Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassi
őstag
10:00-ra le lett verve a levernivaló, de a sztori folytatódik... Most kajaszünet.
-
Citrone39
tag
60-ból kiesett a macska. A BP fegyver jó lesz neki. Össze is állítok egy Yvonne-Xaihi-Alesh csapatot számára.
Alesh P4 után most 5x újra kiesett egy maxon lévő Perlica mellett, tiszta röhej.
-
Hát ez nagyon jó bele van süllyedve a padlóba az NPC és így nem tudom neki átadni a csomagot.

Eddig ilyen gond itt soha nem volt.
Kilépés-belépés nem segített. -
-
Cassi
őstag
Nekem meglett 30 húzásból Tinglitangli. Még mindig nem fizettem nekik egy centet sem, mert nem igazán kellett semmi. Kezdem az új storyline-t...
-
100-adik húzásra beadta, hogy rohad..n meg és a fegyója is meg lett bár az is csak a garantált húzásra.
Hát ilyen szerencsétlenül még nem jártam.
-
90 pull-t nyomtam el és hát ez most nem jött össze helyette kaptam egy Lifeng-et meg egy Pogi-t.

Ennyit az 50%-os esélyről.

-
És valaki ezzel szórakozik órákat.
-
-
Látom Alesh-t is érdekli az új szerzeményem.

Amúgy miért hívja Ardelia Endmin-t Professor-nak?
Ez az animéből jön ahol Doktor-nak hívták vagy valamit keverek? -
-
Valaki egy komplett brand-et felépít Pengmin-re.

-
-
emiki6
veterán
-
Amúgy azt vettem észre, hogy többen nem is a karakterek "dedikált" fegyvereit használják hanem teljesen másokat.
Pl Gilbertának és Xaihi-nek is rendszeresen adják a Stanza of Memorials-t, de Yvonne saját fegyverét is gyakran cserélik a Navigator-ra és nem azért mert nincs meg nekik a rendes kari fegyó.
Én úgy vettem észre inkább csapat és szituáció függő a dolog mert pl boss-hoz jobb a Stanza Giblertának, de mobozáshoz a Lifted effektes Delivery a jobb. Legalább is több videóban ezt látni.
Alig van karakter a játékban, de már most ennyi a kombináció.

Kíváncsi leszek az 1.1-ben bejövő új ruhák mit tudnak majd. -
2 napja szopok vele végre meg lett.

Ahány ember annyi csapat összeállítás és nem hiába, minden boss-nak meg van a maga csapat illetve armor összetétele.
Az állandóan elmozgó boss-ok ellen jó az olyan armor ami stagger-t ad, így tudtam legyőzni ezt is véééééééééégre.Bár ami a röhej, hogy van olyan aki Chen solo-ba legyőzte ezt a boss-t a trimmed idővel és ez iszonyat frusztráló.

-
Így 200 óra után ideje volt ezt is elkezdeni.

-
-
Nem csodálkozok a milliós bevételeken.
-
-
Azért az mi már, hogy 190 óra után jövök rá, hogy van ilyen a játékban.

-
Na végre ez is meg van.
-
-
Kérdem én, hogy ha le van korlátozva a lerakható ültetnivalók mennyisége akkor minek van ekkora terület hozzá?
-
Meg van a fegyóhoz tartozó Essence és egy skill már full Mastery-s.

