más szolgáltató (t.kom ) kipattintóst ad itthon is(#46082) zeon.hu
ez sem működik mindenhol sajna ,ügyintéző függő
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz #38314240 #46230 üzenetére
" Telenor MyTV Regisztráció
Aktiválás: 2017.02.23
Lejárat:0 Ft "
Nekem is levontak 400 pénzt a regisztrációért, felhívtam az 1220-at, hogy miért is ? Ingyenesnek van hirdetve a regisztráció , ebből kifolyólag az ingyenes csomag is. Belenéztem, hogy működik, érdemes e vele foglalkozni. Vissza tették a 400 pénzt a számlámra. Feltöltőkártyás cuccról néztem.
-
Bferibörs
addikt
válasz #38314240 #46227 üzenetére
off
Domino fix 9 Ft h.belül, 19 Ft hálón kívül ( júni. 30-ig, ha módosítják akkor 25 Ft lehet ), Maraton 4 GB net 4000 Ft ,365 napig illetve a kártya élettartamáig él, nem havi ciklusú . Szerintem jelenleg ez az ami elfogadható. Telenor mellé vettem egyet a net miatt 1390 Ft helyett csak 1000 Ft és az is csak akkor ha el is használom, nem ciklus időt számláz.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz janeszgol #46238 üzenetére
bocs de az qurva drága 7 Ft/ MB , most adtam oda ismerősnek, hogy lehasználja, helyette Dominó Fix-et vettem Maratonnal 1 Ft/ MB a díjtétele ( 6 Ft különbség !! ) és szintén 365 napig él, nem havi ciklusú.
-
Bferibörs
addikt
válasz jozsi968 #46264 üzenetére
némiképp igazad van de mégsem, mert ha nekem 28- tól van szükségem több netre pl. és 29-én van fordulónap akkor buktam 1 havi díjat simán , az élet nem mindig kivánságműsor tudom, de így viszont keres az ember más szolgáltatót ( ha talál), én is ezt tettem ( meg gondolom sokan mások rajtam kívül )
Telenor meg vagy elgondolkodik ezen vagy nem , Ők is és mi is pénzből élünk.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Elektromos autók - motorok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple notebookok
- Óra topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest