Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
Igen. Ha jól tudom 2017 -től minden motort kötelezően ABS-el szerelnek, csak így értékesíthetik.
Múltkor kérdeztem is az instruktorokat, hogy még is mi a véleményük erről? Még is csak tapasztalt motoros rendőrők.
Mindegyikük azt mondta, hogy ABS párti.
El is mondták röviden és tömören, hogy miért. (nem mondtak újat) -
HSM
félisten
válasz
etnies
üzenetére
Hát nem is tudom... Nekem a K8 SV650-ben még a 10W30 is szépen teljesít, városban, melegben (Motul 7100). Hűvös időben érezhetően jobb is, amíg nem melegszik be, mint ugyanez a fajta 10W40, és nagyon melegben is csak kicsit érződik gyengébbnek, úgyhogy szerintem én az 5W40-nél fogok kikötni a gépemmel.
Szóval ha engem kérdezel, én egyetlen helyre raknék egy ilyen blokkos motornál 15W50-et, az pedig a lánc. 20W50-et meg lehet még oda sem.
Szerintem egy modern 650-es Stromba tökéletes kellene legyen egy jobbféle 10W40.
20 éve léghűtéses blokkokba kellett a sűrűbb olaj, de neked már elég modern a géped.... Főleg nem kell neked oda a hűvösebb vidékre.
Gyáripárti... Nekem a minőségbiztosítás jut róla eszembe. Ami egy józan árkülönbözetet megér. De nem minden pénzt.

(#98882) geresics: Jól emlékszem, hogy már minden új motorra kötelező a hárombetűs kedvenc elektronikám? Mert ha így van, az idő nektek dolgozik.

-
Doki16
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
Nem hiszem, hogy ennyire alaposak lennének a magyar szervizekben
Kézzel meg kell tépni a szűrőt az bőven elég kell, hogy legyen.Igen láttam, hogy az kocsihoz való, de ha ilyet találsz akkor gondoltam hátha van motorhoz is

-
Teasüti
nagyúr
válasz
etnies
üzenetére
Cöhh, így könnyű... Én meg fizetem az 50 fontos óradíjakat, mint a katonatiszt. A vételárát már simán rálocsoltam a gépre szervizelés címszó alatt. És azért nem szaré' hugyé' vettem.

Viszont akkor te vagy az emberem. Szeptemberben megyek haza, első külföldi utam lesz így majd jövök kérdezni.
Főleg utazási tippek kellenek majd, ha elkezdem felépíteni az útvonalat. Odafelé szeretnék majd kirándulni kicsit, viszont nem vagyok az az utazós személyiség és a nemzetközi kultúrához sincs semmi affinitásom, így jelenleg még azt sem tudom hová szeretnék (érdemes) ellátogatni. Ország szintjén is képlékeny még a dolog. 
-
FeniX-
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Köszönöm, néztem itt is, de a legtöbb helyet az XT600-ashoz hozza az alkatrészt. Ma lemérem, hátha méretben jó lehet!
-
runner 125
nagyúr
-
z123456789
addikt
válasz
Doki16
üzenetére
Hát...azért ezt gondoljátok át, mert elképzelhető, hogy a szűrő sorszámát (ha van ilyen) rögzítették, és a legközelebbi cserénél ellenőrizni fogják. Nehogy ugorjon a gari. :/
Illetve a szűrő meghúzását és csiszpapírral szoktam. Ez okoz némi sérülést a szűrő lakkozásán szemmel láthatóan. Persze ha van akkora szűrő szerszámotok, akkor nem lesz sérülés.Egyébként ez egy Accord szűrője ám, nem "motorbiciklié". De szerintem tud szerezni motorhoz is gyárit. Ráadásul a Purflux a beszállítója a Hondának, ami francia.
Viccet félre téve már szerintem 10 olajcserén túl vagyok, és szinte mindig ez a gyári ment bele. -
FeniX-
senior tag
Sziasztok kedves Motoros Társak,
valamelyikőtöknek nincs véletlenül a birtokában olyan tudás, vagy infó, hogy régebbi motorok karbi szívócsonkját (igen, azt a vulkanizált vackot) hol és hogyan (vagy egyáltalán lehet-e) felújítani?
Egy yamaha srx 400-as 1JK-13586-01 cikkszámú alkatrészéről. (jobbos- balos egyaránt)
Nem igazán találok cserealkatrészt, vagy csak olyat, ami (egyelőre) túl drágának tűnik.
Üdv, köszi!
-
Geresics
addikt
Mi van ma itt?

