Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziada5925
aktív tag
Sziasztok!
Szétszedtem ma a motort szelephézag ellenőrzés céljából. Mivel csak április óta van nálam ez az első alkalom, hogy megbontottam. Az egyik vezérműtengelyen volt egy csúnya berágódás, ami a képen is látható. Tudjátok esetleg, hogy mi okozhatta? Piszok vagy valami fémdarab? Óra szerint most van 20e km a blokkban.[ Szerkesztve ]
Üdv: Ádám
-
sziada5925
aktív tag
Srácok, Heidenau K80 gumival van valakinek tapasztalata?
-
sziada5925
aktív tag
válasz Teasüti #37268 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de a Kawa ER-5 külsőre hasonló ehhez és 400e-ért 8-10 évvel fiatalabbat is találni, szintén 2 henger, 50LE.
Csak a teló ennyibe fájna kb: Porlehúzó: 4000Ft/pár az utángyáriból, szimmering 2500Ft/pár körül van az Athena, olaj 2500-3500Ft, munkadíj 5-6e Ft, amennyiben nem otthon csinálod magadnak.Üdv: Ádám
-
sziada5925
aktív tag
válasz Something_ #38144 üzenetére
Múlt héten voltam lent a Velencei tónál, ott többen úgy oldották meg, hogy a pokróc mellé parkoltak a motorral, amit még a vízből is látni.
-
-
sziada5925
aktív tag
válasz 30z.Samu #42194 üzenetére
Nekem a kisebbik gép egy ER-5. Ami feltűnik a linkelten, hogy az egész kipufogórendszer nem gyári (ami nem feltétlenül jelent rosszat), illetve hiányoznak a kormányvégsúlyok és talán a kormánymarkolat sem gyári, de nem látni jól. Ezektől függetlenül nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
sziada5925
aktív tag
-
sziada5925
aktív tag
válasz Topiccsendőr #53781 üzenetére
Egyet szoktam érteni a véleményeddel, de most nem teszem, szerintem ez - legalábbis nekem- hiba. Egyik motoromon se rángatott normális úton és most az ER-5 se rángat a gumicsere óta.
-
sziada5925
aktív tag
válasz Doki16 #97459 üzenetére
Attól függ mennyire vigyáztak rá. Az enyém most jár 56e km körül és télen kezdtem el felújítani a blokkját. Nem azért nyúltam hozzá, mert teljesen rossz volt, hanem már voltak jelei az elhasználódásnak.
Olajfogyasztásra én már figyelnék a helyedben ekkora futásteljesítmény esetén, ez a sajátomnál is gond volt.
Ha esetleg hozzá kellene nyúlni a blokkjához akkor sem kell kétségbe esni, nem fog csődbe vinni.Üdv: Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OTP Bank topic
- PlayStation 5 Pro teszt
- Autós topik
- BestBuy topik
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest