Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
etnies
senior tag
válasz
vendingo
üzenetére
Igen, azért. 170 kg! Leírom, hátha nem lenne teljesen egyértelmű: SZÁZHETVENKILÓS 125cm3.
Hol fogsz ennek a motornak a dinamikájával motorozni? Nem véletlenül nem lett sikeres/népszerű, szűnt meg mindenféle utód nélkül, 9-10 éve leállt a gyártása. Teljes tévútja a motorozásnak.
-
-
-
vendingo
veterán
válasz
etnies
üzenetére
Azért szar mert nem megy? Mi a gond vele? Gondolom ha 125-ös gépet szeretne, akkor nem száguldás lenne a cél. Vegyen cagiva mitot, aprilia rs-t, azok mennek...
A vara egy kényelmes jó futóműves v2-es gép. Lehet vannak nála gyorsabbak, de akkor már nem 125- be érdemes gondolkodni, ha nagyobb erő és sebesség a cél. -
demars
addikt
Egy ismerősömnek lenne eladó bukója, 2 db. Hol érdemes meghirdetni? Bocs Cannibal!

-
etnies
senior tag
A kis vara egy rakás szar. Annyira nem megy, hogy nagyon nem. Viszont a magasságodhoz jó

125 cm3 egyszemélyes dolog, két személlyel maximum városban érdemes gurulni.Ha mindenáron motor akarsz, akkor YBR125, CBF125, Duke 125 talán megteszi, ha jó a robesz is, X-max 125 vagy N-max 125-t javaslom.
-
Winne
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Még nincs. Ha ez a kategória megtetszik, akkor elmegyek rá.

-
-
Winne
nagyúr
válasz
Genesistibi
üzenetére
Nem egy tömegcikk ahogy látom, de tetszik, jó magasnak tűnik.

Használtál is ilyet? Jó a tapasztalat, vagy miért gondolod, hogy ez lesz a legjobb választás nekem?
@(#97481) Teasüti: az első Fox kesztyűvel így jártam én is, markolaton már nem kényelmes, többet nem próbálkozom netes boltból sztem, hiába vannak ott olcsón.
@(#97482) canniball: igen, nagyobb még nincs és pont ezért akarok valami ilyesmit választani, hogy meglássam benne maradok-e ebben a világban és megyek feljebb, vagy veszek valami nagyseggű robogót és elmászkálni tökéletes lesz, eddig csak robogóztam jóformán.

-
canniball
nagyúr
Ha A1-d van, akkor nekem is csak az imént ajánlott kis Vara ugrik be ami jó lehet méretre. De ez a kategória kompromisszumos, főleg két személlyel.
Mindenképpen érdemes próbálni mielőtt megveszel akármit vagy bármit, nem csak a kesztyűt. Ha a helyi kínálat gyér akkor ki kell nézni egy napot és elugrani valamelyik nagyvárosba és ott meglátohatni pár üzletet. -
Teasüti
nagyúr
A kesztyű az egy nagyon kényes dolog.
Én már a harmadik nyári kesztyűmet veszem és még nem találtam olyat, amit rám öntöttek volna.
Csak felpróbálva szabad venni és ha lehet próbáld ki markolaton is!
Amelyik nyújtott kézzel tökéletes, azok hirtelen rövidek lesznek amint a kezedbe veszel egy markolatot.
Nekem hüvelyk és mutató ujj között szokott feszülni markolatra fogva, emiatt az ujjbegyeimet nyomja egy idő után. Főleg egy bélés nélküli nyári kesztyű, aminek ujjbegynél van a varrása.
Aztán amivel én az utolsó kesztyűmnél baxtam rá, hogy D3O protektoros a kézhát - vastag gumiszerű párna - és nekem meg nagy bütykeim vannak és behajlítva meg azokat szorítja nagyon.
Ezt megint csak nem éreztem próbálgatás közben, csak motorra ülve egy kis idő után.
Kesztyűt venni szopás. Ha szerencsés vagy és megtalálod az igazit, akkor vegyél belőle tartalékot!
-
Sziasztok,
Eljött az idő hogy újra motorra üljek!

De most inkább ingázásból és nem élményből. Olyan motort keresek ami:
- napi ingázásra Zugló - 11.ker
- Hetente egyszer-kétszer. Pest Megye - 11.ker
- szeretném ha 500körül megállna
- A korlátlan és rutin is vanMit ajánlotok? Burgmann-t néztem de kétlem hogy azzal jól lehetne menőverezni...
-
Genesistibi
tag
Sztem ez a Te motorod: Honda XL125V Varadero
-
Winne
nagyúr
Urak ez a megfelelő topic arra, ha meg szeretném tudni 125 ccm-ben milyen motor ajánlott, ha - egy 196cm-es emberről van szó - kényelmes legyen 100-150 km-en is, két emberrel is lenne használva, nem sport, inkább túra jelleggel lenne használva, kb. egyenesen ülve.
A másik kérdés: vettem egy ProBiker csodakesztyűt a banggood-ról és szélességben jó, viszont nem kicsit rövid, érdemes maradni egy helyi boltnál és próbálgatni? Minden oldalon csak a szélességet írják fő különbségnek, hogy egy L meg egy XL között mondjuk mekkora a méretkülönbség.
-
ath
senior tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Kuplung nelkul valtani nem probaltal meg?
-
vendingo
veterán
válasz
sziada5925
üzenetére
Én 60k km körül adtam el az SV-m, voltak már gondok vele, pl 1liter olajat evett 1000 kilométeren. Szerintem tuti tekert órás volt, na meg egyik tulaj se kímélhette, ahogy én se. Nagyon sokat kellett volna költeni rá, inkább eladtam.
-
CyberPunk666
senior tag
Egyre bátrabb vagyok a power rs-sel...
Hihetetlenül tapad a kanyarokban, sokkal könnyebb bekormányozni is, mint az előzőt.
A közepével nem vagyok ennyire elégedett, sem féktávon, sem akkor ha mondjuk durvábban engedem ki a kuplungot a nyomatékcsúcs közelében... -
sziada5925
aktív tag
válasz
Doki16
üzenetére
Attól függ mennyire vigyáztak rá. Az enyém most jár 56e km körül és télen kezdtem el felújítani a blokkját. Nem azért nyúltam hozzá, mert teljesen rossz volt, hanem már voltak jelei az elhasználódásnak.
Olajfogyasztásra én már figyelnék a helyedben ekkora futásteljesítmény esetén, ez a sajátomnál is gond volt.
Ha esetleg hozzá kellene nyúlni a blokkjához akkor sem kell kétségbe esni, nem fog csődbe vinni. -
-
-
Geresics
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Amikor néztem motort magamnak, akkor hihetetlen módon mindben 40-45ekm volt, és mind gondos második tulajtól származott, aki csak túrázni használta, 1 éve vette, és azért adja el mert kiderült, hogy nincs rá ideje, hogy motorozzon! Kis utánakérdezéssel mindről kiderült, hogy olasz importmotor...

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Geresics
üzenetére
Pár éve még ez volt a magyar rögvalóság.

Szerintem ha valós az a km és normálisan hajtották / szervizelték a gépet, akkor nem kellene gondnak lennie.
Persze nem ártana egy konkrét típusismerettel rendelkező hozzáértő személyes megtekintése, átvizsgálása vásárlás előtt. -
Doki16
addikt
Mennyire sok egy CBF250-nél 75000 km? Tudom, hogy a Hondák sose mennek tönkre
Pont jó lenne egy ilyen példány piacra járósnak
Csak érdekelne, hogy mennyi lehet még hátra vagy van-e komolyabb teendő már ekkora futásnál? -
-
nyogo83
senior tag
válasz
Graphics
üzenetére
Hali!
Fater CG125-osehez nagyreszt eBay-rol rendelgettem a dolgokat, legalabbis ami nem szuro/olaj/fekbetet jellegu.
Itt a talalati lista hozza [link]
Annyi, hogy merd le mindenkepp a hosszat, mert lehet hogy elter minimalisan a kulonbozo evjaratoke.Masik megoldas, hogy csinaltatsz.
-
Kéne egy kis segítség, esetleg tud valaki jó alkatrészkeresős oldalt.
Egyszerűen nem találok kuplungbowdent (kompletten) a CG125-öshöz / 2007 /, pedig gondolom más modellel is passzolhat ez az alkatrész.
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Kiki18
üzenetére
Add fel ajánlott levélként.....

Keress egy ismerőst, akinek van vonóhorga, és motorszállító utánfutója is.
Ha Pestre kellene szállítani, akkor esetleg őt is felhívhatod: Ács Zoltán -
Sziasztok!
Motor szállítására milyen opciók vannak?
Nincs B jogsim, nincs autóm se, Pécsről kellene elhozni a járgányt.
Vannak cégek akik ezzel foglalkoznak? Mennyibe kerülhet egy ilyen menőver? -
etnies
senior tag
válasz
Laca1212
üzenetére
Az amazonos link csak egy példa volt, nekem szállítanak ide Londonba.
A Kappa olcsóbb, mint a Givi, de ugyanazt a technológiát használják, jelen esetben a tanklock rendszert.
Kell hozzá egy adapter (néha csomagban árulják a táskával), 15 font körül van.
Tankolásnál le kell venni, a fel- és leszerelés nem több, mint 1-1 másodperc. Ennek a megoldásnak csak előnye van, teljesen értelmetlenné tette a régebbi fejlesztéseket (pl nem fém tankra is feltehető)Nekem van egy eladó használt Hondás- konzolom, most Suzukim van.
Nem kell megijedni, hogy ilyen kevés motor van a listában, a gyártók általában ugyanazt a tankbeömlőt használják, csak meg kell nézni fotókon hol vannak a csavarok. VTR250-em volt, nincs a listában, CBF600-é ráment. Ha jól látom, akkor a Honda 2014-ben változtatott a tankbeömlőn, a 03-as mindre jó volt addig az évjáratig.
-
Geresics
addikt
válasz
etnies
üzenetére
Inkább ne találgass kérlek. Az a kanyar, amit Te balosnak tippeltél, az egy jobbos. Ha Orfűről mennél Pécs felé, akkor balos volna, de akkor legrosszabb esetben beesnél egy régi ismerősöm füves telkére. Ha kicsit elfordítod a kamerát, akkor látsz egy kaput, az a bejárat. Ott egykerekeztem először életemben MZ-vel.
A baleset tökre máshol történt. A Ranga László út egyébként Remeterétig tart. Megjegyzem kiscserkész koromban minden reggel együtt dohányoztam a Ranga gyerekekkel. Ennek pont annyi köze van az egészhez, mint a barkóbának, amit most csinálunk... Inkább ne tegyük... A Police.hu-n meg van jelölve a kanyar, de amíg nem látok legalább képet a helyszínről, addig azt is inkább fenntartásokkal kezelem.
Ha nagyon érdekel az útvonal, akkor keress rá a videóim között (én biztos nem linkelem be ehhez a témához), és meglátod, hogy az a kanyar nem igazán adja a nagy sebességű, hosszú féknyomos elszállást...Állítólag iregszemcsei volt a halálos baleset résztvevője. 3 árva maradt utána. Családapaként belegondolni sem akarok tovább a dolgokba, és ezennel le is zárom a dolgot, nem miattad...

-
etnies
senior tag
válasz
Laca1212
üzenetére
Milyet akarsz?
Tankbőrre tehetőt? Drága.
Konzolra tehetőt? Drága.
Mágneseset? Van olcsótól drágáig minden.Én a konzolra tehetőt szeretem, megkönnyíti az életem. Régen nekem is mágneses volt, összeszedte az út porát, csiszolgatta a tank fényezését, ha megpakoltam, akkor mozgott, macerás volt fel- és levenni.
Most ilyen van, nem olcsó, de jó.
Ez talán nem olyan vészesen drága: [link]
Ha nagyon olcsó kell, akkor bázismotorból valami Lajosos-mágneses megteszi.
-
Laca1212
őstag
Jóféle, nem horror árú tanktáskát tudna valaki ajánlani?
-
-
-
etnies
senior tag
válasz
Geresics
üzenetére
A cikkben Ranga László út van.
Ha jól látom, akkor egy balos kanyarban esett el, lefelé menet, talán itt: [link]
Az első féket abból gondolom, hogy átugratott a szalagkorláton, ami egyenesen álló motort feltételez. A hátsó fék nem egyenesíti fel a motort. Ha azzal esett volna el, valószínűleg a motor két kerékkel nekicsúszik a szalagkorlátnak. Láttam már ilyet, haverom pont így dobta el a motort előttem, a motor csúszott az oldalán.De csak tippelek, lehet hogy egészen máshogy történt, de én ezt tartom valószínűnek.
-
Ma elővettük a Honda CG125-öst. Sajnos 2 évig nem tudtam használni, természetesen nem indult.
Durva hogy mit tesz a magyar üzemanyag mit képes okozni....
Karbi szétszedés, fúvókák ki, takarítás, mert a réz konkrétan elkezdett oxidalódni...
Összerakás után pöccröff indult is. Már csak kuplungbowdent kell cserélni
-
Geresics
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
SENA termékek nem olcsók, de simán megérik - már ha használni is fogod!
Már sokszor, sok mindent leírtam róla, csemegézz bátran!
-
Sisakba milyen BT Headsetet tudtok ajánlani?
Olyan kellene , amit könnyen fel is lehetne venni. Kicsit ismeretlen terep ez nekem

Plusz vízálló mobiltelefon tartó is érdekelne 5.5-6.0" körüli mobilra. eBay/AliExpress
-
Lomha 8V
addikt
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Motoros blikk, mint a hegylakok.hu.
-
vendingo
veterán
válasz
CyberPunk666
üzenetére
A videóik minősége pocsék, főleg a hang.
-
Geresics
addikt
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Kifejtenéd?
-
vendingo
veterán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Elég széles a körforgalom, mert buszok és kamionok is használják. Hivatalosan 1 sávos, de duzzogva 2 autó is elfér egymás mellett. Én íven szoktam közlekedni benne, mert elég széles és lehet húzni a gázt, lapon fordulni... Szokásomhoz híven íven próbáltam volna menni, de ez a gyökér bejött mellém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán ne mondd, hogy én nem szóltam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)