-
-
emiki6
veterán

-
válasz
Citrone39
üzenetére
Kell a 90-es szint mert pl a Deep mód boss-olásnál 90-esek a boss-ok. (Trim miatt)
Igaz sikerül az egyik boss-ot levernem jó idővel, de a csapatom még mindig kevés pl a márványlány boss-ra mert a végére Gilberta megpusztult.
Eddig ugye hozzá voltam szokva Alderia heal-jéhez most ebben a csapatban nincs ilyen csak a kaja segít de azt meg végtelenségig nem adagolja.
Nyilván még mindig tanulnom kell a boss mozgásait és közel sem sebzek annyit mint a videókban.
A max crit amit láttam Ulti közben az 320k körül volt, míg a videóban volt 600k+ is.Még hosszú út áll Yvonna előtt, most az elsődleges cél a maximum Ulti Mastery és kifarmolni a fegyó essence-t ami megint sok Sanity-t emészt fel.
-
Citrone39
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Drága őket felhúzni, de szerencsére nincs is olyan nehézségű tartalom, ami indokolná, hogy minden karaktert húzz fel, de még a felét se. Az Umbar Monument simán teljesíthető 80-as karakterekkel is az ajánlott 90 helyett, amíg jól együtt tudnak működni egymással a csapatban. Azon kívül pedig jelenleg más nincs, amire rá kellene görcsölnöd. Az essence farmolással, meg a skillek maxra húzásával sem kényszer foglalkoznod.
Minden csak azon múlik, hogy te akarsz-e egy csapatra való karakternél többel is foglalkozni. Ha igen... hát akkor farmolj cuccokat ezerrel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Citrone39
üzenetére
Jaaaaaa hogy aaaz.. akkor félre értettem na mert arról a mocsok oldalról nem lehet ki copy-zni semmit mert nem tudom mit féltenek annyira. Be akartam másolni fordítóba.
Mind1 a lényeg az hogy eddig úgy tűnik jó irányba fejlődik a játék.
Gondoltam hogy ebbe a féláron Sanity dologba is lesz valami csavar, hát, hogy csak 3x-or használhatod egy nap.
Annyira látszik a játékon, hogy húzza az idődet, azt akarja, hogy évekig játszad, hogy legyen egy értelmes full-ra húzott csapatod.
1 milla T-Credit alig elég egy karakter felhúzására aztán 1 csapatban 4 karakter van és az csak 1 csapat.
Amit most összeraktam csapatot (a videóban látott) azzal elég változatosan lehet harcolni.
Ha Gilberta skill-el kezdek akkor összehúzza az ellent egy helyre és mehet Yvonna skill-je. (viszont várni kell rá mire aktiválódik)
Ha Estella skill-jével kezdek akkor az instant triggereli Yvonna skill-jét ami gyorsabb ha 1 ellen van vagy már alapból közel állnak egymáshoz az ellenek.
Szóval a mostani célom, hogy ezt a csapatot kifullozom.
-
Citrone39
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
A legjobb, hogy bárhova építhetsz végre gyárakat.
Ha erre a részre gondolsz, akkor ezt arra értik, hogy bárhol a pályán összeállíthatsz magadnak épületeket, amik aztán a leltáradba kerülnek. Eddig csak az AIC területén tudtál ilyet csinálni.Építeni gyárakat pedig most is bárhová tudsz a pályán, csak Transport Belt nélkül nincs értelme. Az pedig ezután sem lesz az AIC területén kívül.
-
-
Cassi
őstag
A gacha játékok bevételei (jan-febr). Le kellett vágnom a végét, hogy beférjen.
Az Endfield egyelőre hoz kb. 25 milliót havonként, sőt még a korábbi résszel is sokan játszanak, az is kb. ugyanannyit. Ez szinte tiszta bevétel, nem kell másnak tejelni belőle.
[kép] -
Poénból kipróbáltam a csapatommal a Deep boss-t és elsőre meg lett.
-
Részletes leírás a frissítésekről: [link]
Hála az égnek a fejlesztők hallgatnak a visszajelzésekre.

A legjobb, hogy bárhova építhetsz végre gyárakat. -
-
emiki6
veterán
Ember x A2 (Stellar Blade x Nier)
- A Mod for Arknights: Endfield. -
-
válasz
Citrone39
üzenetére
Több olyan játék is van már ahol valósághű a nappal-éjjel változás és nem percek alatt megy végbe.
Az Flight Simulátorok-ba valós időt is be lehet állítani tehát ahol éppen vagy olyan a napszak.Infinity Nikki-ben nagyon jól sikerült megcsinálni a nappal-éjjel dolgot mert nem csak a világos-sötét váltakozik, de van olyan növény amit csak nappal, csak éjjel, csak esőben lehet szüretelni és egyáltalán nincs benne orromig sem látok sötétség.
A tűzijáték is csak éjjel látható benne ami nagy élmény.Itt elég lenne csak opcionálisan kapcsolhatóvá tenni azt ha nem akarod nálad mindig nappal lesz.

-
emiki6
veterán
válasz
Citrone39
üzenetére
Nekem sem hiányzik. Olyan még sosem zavart játékban, hogy miért nincs már este. De az igen, hogy miért van már megint este...
Nem jut eszembe játék, ahol a periodikusan változó napszak hozzáadott volna a játékélményhez.Én amúgy most parkoltattam a játékot. Nincs is annyi időm játszani, meg ami igazán érdekelt azt már végigjátszottam. Zzz-hez kicsit visszatértem, kell gyűjteni új karakterre ott is.
-
Citrone39
tag
Én áldom őket, amiért itt nincsenek váltakozó napszakok! Már unom az összes open-world játékban nappalra váltani az időt, mert sokkal kevesebbet látni bennük éjszaka, és a játék is rosszabbul néz ki a sötétben bolyongva, mintsem nappal a világosban.
Legyen egy napszak bennük, amiben a fejlesztők szerint a legjobban néz ki az adott pálya, és kész. Amúgyis teljesen életszerűtlen, hogy még süt a nap, de pár perc elteltével már rögtön este van.
-
-
emiki6
veterán
1.1 Rossi és Tangtang

-
Jó reggelt.

Ami nekem hiányzik a játékból még:
-Fotó módban pózok választása valamint idő (animációk) megállítása.
-Más pléjerek által a térképre rakott cuccok (memo, zipline) kikapcsolhatósága. Sokszor iszonyat zavaró a sok semmirevaló memo. Én pl még egyet sem raktam le.
-Napszakok váltakozása vagy legalábbis kapcsolni lehessen, hogy milyen napszakot szeretnék. Mivel folyamat nappal van ezért úgy tűnik a játék mintha megállt volna az idő.
-Túl sok statikus NPC akik a végtelenségig csak egyhelyben állnak.
-Interaktivitás teljes hiánya. Értem én arra, hogy pl ahol tornáznak/táncolnak az NPC-k Wuling-ban, simán oda lehetne állni csinálni amit ők mekkora fun lenne. -
Tettem fel videót a szedett-vedett csapatomról boss harc közben, hogy kb hogy kell elképzelni a fent leírt összeállítást.
-
Citrone39
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Az első évadot én is végignéztem, nem rossz, de nagyon jónak se mondanám. Látszik rajta, hogy egy játékból lett kivágva a story, csak amíg ott a közepesre sikerült írást el tudod nézni a gameplay mellett, addig ez sorozat formájában már nem lehetséges. Gyanítom, hogy ugyan ez lenne a végeredmény, ha most azt Endfieldből akarnának animét csinálni, mert a stoy még itt sem egy nagy eresztés.
A második évad már egy kicsivel jobb nála.
-
Megnéztem az Arknights: Prelude to Dawn animét és hát eléggé depis egy sztorija van, de nem rossz.
Kíváncsi leszek, hogy folytatódik.
3 rész alatt a Jincao ültetvényeim is újra nőnek a játékban.
-
Ja mondjuk ebben van valami, ha változás lenne az úgy is hamar kiderülne és nagy lenne a visszhangja.
Amúgy kipróbáltam azt az összeállítást igaz nem fullos karikkal és nem is ugyan azzal a csapattal és csak 80-as boss-al, de tényleg nagyon ütős volt és dupla akkora volt a sebzésem mint korábban.
Ezt a csapatot átlag mod-ozásra is lehet használni mert tényleg pár másodperc alatt kivégeznek mindenkit még úgy is, hogy a Combo-kig sem mindig jutunk el.
Viszont egy hátránya van ennek csapatnak, hogy Yvonna és Gilberta terület skill-jei helyhez kötöttek szóval ha kiugrik belőlük az ellen akkor nulla a sebzés szóval időzíteni is pontosan kell ezt meg csak úgy lehet ha betanulja az ember a boss összes mozgását.
Az a baj a boss-oknál nem jön be a fagyasztás és a levegőbe emelés sem szóval nem tudod őket egy helyben tartani, tényleg mp-re pontosan ki kell számolni mit mikor nyom el az ember mert ha egyszer benézed akkor utána már csak basic attack lövölde míg vissza nem töltődik minden.
Még az Ulti-k elnyomásának sorrendje se mind1.
-
Néztem egy videót egy másik Yvonne csapat összeállításról és nem lennék azon meglepődve ha később mókolnának Yvonne sebzésén vagy stat-ján ugyan is ha minden klappol és nem rontasz el semmit a harc során akkor 42mp alatt meg lehet ölni Rhodagn boss-t Deep módban.
Az én fullos Lávalány csapatom legjobb ideje 3 és fél perc volt.
Nyilván ehhez az kell, hogy mindenki 90-es szintű legyen 90-es fegyókkal.
Ilyenkor szoktak balance-olni a játékokban, valakit gyengítenek, valakit erősítenek.
Reméljük erre nem kerül sor. -
Ilyen nincs és mégis van, elsőre kiesett.

Legutoljára Last Rite fegyója esett ki így.
Na de most jön Gilberta és a fegyó felfejlesztése ami jó pár nap lesz. -
Egy ideje már ezt a csapatot használom:
Ez így nem is rossz ha minden betikkelődik akkor lehet értelmesen használni főleg kisebb csoportokat hamar ki lehet végezni.
Ezt is kipróbáltam:
Ez sem rossz de ez is csak akkor jó ha minden combó aktiválódik.
Mondjuk, hogy meg legyen a rendes potenciál ehhez ki kéne szedni Gilberta fegyverét. -
Valaki ezt is megteheti.
-
-
Ja akkor tudod ezt így megcsinálni ha minden boss előtt fel van töltve az Ulti.

1.5 milla damage finisher státuszban, de azt nem mutatja mi van utána mikor már senkinek nincs Ultija.

Az ilyen betanult videók után mondom azt hogy nekem itt a határ.. egy játékot nem fogok ilyen szinten komolyan venni.
Levertem eddig minden boss-t én is tutorialok nélkül is.
-
-
Citrone39
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Nincs túl sok értelme 2 main DPS-t rakni egy csapatba, mert pl ezzel az összeállítással nem veszed túl sok hasznát Yvonnenak. Ő erősen basic attackre épül, a combo skillje nem ér annyit, hogy egy helyet elfoglaljon a csapatban.
Továbbá Ardelia-t sem használod így ki teljesen, mert az ő comboja után rögtön rá kell nyomnod egyet a battle skilljével is, hogy megkapt az arts susceptibility bónusz, amiből pedig megkapod a 16% DMG bónuszt az Eternal Xiranite gearből. Lehet így velük játszani, csak nem használod ki őket teljes mértékben.
-
Ez is egy érdekes összeállítás.
Nos ennek a lényege, hogy Estella skill-je elindítja Yvonna skill-jét.
Yvonna sima (final) lövése elindítja Ardelia combo-ját.
Ardelia combo robbanása elindítja Lávalány combo-ját.
Tehát ezt a kombinációt kezdésnek eltolni nagyon ütős.
Szóval két fő karakter van és két "support", és mind2 fő karakternek elég masszív az Ultija.
Továbbá váltogathatsz közöttük attól függően milyen az ellenség mert ugye Lávalány pl területsebző még Yvonne 1 vs 1.
Nyilván itt nincs olyan szintű jég vagy tűz felhalmozódás mint olyan csapatban ami csak erre épül de sztem használhatók. -
emiki6
veterán
válasz
Citrone39
üzenetére
Én mindig amd-s voltam (hd6850, hd7850, 3400g apu, 5600xt, 6600xt, 6800), nem volt vele bajom. Jó kártya a 9070xt, nekem jódarabig elég lesz, optiscalerrel pláne, de ha ezt így folytatják én se veszek tőlük többet kártyát.
Talán ott billent át nálam valami, amikor láttam, hogy az AMD CES (is) az AI-ról szólt.Bár az nvidia 20%-os felárát így utólag is inkább pl jobb procira költeném, mert nem olyan vészes optiscalerrel szuttyogni, de tény, hogy optiscaler nélkül nem lenne kerdés, hogy amd v nvidia.
-
Éjjel arra kellett rájönnöm, (amiről már korábban is szó volt csak nem akartam beismerni), hogy ez nem az a játék ahol a kedvenc karaktereiddel harcolsz.
Úgy értem nem teheted bele az összes király karaktert egy csapatba mert nem fognak együttműködni.
Most egy Yvonne csapatot próbálok meg összerakni és ahhoz, hogy értelmes damage legyen sajnos a 4 csillagos Estella-t kellett beleraknom a csapatba, hogy tudjon Yvonne skill-t aktiválni már a harc elején.
Egyelőre még csak próbálgatok. -
Urzu_7
aktív tag
Sok minden van amit itt át kell majd gondolniuk az biztos. Én speciel pl nem is nagyon harcolgatok mert nem látom értelmét jelenleg a gyenge csapataimmal. A gyártást meg nektek köszönhetően kimaxoltam. A gacha része érdekelne igazán (karakterek miatt) de az is olyan amilyen...
-
Citrone39
tag
Most, hogy végre volt is esélyem a Tower Defensben nyerni, örömmel vittem végig az összeset (kell is az extra stock bill miatt).
Szerintem a készítőknek jobban kellett volna hangsúlyozniuk, hogy ez egy endgame content, így hiába próbálkozol vele addig. Wuling felfedezéséig nem is tudsz olyan tornyokat építeni, ami már elbánna velük. Én a helyükben ezt a tartalmat addig lezárva tartottam volna.
Remélem a jövőben még bővítik!
-
Citrone39
tag
Szégyen, amikor az ember fizet valamiért, de azt ingyen dolgozó moddereknek kell rendbe rakniuk. Én kíváncsiságból vettem most AMD-t, előtte mindig is Nvidias voltam. Hát most már a saját bőrömön tudom, hogy miért nem az AMD a piacvezető GPU gyártó! A következő generációig még valahogyan kihúzom vele...
-

Fegyója is már 90-es.

Most kezdődhet a következő nagy ápdétig a farmolás.
-
Ezért nem kell AMD VGA-t venni.
Új csapatom, még tanulom a használatukat, de eddig nem rossz.

-
emiki6
veterán

what is amd doing -
Citrone39
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Nekem 70, ismét közepesen voltam szerencsés (Gilberta 80 volt). Fegyvernek a battlepasszos Navigatort adtam neki. Szerencsére jól együttműködik Gilbertaval, mert ellensúlyozza Yvonne gyengeségét, miszert csak egy ellenfelet tud hatékonyan sebezni. Szóval velük készül a 2. csapatom.
-
Na a kövivel már a fegyó is kiesett hála az égnek, így már csata kész a lány.
-
30 pull volt.

Sajnos a fegyója nem lett meg.
-
Mondtam hogy lesz aki Solo-ban lenyomja.

Na ezért játszák sokan ezt a játékot mert végtelen kontent készíthető belőle.
Végül is elég a látottakat megnézni, egy bizonyos ellenségnek meg van a bizonyos karaktere amivel akár egymagába is le lehet győzni. -
válasz
Citrone39
üzenetére
Én is Ember-t használom mióta megkaptam mert sokszor jó az a pajzs meg a Knock back is lenntartja az ellent míg én ütöm vágom.
Ardelia mondjuk nekem is Eternal ruciban van, de nem azért mert azt olvastam hanem a játék azt mutatja fullosnak ha megnézed az előnézetben.
Teló kép, most nem otthon vagyok.
-
Citrone39
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
A leírást valóban érdemes figyelni, Lv60-on még semmi extra nincs, de lv90-re már megváltoznak a mechanikák.
Most nekem is meg lett a gázos, csak a sok agyhalott a neten Eternal Xiranite geart ajánlott Ardelianak az Ultimate gain miatt, én meg hallgattam rájuk. Az ultija valóban kicsivel gyorsabban töltött, csak épp a healingje nem ért szinte semmit sem. Utána átöltöztettem őt LYNX gearbe a Treatment bónusz miatt, egyből ki is ment azzal.

Innen látszik, hogy még nagyon korai szakaszában járunk a játéknak, és az emberek csak találgatni tudnak arról, hogy mi a meta és mi nem, ami miatt pedig sok hülyeséget olvasni a guidek között. Pl Embert sokan a leghaszontalanabb 6 csillagos karakternek mondják a gyenge healingje és a pajzsa miatt, aminek nem sok hasznát veszed. Hát ehhez képest a 6db lv90-es kihívásból 5-öt vele csináltam meg lv80-on, annyira haszontalan szegény.
Sok mindenre inkább jobb, ha az ember maga jön rá. -
válasz
Citrone39
üzenetére
Aztán rájöttem miért nem sikerült nekem...
Nem vettem elég komolyan és nem olvastam el a leírást.
Azért nem értettem, hogy amikor csak egy marad miért nem tudom lecsapkodni.
Na aztán amikor rájöttem mekkora hüle vagyok meglett igaz akkor sem volt egyszerű mert hozzá voltam szokva, hogy ki heal-eli magát a csapat a kajából, de ugye itt nem tudták használni.
Legalább végre nagyobb szerepet kapott a kis boci Alderia is.
Mer boci nem?
-
Citrone39
tag
Ez valyon egy Dark Souls utalás?
Egy égő máglyarakásba szúrt kard, ráadásul a Safe Zone közepén.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ez az AI slop gyártóknak mindegy, a kattintás és a like így is jön rájuk.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha erre a részre gondolsz, akkor ezt arra értik, hogy bárhol a pályán összeállíthatsz magadnak épületeket, amik aztán a leltáradba kerülnek. Eddig csak az AIC területén tudtál ilyet csinálni.