Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
Sziasztok. Motorvásárlás előtt állok és kellene egy jó tanulómotor. GS500-at nézegetem.
Erről a gépről mi a véleményetek?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Doki16
addikt
-
Doki16
addikt
válasz csongi #33779 üzenetére
Boven eleg lesz max 60 loeros gep azert is neztem a gs500-at. Amik bejonnek az a nade, speed es a supermoto. Formara meg stilusra a nuda 900r tetszik, persze nem akarom ezt a gepet mert nagyon eros es draga. A nuda-t hova lehetne besorolni, supermoto?
A fent javasolt ket motor is tetszik, de majd azokat akkor ha lesz bennem igazi motorral kilometer.
-
Doki16
addikt
válasz KoVee84 #33801 üzenetére
Eleve ott kezdődik a dolog, hogy nem az enyém és mindenképp kellene egy saját motor. Meg én az 100cm3 robogót is simán élvezem több év motororzás után is Meg nem is adja oda apukám a motort igazából ez a legnagyobb gond. Alacsony vagyok és túl nagytestű nekem a "boci", ahogy hívjátok. A másik meg ott kezdődik, hogy én semmilyen gépjárművet sem hajtok. Szép nyugisan eltengek, nem taposom még a céges kocsit se. Nekem egy kis motor kell rövid távokra, amin végre nem tol le minden autós és erre tökéletesen megfelelne gondolom én egy GS500.
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani pár motort az alábbi feltételekkel. Kellene egy kényelmes, egyenes háttal ülős túramotor 600cm3 körül, 1-1,1 millió Ft-ig. Sajnos a Suzuki GSX 750 F már nem kényelmes hosszabb távon, ezért megválok tőle. Mik a leginkább javasolt típusok.
Előre is köszönöm
-
Doki16
addikt
Fiatalabbat és injektorost szeretnék, de ha van más ami jobb akkor a karburátoros is tökéletesen megfelel. Szerintem nem lenne jó egy másik kormány mert alapból elég hasalós a motor.
Jah, igen meg lassabb legyen, nem kell a 200 feletti tempó
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
Nézzétek már meg ti is légy szíves ezt a motort. Hátha láttok rajta valamit ami nem okés. [link] Köszi
-
Doki16
addikt
válasz V.Stryker #48977 üzenetére
A te géped meg, jó karburátoros nagy köbcentishez híven nyakalja a benzint mintha muszáj lenne De cserébe megy is ahogy az illik.
Holnap megyünk az utódjáért, már nagyon ki akarom próbálni
(#48985) V.Stryker: Sok a hülye, de ő szívja meg ha elesik. Én is full szerkóban mentem az oktatáson.
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
válasz Laraxior #49163 üzenetére
Tuti annyi van benne, tavaly alig ment nálunk. Az előző tulaj is csak alkalmanként használta. A 2008-as banditát is 20700-al vettük most meg, de ebbe már tuti többet bele rakunk Már hétfőn meg kedden belement 300+ km.
-
Doki16
addikt
Erről a dobról van valakinek véleménye esetleg tapasztalata? LeoVince SBK EVO II
Ha ez nem túl jó kipufogó akkor tudnátok ajánlani másikat egy 2008 Suzuki GSF 650 SA-ra.
-
Doki16
addikt
Ismertek olyan embert aki tud bukócsövet készíteni motorokhoz? Nem lehet találni a 650-es vízhűtéses bandithoz normálisat sajnos.
-
Doki16
addikt
Tudom, hogy keprol semmit nem lehet megmondani, de hatha lattok valamit ami nem stimmel ezen a gepen.[link]
-
Doki16
addikt
válasz V.Stryker #51628 üzenetére
Igen, nagyon bejon az a gep. De nem igazan egyformak, ebben meg a regi leg-olaj karbis motor van. Nem igazan van jo turamotor 700k-ig. A gs500-ra meg mar nem akarok raulni a 650-es bandit utan
(#51627) persuader: Mi a baj a dobozzal? Csak szimplan nem tetszik?A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Doki16
addikt
Van valahol lista arról, hogy hol találhatok jelenleg az országban Mol motoros barát benzinkutak? Nem találok egy értelmes listát se a neten.
-
Doki16
addikt
válasz canniball #52618 üzenetére
Hát már késő, amikor írtál már úton voltam, most értem haza Először a kiscsaj azt se tudta, hogy miről beszélek, de azért sikerült neki találni egy darabot Megvan a zsákmány: [link] Ez a Nolan N86 meg nagyon jó választás volt. Sokkal jobb minden szempontból a felnyithatós Crivit bukómmal szembe Azon vettem észre magam, hogy jobban élvezem vele a motorozást
-
Doki16
addikt
válasz Bogyó bá' #52675 üzenetére
Ugyanebben a helyzetben vagyok én is. Sajnos lecsúsztam egy olyan motorról ami minden szemponttól tökéletes volt, megegyeztünk már a pénzt vittem volna erre eladta egy másik csókának míg én a bankban volt.
