Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
Na most már senki sem mondhatja hogy nem motorozok esőben, ma egy jó kis Bajna-Héreg szerpentinezés után hazafelé kétszer is szarrááztam, alsógatyáig bezárólag mindenem tiszta víz lett...

Továbbra is utálok esőben motorozni. -
Tarill
őstag
Hy! Plexi élére hol kapok azt a csíkot? Akár valami színesbe is de sima fekete is jó lenne
-
Geresics
addikt
válasz
MutantZombie
üzenetére
187cm vagyok, és teljesen házilag csináltam. Egy alumínium lapot satuban hajtogattam szinte találomra. Viszont ha ilyet csinálsz, és úgy érzed, hogy "szerintem feszül, de ááá, jóvanazúgy", akkor az bizony feszül! Nekem már el is repedt a plexim

-
MutantZombie
tag
válasz
Geresics
üzenetére
Köszi az infót!
Egyébként Te milyen magas vagy, hogy nem volt elég a gyári alap valamint az utólagos alap átépítés?
Illetve ez a házi barkácsolás ez mennyiben házi?
Szóval azért lehet ilyen távtartókat(?) kapni és csak össze kell otthon rakni, vagy totál saját faragás, amolyan olyan elemeket építesz be oda, amit nem erre szánt eredetileg a technika világa, de most erre a célra pont megfelel?Üdv!
MutantZombie
-
PoLizei
aktív tag
Ha parkolás céljából nem tolhatom a motort a járdán, akkor nyilván nem is járhatok be az udvarra se kocsival, se motorral, hiszen - mint a legtöbb esetben - járda van a kapu és az úttest között
-
etnies
senior tag
Közben utánaolvastam ennek a vezető, nem vezető kérdésnek, elvileg a motort toló ember nem vezető.
Ez a logikus, hiszen így lehet vele "szabálytalankodni is". A szabálytalankodás alatt a jogi kiskapukat értem:
zsákutcából bicikli út és járda vezet ki: leszállok és kitolom a főútra, majd visszapattanok a motorra.Itt UK-ban annyi a szabály, hogy a motornak nem szabad járnia tolás közben.
-
veze
őstag
A gépkocsivezetés oktatása és az azt követő gyakorlati vizsga során vezetőnek az oktató minősül."
motoros gyakorlati oktatatás és az azt követő vizsga közben, a motoros mögött 30 méterre lemeradva kocsiban ülő oktató minősül vezetőnek? és ha ekozben ne adj isten kisebb balesetet okoz a motoros? akkor az oktató lesz a felelős? hisz a motorosnak vezetői engedélye sincs ekkor még, így nem lehet vezető
De mondjuk elmarasztalhatják amiatt hogy vezetöi engedély nélkül motorozott 
-
vlevi
nagyúr
válasz
Teasüti
üzenetére
Pont, hogy nem szarjak le, mifelénk többször odaalltak a zebrahoz, és sorra büntették az attekero bicikliseket.
Lexebb az, amikor a kereszteződésben a kerékpárút véget ért zebra vagy majd folytatódik a kerékpárút. Az a fő geciseg.Amúgy abszurd ez a szabályozás, mert az autós nem biztos, hogy tudja (elvileg van tábla, de észre veszi-?) hogy a járda esetleg kerékpár út is egyben, és akkor a biciklis teljesen szabályosan, 40-el tephet az a kereszteződésben a zebra melletti sárga csikon. Van, ahol a 4 sávos úton van keresztben biciklis sáv, naponta járok arra, minden alkalommal van egy autó, amin látom, hogy nem fog átengedni, pedig ott, biciklivel nekem van elsobbsegem.
Szerintem több biciklist ütöttek már így el, mintha csak simán a zebrán attekerne. -
dave0825
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Mivel nem vezető, biztos, hogy nem kell neki. Csak a járművet vezető személynek kell. Bárki áttolhat egy akármilyen műszaki nélküli motort a 8. szomszédba, jogsi, bukó nélkül. Én teljesen biztos vagyok benne, logikátlan lenne, ha egy vezetőnek nem minősülő személynek kéne bármi is a motorhoz.
Egyébként a zebrán nem mehet át a biciklin ülve, le kell szállni, és át kell tolni. Ez is benne volt a kérdések között.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
etnies
üzenetére
Magyarországon ebben nem lennék biztos. Bringásoknak pl olyan szupi szabályok vannak, hogy áttekerhetsz a zebrán, de a járdán elvileg tilos (egy kivételtől eltekintve, "ha az úttest kerékpározásra alkalmatlan").
Ebből adódik egy paradox helyzet, hogy nem ugyan kell leszállni a zebrán, de hogy kerültél oda a zebrához a járda felől, amikor tilos a járdán biciklizni?
Mondjuk szerencsére pont leszarják a rendőrök is, amíg nem vagy közveszélyes.(#99082) dave0825
Abban biztos vagy, h nem kell a bukó? -
dave0825
őstag
Járművet toló személy nem minősül vezetőnek, így nem kell sisak sem, jogsi sem és alkoholt fogyasztva is lehet tolni.
Annyira nem követtem a beszélgetést, de a végén ez volt, hogy vezető-e, vagy nem, de nem! Most voltam pár hete "A" KRESZ-en, és benne volt, ahogy 6 éve is az A1-ben, erre biztosan emlékszem.
Volt olyan kérdés is, alkoholt fogyasztva vezethet-e, és nem, de tolni lehet, ez is benne volt. -
etnies
senior tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Gondolom a jogértelmezés az, hogy a motorkerékpár nem tud a járdára teremtődni, tehát ha szabad ott lennie, akkor fel is lehet vele menni.
Kérdés az, szabad-e tolni motort bukósisak viselése nélkül a járdán?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem Almax van, nehéz mint a dög, de menti a motoromat. Többször találtam már reggel félig leszedett ponyvával. Megnézték a láncot és kerestek egy másikat

-
etnies
senior tag
válasz
Geresics
üzenetére
"III. A közúti forgalommal kapcsolatos fogalmak
a) Vezető: az a személy, aki az úton járművet vezet, vagy állatot hajt (vezet). A segédmotoros kerékpárt és a kerékpárt toló személy nem minősül vezetőnek. A gépkocsivezetés oktatása és az azt követő gyakorlati vizsga során vezetőnek az oktató minősül."
A járda útnak minősül? Szerintem nem:
40. § (9) A járdán a mozgáskorlátozott személy (illetőleg az őt szállító jármű vezetője) járművével, a betegszállító gépjármű, a kerékpár, a kétkerekű segédmotoros kerékpár és a kétkerekű motorkerékpár a (8) bekezdésben említett egyéb feltételek fennállása esetén akkor is megállhat, ha a megállást jelzőtábla vagy útburkolati jel nem engedi meg.
-
etnies
senior tag
válasz
Novics
üzenetére
A ponyvát már nem tudtam berakni:
Igazából kétféle választásod van:
1. megveszed a legolcsóbbat
2. veszel egy drágát. A drága azért jó, mert azonnal rá lehet húzni a motorra, égésálló. Egy ilyen komolyabb ponyva 50 fonttól indul és ismerve a magyarországi helyzetet, szerintem hamar lelopnák
De a te döntésed, ha viszont nem égésállót veszel, akkor vedd a legolcsóbbat, ami vízálló.
-
etnies
senior tag
válasz
Geresics
üzenetére
"Jah, és a biztonság kedvéért a motor tolása is járművezetésnek minősül"
De attól még szabad tolni, csak kell hozzá jogsi
(#99066) Novics Mindenképpen láncot vegyél. Olyan láncot, amit nem lehet kézi vágóval elvágni, mert akkor kénytelenek lesznek flexelni, az meg hangos ugye.
A másik dolog, amit fontos: ponyva. Valamiért nem szeretik a tolvajok a ponyvázott motorokat.
Tárcsafékzárat önmagában nem érdemes, két vagy három ember simán bedob egy puttonyosba egy motort.Videó: [link]
(#99056) laccczka Olvassa asszony a fórumot, mi?

-
emre
veterán
Tőle vették a fiúk a féktárcsákat: mcmotoparts.
-
Polemius
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ez legfeljebb zárt parkolók, önkormányzati ingatlanok esetében működhet.
Közterületet nem adhat bérbe, legfeljebb engedi használni. Illetve az üzemeltetést bízhatja cégre.
Utóbbi tudtommal egy ideje csak önkormányzati cég lehet, de ettől eltekintve is, csak az üzemeltetést végzi, magát a parkolási rendeletet akkor is az önkormányzat hozta.Szóval közterületen, az utcán, nem szedhetnek parkolási díjat motorok után.
-
z123456789
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Miért, elintézed?

-
Novics
senior tag
Urak!
Utcán parkoláshoz milyen horgonyt, illetve takarót használtok? Sajnos szembe kell néznem a ténnyel, hogy nem tudom a teraszra az ajtó elé feltolni a motort - mert túl meredek a feljáró - így átmeneti megoldásképpen az utcán kell tárolnom. (Persze csak amíg lehet majd hajtani, télre megy haza szülőkhöz fedett helyre.)
Szerencsére kisforgalmú, nyugis, vidéki utca, de azért csak le kellene zárni valamivel. -
zgospel
őstag
Ott akkor úgy éreztem hogy megmozdult az eleje. A reakcióm az volt hogy engedtem a féken és nem döntöttem semerre, utána elkezdtem megint erősebben fékezni de már mindegy volt
Ilyenkor mindig arra gondolok hogy csak el ne essek.Utólag könnyebb végiggondolni, simán lehet hogy csak a villa pumpált be, ugye ez a hagyományos villa nem túl merev. Vagy a kormánycsapágyon kéne húzni, nem értek hozzá. Érzésre olyan volt mintha csúszna az eleje de nem sok időm volt akkor ezen gondolkozni

A múltkor linkelt Talma videó után meg amúgyis ami nálam történik az lófasz, vagy még annyi se

szerk: hogy a kérdésre is válaszoljak, simán lehet. Délután egyre romlottak a köridők, akárhogy erőltettem.
-
Polemius
senior tag
válasz
demars
üzenetére
Magyarországon a hatályos szabályozás szerint az önkormányzatoknak csak kettőnél több kerekű motorra szedhetnek parkolási díjat. Ahol mégis szerepel a helyi parkolási rendeletben a (kétkerekű) motorkerékpár, ott az szabálytalan.
Alternatív lehetőség, hogy ha mégis tartasz tőle, hogy b@sztatnak miatta és neked kell kijárnod az igazad, akkor egyszerűen parkolj ott, ahol nem lehet fizetős parkolást meghatározni, de te mégis parkolhatsz:
járdán (a szabályok betartásával persze). -
Geresics
addikt
rövidnadrág, papucs, kormánycsapkodás...

FB-videó -
Geresics
addikt
válasz
demars
üzenetére
Motorra nem kell jegy, csak ne foglalj el több helyet, mint ami indokolt, mert azt nem szeretik...
(#99047) V.Stryker
Köszönöm az építő kritikát!
Amúgy a kép facebookra készült, oda indokolt a nagy betű, hogy a sok görgetés közepette odavonzza egy pillanatra szemet. A színek pedig az arculathoz passzoló színek, ezt már anno így találtam ki. Tudom, nem egy konzervatív mintapélda!
Viszont azt nem tudom, hogy mi az, amit nem lehet látni a képen? Még az "előtte/utána" feliratok is a plexik dőlésszögét követik valamelyest, hogy látványosabb legyen a különbség... -
demars
addikt
Hahó!
Parkoláskor, ha veszek jegyet, azt hova a t.kömbe tegyem ki a motorra?
(Kocsival tegnap megszívtam, kerékbilincs lett belőle
) -
Geresics
addikt
válasz
MutantZombie
üzenetére
-
MutantZombie
tag
Helló Mindenki!
Látva itt, hogy kinek milyen hardvere van, éppen csak így halkan, suttogva, a nagyokat nem is zavarva kérdem:
Volt már valaki, aki motorján a gyári szélvédőt magasabbra cserélte?
Illetve a szélvédőre szerelhető magasító az mennyire állítható, mennyire tapasztalható, hogy csökken mondjuk a fejet érő szélterhelés? Milyen magasságig van értelme a szélvédőnek vagy annak cseréjének?
Vannak-e negatív hatásai. Tehát pl. az irányíthatóságot esetleg negatívan befolyásolja a nagyobb szélvédő, esetleg nő a zajterhelés... stb.?Üdv!
MutantZombie
-
Laca1212
őstag
Ezt a takarót hogy lehet levenni? Meg kéne mérnem a belső átmérőjét a csőnek. Vagy esetleg nem tidja valaki a méretét sv650s esetén?

-
baboss
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
laccczka
HSM
Tudom milyen az élet nem habos oldala. 10 évig voltam nős, majd elváltam, nálam maradt a 2 fiam, 6/1 0 évesek voltak. Majd 2 évet lenyomtam velük, azután jöttem össze a párommal, neki 2 lánya van, már 12 éve vagyunk együtt. Most jött el az a pillanat amikor megkértem a kezét. Egy feltétellel, hogy az esküvő május 30-án legyen, mivel Tamásnak, és Krisztiánnak akkor van a születésnapja. -
-Mosquito-
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
Konkrétan mit/hogy szeretnéd?
-
Horvi
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
Igen a tank alatt van.
-
z123456789
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
(#99013) Mosquito34

Az még mindig nem adja ki számomra a "megéri" kategóriát.
Nem fogom kerülni, muszáj lesz választanom a meglévő lehetőségek közül. De nem is ez volt a kérdés.(#99014) tboldi
De...én is.(#99016) etnies
Kösz. Persze, csak egy felvetés volt. Jó lenne... De ha nincs, akkor nincs. van még szigszalag lehetőség.
(#99022) demars
Tök komoly volt a kérdés, bár én tudtam rá a választ, lévén, hogy ismerjük egymást nagyjából. És mondjuk tudom hol laksz. Csak szerettem volna hogy leírd. Hasonló okok miatt kellene nekem is. Családom egy része Fertőd környékén lakik, M86-85 meg isten, ahogy írod. Illetve idén Szombathelyre is járok nagy számban, néha motorral mennék. Szóval van létjogosultsága, csak nem létezik még sem, de ettől még jó lenne. Kérdeztem van-e...nincs...kicsit háborogtam rajta, hogy kár, de ettől még szerintem jogos volt a felvetésem.
És ha már írtam. 2004-es z750 levegőszűrő a tank alatt van? Ki szeretném cserélni, de nem találok youtube tutorialt. olaj, hűtővíz már megvan, csak a levegőszűrőt nem találom. Első szervizem motorral.
Köszi előre is.
-
dave0825
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Akkor ez nem olyan, amit én láttam valamelyik nap. Tudom, hogy van a biciklik kormány, apám 20 éve szereli őket.
Párat én is láttam. 
Amit múltkor láttam, az ugyanolyan volt, ahogy húztad meg, a 2 srégen levágott "dió" csúszott össze, úgy feszítette belülről.Szerk.: nem, most nézem jobban, hogy ez ugyanúgy van, mint a bicikliken.

Ilyen a tied is, nem? Legalábbis az alja, ahogy húzod meg a csavart, úgy feszít.
-
mm89
őstag
Egy kis vitaindító:
1. Vett már valaki kínából féktárcsát? Csak olyan érdekel, akinek saját tapasztalata van vele, előítéleteim nekem is vannak
2. miért van az, hogy bármilyen motort nézek, az utóbbi időben mind drágultak, kivéve a Z750 amit el akarok adni?

-
demars
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
Kérdésedet nem értem!

Illetve nem tudom, hogy ez most komoly, vagy csak szop@tsz vele.
Azért, mert gyakran járok győrbe és k.va jó az elkerülő (lehet húzni neki). Ennyi.
Néha felmegyek a pályára ha győr másik felén van dolgom (tesco, metro).
Egyébként tök igazad van! Jó lenne, ha lenne féláras, vagy még olcsóbb szezonális kedvezmény motorra egész országra.
-
canniball
nagyúr
válasz
energy4ever
üzenetére
A 2 év amire emlékszel szerintem az lesz, hogy míg nincs 2 éves jogsid addig nem vihetsz utast motoron. De te motorozhatsz.
Ha most megcsinálod az A1-t (B125-t), akkor 2 éven belül mehetsz különbözetire is, nem kell teljes vizsgát csinálnod. De korábban valami olyasmi opció is volt, hogy pl. beiratkozol A1-re de menet közben, még a vizsgát megelőzően meggondolod magad, akkor kérheted, hogy módosítsák A-ra, mert inkább arra mennél. Persze csak ha ez egyáltalán opció, kicsit belekeveredtem hogy hány éves is lennél mire eljutsz a vizsgáig.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
energy4ever
üzenetére
Egyszerűbb, ha nézel egy fejcsőbe szerelhető tartót.
Sportmotorra ez való. Nekem pl ilyen van.
A legnépszerűbb telefonokhoz vannak tartóik, akár usb töltővel is csomagtól függően. Nem olcsó, de az egyik legjobb minőség és teljes körű megoldás tokkal, tartóval, töltővel. -
Chris0321
veterán
válasz
energy4ever
üzenetére
Én [ezt] találtam így hirtelen és a telefon méretéhez képest nem sok eltérés van. Bár van több is ezen az oldalon és csak ezt az egyet néztem meg.
-
etnies
senior tag
válasz
z123456789
üzenetére
Igazad van, de ez pont olyan dolog, hogy miért nincsenek Magyarországon lerendszámoztatva az smkp-k.
Én télen-nyáron motorozom, Magyarországon átlag 9-10 hónap motorozható ép ésszel.
Nem motoroztam -5 alatt, vagy ha hó-jég volt az úton, esetleg sóztak. -
dave0825
őstag
válasz
energy4ever
üzenetére
Szívesen.
A tieddel csak az a baj, hogy nem állítható a dőlése. Az enyém nem a legszebb, de annyira nem is vészes élőben, meg egy sima, akármilyen kormányra való tartót rá lehet tenni, ami ha eltörik, vagy valami baja lesz, rendelni kell újat, és kész, nekem kellett is.
Ez a kis cső szerintem jobb, de te tudod, tied lesz.
Ebből van több méret is, biztos, hogy a tokos Note 8-hoz is van. -
tboldi
nagyúr
válasz
z123456789
üzenetére
Ezt beszéld meg velük, én csak ismételni tudom magamat.

-
-Mosquito-
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
Akkor ott van a heti,1470Ft. De ha ez sem az sem jó, akkor kerüld a pályákat. Ennyi.
-
energy4ever
addikt
válasz
dave0825
üzenetére
Koszi, ezzel sokat segitettel!

A tankot rogzito csavarra nemis gondoltam eddig!
Igy legalabb mar volt mibol kiinduljak! 
Gyorsan osszedoptam most par perc alatt egy nem meretaranyos vazlatot([kép]), 1db-bol megtudom majd csinalni ha minden ugy lesz a valosagban is, mint ahogy elkepzeltem.
(#99005) Chris0321:
Nyilvan nem bongesznek vezetes kozben, csak es kizarolag GPS celbol tekintenek parszor a kijellzore! A kokany reszre meg annyit, hogy azert akarom magamnak megcsinalni, hogy jobb legyen mint a gyari univerzalisak! Lehet nemis tudnek venni olyat ami tokostul megeszi a note8-as tepsim.(#99004) Tboldi:
Koszi a megerositest, enis igy tudtam!
-
tboldi
nagyúr
válasz
z123456789
üzenetére
Akkor is sokkal kisebb lenne a célcsoport.
szerk.: Persze, jó lenne, ha lenne, de szerintem már annak is örülni kell, hogy legalább a normál 10 napos és az 1 hónapos matrica féláron van csak a motorosoknak.
-
z123456789
addikt
válasz
tboldi
üzenetére
És aki ingázna? (Mondjuk én pont nem.)
De néha jól jönne ha sötétedés után csak felcsapatnék a pályára, aztán nem kéne fosnom a vadaktól a főúton.
Szóval értelme van, mert lenne egy újabb vevői kör. Azért teljesen nem értelmetlen.(#99002) demars
Na és te miért veszel havi megyei matricát?
(#99006) Mosquito34
Ja, írok nekik, jó ötlet.
"Vagy vegyél havi matricát 2500Ft-ért."
Ebben mi a matek? 
De kit érdekel glokner?
Az nem Magyarország. -
dave0825
őstag
válasz
energy4ever
üzenetére
Heló! Mint írtam, nekem is RS-em van, igaz, régebbi. Én eBay-ől rendeltem vízálló tartót, cipzáros, és a tartós maga csőre (pl. kormány) menne, ezért egy kb. 10cm-es 90°-ban hajtott csövet szereztem (talán valami biciklikormány része lehetett, már nem tudom). Ezt úgy kell elképzelni, hogy felém néz a hosszabb vége, a rövidebb meg le van fogatva 1 csavarral a tankot tartó csavarnál. Így kicsit értelmetlen, de nem tudom megmutatni, nincs konkrétan arról képem. Ezen talán jól látszik, ezt találtam képet csak.
Szóval föntről van kifúrva a cső, ilyen oldalasan, hogy függőlegesen menjen át rajt a csavar, az aljára a csőnek egy kis kör lap lett hegesztve, középen 6-os lyukkal, a felém néző végébe a csőnek egy biciklikormány végébe való dugó ment.
Ilyen tartót vettem, nem konkrétan ezt, de ugyanilyet. Ez megy rá, de most nem találom, lepattintható.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
Beszéld meg az útkezelővel.
Vagy vegyél havi matricát 2500Ft-ért. Majd én is panaszkodni fogok hétvégén, hogy miért 26eu (autóra 36) Glockner arra a ~70Km-re. 
seadrone:
Május 1-től van csak havi.
-
Chris0321
veterán
válasz
energy4ever
üzenetére
Ha nem piszkálod állandóan a telefont hanem néha ránézel azért biztos nem fog szólni én igaz kocsiban de szintén gps-nek használom a mobilt és nem szóltak még soha érte. Ha böngészel biztos kapsz érte.
A telefontartót én nem kókányolnám a helyedben mert van több méretben is telefon és gps tartó ami valamennyire vízálló és még akkor is látod mi van a kijelzőn ha szembe süt a nap mert valamennyire takarja. -
tboldi
nagyúr
válasz
energy4ever
üzenetére
Lehet használni a telefont naviként, sőt, kihangosítóval (sisak alatt) még telefonálhatsz is.
A konzolban nem tudok segíteni.
-
energy4ever
addikt
Motorhoz rogzitett telefont lehet hasznalni(nezni) menet kozben(GPS miatt)? Rendor szol erte? (ha jol tudom, csak kezben tartani nem lehet, meg forgalni okbok torteno megallaskor sem)
Sport(gyorsasagi) motorra hogyan lehet ilyet rogziteni?
[link]Valakinek ha lenne hasonlo tarto konzolja ilyesmi motoron, vagy ha valaki tudna nekem turni otletnek netes kepeket ezekrol, azt megkoszonnem!

Ja, es nem gyari, boltban vasarolhato megoldast szeretnek, inkabb nyomtatok itthon valamit, ami tokostul fogadja be a telefonom.
-
demars
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
Nincs más sajnos.
Én is ezt veszem rá. -
tboldi
nagyúr
válasz
z123456789
üzenetére
A többségnek szezonális jármű a motor, így nincs sok értelme az egész éves matrinyának.

Na, meg aki kirándulni/tájban gyönyörködni szeret, az eleve nem megy pályára.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk szerencsére pont leszarják a rendőrök is, amíg nem vagy közveszélyes.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)