- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz
tboldi
üzenetére
Így van, tudom én is. Csak azt hittem, hogy ez valami komoly hőt fog leválasztani a nyákról, de nem.
Írták fórumon, hogy ezekben lehet, hogy van valami nagy ellenállás, hogy ne reklamáljon a CAN BUS és e miatt melegszik. Hát, ha van is ellenállás, ez nem melegszik fel annyira, hogy bármi gondot okozzon. Sőt, sokkal hidegebb is, mint a hagyományos. -
pepucs
tag
-
Biqci
aktív tag
válasz
tboldi
üzenetére
Vannak még csodák...
macilaci78: hát... ha háromnál kevesebb kereke van, jöhet
fattyu: elfér, azért tettem oda a vigyort. De. Ne értsd félre, nem vagyok TG, de inkább röhögök a milyen olajat és mikor, zsirzás vs lánckenő stb vérre menő vitákon, mint a modern autók kütyüjeinek összehasonlításán...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
tboldi
üzenetére
Mióta megvolt a Passat, nem valtottunk. A baleset a forduló előtt volt pár héttel. Az új kocsira a biztosítás 3k-val került többe, mint a régire, beleértve a bónuszvesztést, pótdíjat. Forduló után jött levél, hogy emelkedett a bónusz, -17k.
Persze ehhez biztosítót is váltottunk, az eredeti biztosítónál +70k volt az ajánlat... -
Micsurin
nagyúr
válasz
tboldi
üzenetére
Certificates: Bluetooth 3.0 + HS, class 2''
Létezik, hogy emiatt? Hun van akkor a visszafele kompatibilitás há héló?
Észre sem veszi az óra mintha ott sem lenne. -
vlevi
nagyúr
válasz
tboldi
üzenetére
" Logikát ne keress"
Az a logika, hogy, ha megállítanak 51-el, akkor az szabálysertés, és helyszíni bírság, míg, a fix trafinál azért +15km/h, mert az már a közigazgatási bírság értékhatárára van állítva, amit nem kell helyszínen megállítani, mert azt nem az autót vezető személynek, hanem az üzembentartónak kell befizetnie. -
zgospel
őstag
válasz
tboldi
üzenetére
Mondjuk azért a rendőrség állításán beszartam:
"El kell oszlatni a korábbi tévhiteket: más eszközökhöz hasonlóan a sebességmérőknek sem volt soha „mérési hibahatáruk”. Ez csupán a mérésügyi hatóság által meghatározott követelmény volt."Érted, itt ebben az országban kanyarban előzzük a fejlett világot, és olyan mérőműszereket gyártunk, amiknek nincsen mérési pontatlanságuk. Hogy mi az az eszköz ami ezt hitelesíteni tudja szintén mérési hiba nélkül, az ugyancsak egy jó kérdés
Egyébként még a gyorshajtást nagyon szigorúan kezelő Svájcban sem basznak meg ha 50 helyett 52-vel mentél mondjuk, 5 km/h ráhagyást használnak még ott is. -
bardi
senior tag
válasz
tboldi
üzenetére
A 6 és 7 gen civic könyve is egy fos ilyen szempontból, van egy táblázat, hogy 0W20-tól 10W40-ig jó minden kb, a besorolásokat meg már úgy kell kikutatnod.
A váltóba meg volt olyan, hogy rakjál bele 10W40 motorolajat, csak gyakrabban cseréld, miközben a honda mtf-ről meg semmi info nincsen, hogy mivel mással lehetne helyettesíteni, de a 10W40 biztosan jó
Ez ilyen japán betegség, suzuki is hasonló, miközben az európai gyártók megadják pontosan mi mehet bele, és nem kell gondolkodni a boltban. -
norbert1998
nagyúr
válasz
tboldi
üzenetére
Akkor kevertem, my bad.
Kb egy éve volt, mikor ezeknek utána néztem, amikor autókeresőben voltam, mára már összefolynak a talált dolgok.Hátul kaparós, független hátsó futóművel szerelt erős dízelt akartam: Az eredmény egy orrmotoros, elsőkerekes, csatolt hátsó futóműves benzines. Legalább a turbó megmaradt

-
norbert1998
nagyúr
válasz
tboldi
üzenetére
Jogos, igen, alap óra mennyiséggel szerencse is kell, hogy menjen.
Mondjuk a B nálunk gyakran megvan az ismerősök között 35 óra alatt.Öcsém most csinálja az A2-t, kíváncsi leszek annak a végére. Nem sieti el a dolgot... Pedig én mondtam neki, hogy húzzon bele. Egy hónapja a kreszen ül már. Van benne 4 órája

-
válasz
tboldi
üzenetére
Anno valami 25ezrembe került a különbözeti A1-ről A-ra, és megvolt talán 2 hét alatt.
Mondjuk nézett a vizsgabiztos amikor a 125ös jogsimmal megjelentem egy 400as hátán, mondta, hogy szép motor, de nem érti mi az a felirat a faridomon
mondjuk jellemzően pont aznap volt kontroll a főúton amikor vizsgázni mentem, szóval fordulhattam meg, és erdei aszfaltos bicajúton mentem féltávig.
Régi szép idők -
gps76
őstag
válasz
tboldi
üzenetére
A Lidl-s maszk ár/értékben tényleg jó, mindig felveszem akár hideg, akár meleg van, mert a bukó belsejét is kíméli, védi a nyakat is mert elég hosszú a szára, nem krákogok motorozás után, hiába van 20-25 fok 100 fölött hidegebbnek tűnik. A bogarakat, darazsakat nem engedi be, amig nem volt ez, kaptam pár csípést, a nyakamnál jöttek be.
-
Geresics
addikt
válasz
tboldi
üzenetére
az 1200GS kényelemesen teletalpas mindkét lábamra, a 1190-emen meg pipiskednem kell! Szóval aki nagyra nőtt, érdemes megnéznie egy nagy KTM-et.
Egy túrán viszont előttem ment egy hozzám hasonló méretekkel rendelkező srác egy 790-el. Na, az vicces látvány volt hátulról!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboldi
üzenetére

Szerintem meg nagyon paraszt az a REJ. Nem elég, hogy lekátyúztam a Nipon alu szettet és görgőre várnak (megbízható felnis kerestetik) de a szerviz elcseszte a rugókat. El volt 3 is törve erre ezek a szerencsétlenek rendeltek egy teljes szett gyárival egyező magasságút mert szerintük H&R-ert már nem kapni, és soha nem is gyártottak a Jazz-hez...1x csak 1x nem vittük Imihez és sikeresen műveltek rajta valamit arról nem beszélve, hogy ~30 percig veszekedtem velük, hogy nem nem jó bele bármilyen váltóolaj ha nem MTF3-at tesznek bele akkor egy büdös vasat nem fognak kapni... eredmény:
-akkor nem cserélik ki inkább.
Az i30 a raj, alig 4 év alatt belemászott majd 100k és egy rossz hangja sem volt. Az az 1.6CRDi világbajnok egy blokk pedig ütve vágva volt pályán és városban is mint céges.

Legyek on is, ami meglepett, hogy nekem nem a CB ereje volt zavaró utassal mint tboynak a CBF-el nekem a nyüves fékek voltak istentelenül kevesek.
kényelmesen eléri és tartja a 150-et óra szerint utassal de onnan megállni már művészet, a következő projekt ha végre lesz időm a bontott RS elsőrész beépítése. (Igen megfogadtam persu
lőttem egy komplett RS első részt ebay-ről felni-nyereg-villa-hidak. Fékhez telokhoz meg is van minden, hogy szét és össze csak az idő nincs meg... durván 1 évvel a végzés előtt kb megszűnt a szabadidő.
) -
Topiccsendőr
addikt
válasz
tboldi
üzenetére
Ertem, csak megint rossz osszehasonlitas, mert a viszkozitas nem ettol fugg, hanem a csapagyaktol, es ettol meg a vekonyabb valahol rosszul mukodik, valahol meg nem. A vastag pedig ugyanigy. Valahol rosszul mukodik, valahol jobb lesz a motoron belul.
az autokban teljesen mas olaj is tud lenni, foleg a kozvetlenbefecs turbosoknal az LSPI jelenseg elkerulese miatt az olaj mashogy van adalekolva, ez pedig motoroknal egyaltalan nem elofordulo problema.
-
zgospel
őstag
válasz
tboldi
üzenetére
Kb 2-3 éve láttam új epizódokat, az öreg is meg a fia is külön dolgoztak, külön cégben.
Gondolom a brandből még egy jó ideig meg lehet élni szépen, dolgozniuk se nagyon kéne, elég árulni a merchandise-t
Kicsit elkeserítő volt látni, hogy dizájnban ugyanúgy 20 évvel ezelőtt járnak kb: airbrush lángcsóvák a tankon, értelmezhetetlen villaszögek, 400 széles hátsókerék, 400 kilós tömeg... motorozhatatlan. Nem is értem nekem mi tetszett ezekben a csopperekben 10-12 éves fejjel
-
norbert1998
nagyúr
válasz
tboldi
üzenetére
Nekem is B5, 7 éves lesz a jogsim májusban, kettes Megane limuzin van a nevemen 2009-ből. Ha így is a hely az oka, az komoly

Szerda reggel haver elé mentek ki ugyanúgy, mint a piros autód elé. Csak kicsit jobban összetört. Főúton, úgydöntött a kiscsaj, hogy nincs elsőbbsége a havernak.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
tboldi
üzenetére
[link]
Nekem nagyon tetszik, egy uj cagiva elefant, lucky strike szinekkel, 29 literes tartaly, a hatso kiegeszito tankkal, mint az igazi dakar versenygepeken, navi a muszerfalon, full led fenyszoro, feknyereg a panigalerol, 15 000 olajcsere intervallum. En vennek ilyet. -
-
csongi
veterán
válasz
tboldi
üzenetére
A felesbe futott km teljesen jó.
Az én esetembe 30 és 65 ezer km között, csak városba futott az autó. Második jármű volt.
Most 75K van benne. 2x cseréltem olajat, és tisztítottam át, amit elértem, és vegyszeresen tudtam.
Most tartok ott, hogy az elmúlt 10ezerből 4 ezeret ment országúton és pályán.
Lassan vissza tér az ereje. Az okoskereket még szét kell szedni onnan nem jött ki a trutyi az biztos. És át kell lapkázni, jövőhéten megint szétkapom. -
Methionyl
senior tag
válasz
tboldi
üzenetére
Oh igen, amiből lehessen hivatalos 35kw és mehet a gyereknek

Xero: még mindig jobb ez az egyszeműség, mint az új MT09/07-nek van. Mondjuk ettől függetlenül lecseréltem a Z400-at egy küklopszra..
Nekem olyan "nem rossz" ez az új GT suzuki. Triumph új felhozatala is már-már jobb lett , de oldalról még mindig elég furi, a tridenté tetszik.
yamaha tracer 700 2021? -
fattyu
veterán
válasz
tboldi
üzenetére
még jó is főleg hogy a blokk 999

amugy nem értem. modern 1000es blokkot ilyen gyengére... én értem hogy nem kell mindent szarrá hegyezni de a nyomaték érték sem olyasmi amitől így papíron nagyon vigyorognék. alig kevesebb a supermotom és azért az 60-70 kilóval könnyebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Óra topik
- PlayStation 5
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meglepett mennyire sokan voltak, főleg családosok/párok.