Azóta se találok hasonló motort csak lepusztult már jó ideje hirdetett gépeket. Elhatároztam, hogy idénre már nem veszek motort. Be van állítva HaHu-ra, hogy figyelje a mocikat és ha mégis lenne egy kihagyhatatlan akkor lecsapok Addig meg beérem valahogy ezzel: [link] [link]Ezeket raktam ki most listába, hátha téged érdekelnek: [link] [link] [link]
-
Doki16
addikt
válasz SirKero #53010 üzenetére
Néztem én is, alig egy hete jelent meg a magyar forgalmazó kínálatában. Lényegében a CNS Globe Moto kicsit átalakítva, ha lehet hinni a leírásnak. Összehasonlítottam a mostani autós WayteQ N770BT autós navimmal ami már kb 6,5 éves, de arra jutottam, hogy inkább ezt rakom fel a motorra, mert sok különbség nincs köztük A xRIDER-nek annyi az előnye, hogy vízálló.
-
Doki16
addikt
válasz Bogyó bá' #53012 üzenetére
Kijelző ugyanaz benne de napellenző tényleg plusz
(#53015) SirKero: Ha megveszed akkor mondjál róla légy szíves pár szót. Felraktam egy 500 ft-os szabvány bringatartóval és kibiztosítottam, hogy véletlenül se essen le egy gopro tartóval
-
Doki16
addikt
válasz SirKero #53018 üzenetére
A második linken csak egy ilyen plusz tartó van. Csak azt a célt szolgálja, ha véletlen eltörne a tartó akkor ne tudjam elhagyni a gps-t. A GPS meg egy ilyen tartóval van felrakva. Sajnos tényleg az a baj ezekkel a vízálló tokokkal, hogy a napsütés miatt nem lehet látni semmit amikor bele van rakva.
-
Doki16
addikt
válasz runner 125 #53039 üzenetére
Nagyon jó lett. Hol vetted és ha szabad tudni mennyibe került?
-
Doki16
addikt
-
Doki16
addikt
válasz Bogyó bá' #53224 üzenetére
A kawa nálam alapból kiesett mivel dobfékes hátul. A cbf 500-at meg túlzottan drágának találtam. Szerintem a legjobb alternatíva 500000 Ft-ért azok a GS500-as gépek. Szezon elején amikor nézegettem 2004-es 2005-ös példányok voltak fent ennyiért. [link] [link]
Ha esetleg tetszik neked akkor van ebből idomos verzió is a GS500F: [link] [link]
Ár érték arányba szerintem jó a Suzuki megoldása.
-
-
Doki16
addikt
Mi az a helyzet amikor egy abs balesetveszelyes helyzetet tud teremteni a kocsival?
Ha nem lenne akkor megcsuszna a kerek ha meg nem nem csuszik meg mert tudsz ugy fekezni akkor az abs-el rendelkezo autoba se csuszna meg.En pl nagyon szeretem, volt mar hogy kihajtott elem egy bringas majd egybol el is esett elottem, mert brutal nagy ho volt. Na most ebben a szituban a leaposott lejegesedett havon fekezz ugy abs nelkul panikszeruen, hogy nem csuszik meg az auto es kormanyozhato marad. Csak az abs- nek koszonheti a bringas, hogy nem lapult ki, meg annak, hogy kikerultem
De ez csak az en maganvelemenyem no offense.
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
válasz V.Stryker #53970 üzenetére
Nincs és idén nem is lesz. Túl jó ez a bandit azokhoz képest amit venni tudtam volna. Akkor viszem a motort amikor akarom és csak tankolnom kell
Ezt a dumát, ember Az baj, hogy még te nem láttál egy igazán jó motort. De majd megmutatom ha holnap megyek
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
válasz canniball #54210 üzenetére
Nolan N86-al megvagyok elégedve nekem idáig nagyon bejött és a pinlock nagyon jó dolog benne. Hétfőn esett amikor jöttem haza és nulla pára volt benne. Szerintem felesleges +15-20k forintot kiadni a festett sisakért. Én egy sima fehéret vettem az euromotorba 53550 Ft-ért. Még egy alternatíva, hogy elmész felpróbálni és jóval olcsóbban megveszed Ebay-en.
-
Doki16
addikt
válasz canniball #54220 üzenetére
Eleg keves rajta a sarga ahhoz, hogy feltuno legyen. Inkabb a matt fekete reszek dominalnak rajta. Mondjuk egy biztos, hogy baromi jol nez ki. En a feheret az ara miatt vettem es talan ez latszik a legjobban. Extra festes nelkul ez a sisak 50e Ft, tehat nem a legdragabb es lehet nem egyezik mas gyarto 70-80e ft-os sisakjaval
-
Doki16
addikt
válasz SirKero #54404 üzenetére
Mindenképpen kérünk róla beszámolót Azt megtudod mondani, hogy ha erős napsütés egyből rávetül akkor mennyire látszik jól a kijelző? Sima autós navit múltkor pont délben használtam és arra már kevés volt sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Philips LCD és LED TV-k
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Linux kezdőknek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága