Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
baboss
őstag
Ma 18:00 körül értem haza Zsámbékra, vagy 100 motoros volt a fagyizó előtt. Valaki tudja, hogy hol és milyen rendezvény van, volt ?
-
Tarill
őstag
Osztrákék nem szarral gurigáznak a 21-es úton kiintettek a rendőrök és nem csak sima igazoltatás volt, komplett műszakiztattak az útszélén. Egy rsv volt már ott, co mérés közbe mérték a decibelt, meg a slick gumin is keresték az 1.6 ot kevés sikerrel :/ az osztrák srácnak lehet sokba volt. Nekem csak a papírjaim nézték meg a mocit nem szerencsére bár aztán sok mindent ugyse találtak volna max a kormányátalakítás de rá se néztek
-
KrAt
veterán
válasz
canniball
üzenetére
canniball & runner: koszi

Az SV kicsi volt nekem, 2meteres magassagom melle nemi suly is parosul.
Sogorom VFR-jen ultem 4 eve kb, akkor beleszerettem, most burkoltan szolt nekem, lehet, autoba fektetne a penzt, igy kapva kaptam az alkalmon 
1. tulaj, vegig markaszervizben szerelt, mindent idoben, szervizkonyves, csak hosszu turakra hasznalt (pl. Marokko), de megjott a 2 utod, azota allt a gep..
-
canniball
nagyúr
válasz
Teasüti
üzenetére
és (#97720) emre!
Végül egyszerűen megoldódott a dolog: kivettem a relét hogy lássam milyet kéne venni, miután visszatettem a jobb olodali indexek meggyógyultak, a bal első nem égett, a bal hátsó dupla gyorsan villogott. Leszedtem a bal első búráját hogy lássam kiégett-e, erre mind meggyógyult...baboss és Ferdzsoo!

(#97856) KrenAtesz!
Kicseréltem. Grat!
Hogyhogy ilyen gyorsan lecserélted az SV-t? -
Gaboman
nagyúr
Túránk egyik részlete.
-
etnies
senior tag
válasz
RAiN91
üzenetére
Ezer oka lehet, különböző motorok, geometria, kanyarvételi technika, guminyomás, stb.
Ezen ne agyalj, magadnak motorozol, a lényeg, hogy élvezd.
Aztán akkor sincs semmi, ha a barátod esetleg ügyesebb, mint te, neki sem lesz olcsóbb érte a benzin.(#97886) Ferdzsoo Remélem te nem ütötted meg magad!
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Lomha 8V
üzenetére
Csak a bal oldala de ott azért több minden. A gomba rengeteget megfogott konkrétan elkopott több mint a fele. De sajnos a vége felé kitört így az idom is kapott.
Nagyjából ami biztosan csere: lábtartó, váltókar, az egyik kisebbik idom az kettévált, a kormánycsutka egy picit lehajlott, és a tükör. Nagyjából ennyi, minden más érintetlen. Mivel nem csúszott a motor sem neki semminek emiatt villa ilyesmi minden épp.
De ha a nagy bal oldalidom is cserés az nem 2 forint lesz. Egy helyen van elrepedve meg kicsit lehorzsolódva nem tűnik vészesnek. Kell egy jó műanyagos... -
runner 125
nagyúr
Grat hozzá! Teljesen egyértelmű, hogy az RC46 /2 ebben a színben mutatja a legnagyobbat. Amikor nekem volt, célirányosan ezt kerestem én is.
Sőt, ezt olyan tulajok is aláírták, akiknek ugyanilyen volt csak más színben, pláne amikor egymás mellett álltak.
Még a forma is szinte más ebben a színben.

Ferdzsoo
Részvét. Szegény 1.2-es.. de legalább ti megúsztátok.
Motoron mi sérült?baboss
Neked is, a lényeg h te is megúsztad.
-
zgospel
őstag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Túl sokat agyalsz, az a bajod
Ha láttad a Blöfföt akkor abban mondja Bunkó hogy ebben a szakmában hátrány a gondolkozás.
Én azzal még simán letolnám a délelőttöt, aztán hétfőn majd cserélteted. De nem erőltetem, ahogy gondolod. -
zgospel
őstag
válasz
RAiN91
üzenetére
Kiülsz a kanyarban? Ugyanolyan dőlésszög mellett nagyobb a kanyarsebesség ha a súlypontodat minél inkább lefelé és a kanyarív felé tolod.
Tehát ha a haverod ül a motoron mint egy zsák krumpli akkor sokkal mélyebbet kell döntenie ugyanahhoz a kanyarsebességhez, mintha kiülne és az egész testével, könyökével, fejével minél inkább befelé dőlne. -
-
baboss
őstag
válasz
pityaa23
üzenetére
JAWA 350-em volt annó, lehet, hogy azért tetszik nekem, egyenlőre úgy néz ki, hogy Kawasaki Zephyr 750 lesz az utód, vagy 1100. Attól függően, hogy mennyit fizet a biztosító, és mennyit kapok a Mercedes Vito 110CDI kisteherautóért. Már 2 éve kivan vonva ideiglenesen a forgalomból, nem használom. Most jól fog jönni az ára az új motorvásárlásnál.
Kawasaki Zephyr 1100
Kicsicsázva, amire biztos nem lesz keretem.

Ez át van alakítva, nekem már nem tetszik.
-
zgospel
őstag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Gyere. A csaj picit csúnyán fog nézni rád hogy nem jelentkeztél be, de gondolom nem ez lesz az első eset hogy morcos női tekintet fogad

Általában be szokták engedni azokat is akik nem jelentkeztek be, hacsak nincsenek túl sokan, de mivel ez nem akciós nap ezért nem valószínű hogy sokan leszünk.
microSD kártyát hozol, vagy töltsem majd fel Drivera és dobjam át?(#97866) -Mike- ezekszerint hoznom kell a combtáskát?

(#97868) ath igen, tart. Csak felragasztás előtt zsírtalanítsd le a plexit.
-
RAiN91
őstag
Az mitől van, hogy havernak alig maradt majrécsík a gumiján míg nekem igen, és én vártam rá mindig a kanyarok után? 180-as gumi van mindegyiken. Mitől függ ez?
-
Ferdzsoo
addikt
Nah. Királyul sikerült a mai nap, az anyagi kár jelentős.
Remeterét és Orfű között a közutasok szépen felkavicsozták az utat kotta lözépen. Szépen el is csúsztunk tajta. Mivel rendőr is lett hívva és tábla figyelmeztetett nembisztos hogy szeretném hogy még engem vegyenek elő. Tud valaki jogi tanácsadót ajánlani?
Hála istennek semmi bajunk de a ruha brutál hogy mit fogott majd csinálok képeket. Srácok. Csak a bőr.!!! Meg a fasza csizma....
-
-Mike-
addikt
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Gyere valahogy. Én is Z kameráját használom a combtáskával, mikrofonnal együtt. Holnap is csak ő ezt még nem tudja.

-
zgospel
őstag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Ha szóltál volna kölcsönadom

-
kubokra
tag
Sziasztok!
Gyors kérdés.
Nincs protektoros nadrágom, városba pedig inkább csak egy tédvédővel oldanám meg. A kemény vagy a puha/géles térdvédők a jobbak? Előny/hátrány?
Szerk: a kínai cuccokat szabad venni? Ebayen relatív jó árban, jónak Tűnő dolgok (is) vannak. -
Laraxior
titán
Kéne egy kis help, mert felhívtam pár szervízt, de csak jövő hónapra tudnak időpontot adni, szóval kicserélném én a problémás cuccokat. Index és a rendszámtábla világítás.
Indexet találtam, viszont a másikat nem. Hol tudnék olyat keríteni?
Azonfelül nekem is meg kellene húzni kicsit a láncot, az oké, elolvastam a könyvében, mondjuk nyomaték kulcsom éppen nincsen.
Meg kellene a rendszámtábla alá valami pár centis sárvédő, de azt se tudom, hogy mi az, vagy hogy van-e típusspecifikus, vagy tökmindegy mi az. (Magasra veri a vizet így, azért írta fel) Azt se tudom, hogy milyen néven van.
A lámpáról kép: (Cseréljem az egészet, vagy elég bele csak a világítást. Bár ugye nem tudom hogy mi a gond, csak annyit, hogy nem világít, feltételezem, kiégett) [kép] [kép]
Az indexhez ha jól látom, csak ezt a kisebb idomot kell leszedni ugye? Bár, ha jól sejtem akkor a vezeték egészen hátramegy, szóval ez se annyi, hogy le az index, fel az új) [kép]
Itt biztosan az index adta meg magát, mert világít, csak nem elég erősen. Csak az oldalsó, a hátsó az jó, gondolom hullanak a ledek benne, azért.)A lánchoz a két oldal, még lehet húzni rajta, vagy már fullon van, inkább cseréljem (Amíg nálam van, úgyis egyszer fogok egy teljes láncszettet rá venni, de azt a szezont még kihúznám) [kép] [kép]
Mondjuk nem igazán lehet odaférni villáskulccsal éppen mindig csak egy picit lehet tekerni, vagy van más módja?
Nem emlékszem rá, a másik motoron már rég volt.
Köszi a helpet.

(Megjegyzem nem igazán vagyok a buherálós, szerelő típus, ha valakinek ezek evidens dolgok lennének, nekem nagy dolog ha meg tudom szerelni, így magamtól
) -
etnies
senior tag
válasz
zgospel
üzenetére
Megnéztem közben, azért töröltem. Ilyet még nem láttam, az én motorjaimon eddig 28-60 Nm között kellett húzni a hátsó fogaskerék csavarjait, és az elsőt mindig nagyobbra kellett húzni.
De azt írja a könyv, hát akkor úgy kell,Gyorsan megnéztem a DL650XT-t, az elsőt 70-re, a hátsókat 60-ra kell húzni.
-
Geresics
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
alászorult, azért nem ír
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zgospel
őstag
Holnap délelőtt úgy tűnik biztosan nem lesz eső. Bejelentkezünk a délelőtti fél napra?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
HornedReaper
üzenetére
"rendeltetés szerű működésükhöz elengedhetetlen az olajozás. Ez a olaj filmréteg fogja majd fel a szennyeződéseket. Ezeknek a szűrőknek a szűrési küszöbe olajozva maximum 5 mikron, de akár 2 mikron is lehet, mindamellett a légáteresztő képessége jóval meghaladja a papíros társait. Ehez azonban elengedhetetlen a rendszeres és alapos karbantartás. Ugyanis, ha a direktszűrő elkezd elkoszolódni, vagy elhanyagoljuk és kiszárad, akkor több mint 1mm-es szennyeződések is átjutnak rajta.
Viszont egy örök élet, szóval ha karban van tartva, rendszeresen mosva és olajozva van, akkor az kitart amíg megvan a jármű" -
Gaboman
nagyúr
válasz
HornedReaper
üzenetére
3-4 motorozás, terepen?
Te jó ég, azért ne csodálkozz azon ha előírtál előbb kell majd felújítást végezned.
Pár órás motorozás után simán kerül annyi kosz a légszűrőbe hogy takarítani kell, méghozzá ezért mert ahogy telítődik a légszűrő egyre nagyobb pórdarabok tudnak áthaladni rajta, belekerülni a blokkba és annál hamarabb lesz kopás a blokkodban.
Gondolom a blokkfelújítást még jobban gyűlölnéd mint a légszűrő mosást. -
HornedReaper
senior tag
-
Gaboman
nagyúr
válasz
HornedReaper
üzenetére
Nem tudom mennyit szoktál menni terepen hogy annyira poros legyen fulladozzon a motor, 100-200 kilométer alatt a legnagyobb pórban sem fog, utána pedig takarítani fogod.
Így nem érint az a veszély hogy befulladjon tőle a géped. -
Bubisati
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg valaki megtudná mondani,hogy fz6-on mekkora erővel kell meghúzni az első és a hátsó lánckerék anyákat láncszett csere esetén?
Köszönöm szépen -
HornedReaper
senior tag
KTM EXC-be kell nekem, ez netes kép.
Itt a cucc: Funnelweb szűrőIgen, a csúcsok kevésbé lesznek porosak, nem "fulladozik" a motor. Autószűrők meg egyebek sem véletlenül lamellás szerkezetűek, sokkal nagyobb felületen tud eloszlani a szutyok. Gondolom gyártási költségek miatt nem terjedt el ilyesmi az offroad gépeknél..
Jelenleg 2 szűrőm van, de egyik nagyon gatya, másik maradna csere ha nem bírnék várni a szárítással mert már nagyon kell menni
Amúgy régi kicsi centrifugák a legjobbak mosás után 
-
Pocee
senior tag
válasz
HornedReaper
üzenetére
ez enduro/cross gép? miért bírja 2xer tovább?ez marketing vagy le van vezetve miért addig bírja ameddig,esetleg a csúcsokkal növelték volna a felületet? de ott meg "vastagabb" az anyag.
Mondjuk nekem mindegy volt mert minden motorozás után légszűrő mosás volt,volt 3 légszűrőm így nem kellett szárítgatni hanem mindig volt azonnal csere. -
HornedReaper
senior tag
Tetszik ez az új típusú légszűrő
Az ára sem olyan vészes, ha fele annyi takarítás kell csak, akkor 2x tovább bírja mint a hagyományos, sima felületűek (pont annyival is kerül többe, most mondjuk még postát nem számolnak fel..)
Én mosogatószerrel tisztítom mostanában, és utálom, szóval ha 2x annyit bír már a meló miatt is frankó, úgyis cserés a szűrőm

-
Polemius
senior tag
Sopronban vagy Győrben (illetve környékén) tud valaki szervizt/szerelőt, ahol szombatonként is dolgoznak?
Lánccserét kellene megoldanom.Salamon motorról tapasztalatok, vélemények?
-
zgospel
őstag
válasz
-Mike-
üzenetére
Indulni akarsz vasárnap a kupán?

Én amiket néztem előrejelzéseket azalapján a szombat délelőtt sima ügy. Délutánra írnak 30-40%-os eséllyel esőt. Szerintem várjunk még délutánig, hátha addig pontosabb lesz az előrejelzés, aztán eldöntjük
Vasárnap versenynap van, úgyhogy az nekem kilőve.Az idojaras.hu-n van egy animált csapadék térkép, azt szoktam nézni és általában pontos.
-
Geresics
addikt
pécsi szezonnyitóra jön innen valaki holnap?
-
ath
senior tag
jóóól meg kell hempergetni mindkét oldalt, mint a húst a panírban ::::
DDD
[link] -
Ferdzsoo
addikt
Schubert sisakot Budapesten ki árul?
-
törölt tag
válasz
demars
üzenetére
hm. akkor az ogio logo a dragabb

nekem van hasonlo stilusu taskam, ilyen:

csak jot tudok rola mondani.
hosszu tavon is rettento kenyelmes, kinyitva van bukotarto haloja (igen, mar hasznaltam tobbszor is), van par kulso zsebe (felul kozepen es a derekovek vegeinel) amikbe szuperul lehet pakolni kulcsot, telefont, akarmit amit nem akarsz a dzseki zsebebe rakni, es vizallo. nagyon massziv anyag, tobb eve napi hasznalatban van es nem latszik agyonhasznaltnak. abszolut nem gerincvedo, de egy sima szivacsnal biztos tobbet ved. a hosszutavu borjakeval es a nyari jakeval is kenyelmesen beallithato. a tetejen lecsapott a forma, ezert a bukonak nem tamaszkodik neki, mint egy hagyomanyos hatizsak, de ez leginkabb ulespozicio fuggo, valszeg sport(os) motoron szempont inkabb.viszont kicsi, tehat messze nem a klasszikus bovitheto turazsak. es ertelmetlenul draga. viszont nagyon vagany
en motoros banzajon vettem $110-ert sok eve, de eleg sokaig gondolkodtam rajta. -
demars
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
125 euro szerintem sok egy táskáért.
Nézz szét túra boltokban ( pl Decathlon) én ott vettem egy kis hátizsákot. Össze lehet csatolni mellkasnál és deréknél, így nem löbög menet közben sem. A vállpántok is a helyükön maradnak.
Amit vettem az 7-8 k volt, de vannak nagyobbak is picit többért, de akkor sem 38 k
-
Laraxior
titán
válasz
etnies
üzenetére
Hja, érdekes.
A táska: www.amazon.de/Dainese-Mach-Rucksack
-
Laraxior
titán
Ismeri valaki ezt a táskát? Dainese D Mach
Kellene valami szütyő nekem a motorra.
Vagy érdemesebb inkább a hátsó ülésre rögzíthetőt vennem?
-
Shad0w
senior tag
Sziasztok,
Vettem egy Slime defektjavító készletet CO2 patronokkal, kibontás után meg olvasom, hogy a max. tárolási hőmérséklet a patronokra 49 Celsius fok. Hát ezt így motoron hova lehet akkor tenni? Én csak be akartam tenni az ülés alá, de erős a gyanúm, hogy a 49 fokot simán el fogja ott érni. Egyelőre ez a CO2 palackos kit erős átbaszásnak hangzik, vagy van valami titkos hely a motoron ahol ezt biztonságosan lehet tárolni?
-
beci
őstag
Sziasztok.
Ezt hol tudnam beszerezni nem horror áron?
-
baboss
őstag
Na akkor ennyi a tervezgetésből, megvárom amíg a biztosítótól megjön az ajánlat, annak a függvényében majd lépek valamerre, a lehetőségek már megvannak.
nyogo83
Köszi az infót.
A motorral munkába jártam: dugó,időmegtakarítás, ingyenes parkolás, kevesebb üzemanyag fogyasztás, most csak ezek jutnak a eszembe.
Most kocsival kel mennem és emiatt plusz költségeim lesznek, elvileg ezeket is felszámolhatom ha jól tudom. -
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 1 / 2
- Parfüm topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Crimson Desert
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha láttad a Blöfföt akkor abban mondja Bunkó hogy ebben a szakmában hátrány a gondolkozás.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

az a tappancs tart annyira, hogy a plexire ragasszam fel, nem razkodik le?