Egy hibátlan és tökéletes Africa Twinre költeni kell? 4 évesen villaolaj lesz cserélve? Én 11-én Kakucsra megyek?
Mi jöhet még? 3 betűs állandó tagunk vesz egy dupla-ABS-es motort? Persu rászokik a hátsófékre?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fejetetejére állt a világ, én mondom!
-
Doki16
addikt
válasz
Teasüti
üzenetére
Azért mert egy olyan motorról van szó ami éppen egy éves és garanciális. Viszont idén lesz egy nagy túra vele és otthon ki akarjuk maguknak cserélni előtte az olajat még. Baromi egyszerű megcsinálni és ezért az egy dologért nem akar az ember márkaszervizbe rohanni. És így majd a hivatalos szezonkezdeti kötelező szerviz a Hondában lesz. Ha gyárit kap (ami biztosan a legjobb is egyben), akkor nem fog feltűnni a szervizben se, hogy volt cserélve.
-
etnies
senior tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Minden második évben motorral megyek haza. Átmegyünk az Alpokon, kanyargunk, 5-6 napig eltart.
Otthon beadom a motort nagy szervizre:
olaj, szűrők, fékolaj, hűtőfolyadék, 4 irridiumos gyertya, egy-két pont megkenése 70e. Cseréltettem még a gyári fékbetéteket is elől- és hátul EBC szinterre, összesen nem volt 100e. Számlával.Itt a legolcsóbb olajcserés ajánlatom 170 Font volt
Otthon 250 Fontért mindent megcsináltak.
Így idén nem kell már semmi, csak az olajcsere, nem sokára megcsinálom, csak ki kell találnom, hogy milyen viszkozitást vegyek. Ezekbe a Vstromokba 15w50-et és 20w50-et mondanak azok, akik már 20 éve nyomatják.Jövőre villaolajat is cseréltetek, akkor lesz négy éves. Nem lesz több, mint 250 Font megint.
Utána vagy visszagurulok vele (ami
kibaszottunalmas) vagy visszahozatom 300 Fontért.
Valószínűleg még így is olcsóbb.Otthoniaknak mondom, az itteni rezsióradíj 50-70 font körül van a rendes szervizekben.
(#98878) Teasüti Én is gyári párti vagyok
Igazából nem tudom megindokolni, miért. -
z123456789
addikt
válasz
Doki16
üzenetére
Hondás csoportok facen tele vannak hirdetőkkel, onnan is lehet akár, én konkrétan a CRX fórumos Takács "TypeV" Lacitól szerzem a cuccaimat már évek óta. Zalaegerszegi egyébként. Ha gondolod megadom az elérhetőségét, de szerintem kis keresgélés után akár te is megtalálod.

-
Doki16
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
Gyári Honda olajszűrőt honnan tudtál beszerezni?
-
z123456789
addikt
válasz
Teasüti
üzenetére
Jó, az vicc az a 30e egy ilyen műveletre. 10 000 Ft kb az olaj + szűrő + csavar // alátét, meg kb fél óra munka.
És ez az én kedvezményes anyagáram, mint magánember, számlával. Nem egy szakszervíz, ahol hordóval vehetik az anyagot. De tegyük fel ennyi az anyagár, és keressen az anyagon 25%-ot, akkor mondjuk egy 20 000 Ft-os végösszegnél is marad 7 500 Ft munkadíjra, rezsire. Persze megértem, ha az a 7 500 Ft kevés a melós bérére, műhely bérleti díjára, és egyéb rezsi költségekre. Nehéz tisztességesen vállalkozni és megélni belőle Magyarországon ma, én úgy gondolom.
Ettől függetlenül soknak tartom ezeket, így hát magam csinálom inkább otthon, amit tudok.Autóval már elboldogulok ilyen rendszeres melókkal, motort még nem csináltam, de megérkeztek a cuccok hozzá. Lesz egy kis szabadidőm, olaj, szűrők, hűtőfolyadék csere. A fékfolyadékot szakival csináltatom, ahogy a gumizást, teleszkópolajcserét is.
Van amit nem vállalok be. 
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Teasüti
üzenetére
Azért az nagyon nem mindegy ám hogy milyen típusú motoron csinálják az adott szervízt.
Van ahol 1 munkaóra alatt a hengerfejet le tudod szedni, van ahol épp bejutottál a tank alá mert volt 11 idom előtte.
Egy v blokknál pont duplaannyit kell dolgoznod (vagy többet) pl egy szelephézagnál, mint egy sor 2/4-nél. 2x gyertyák, 2x szelepfedél, egyébb útbanlévő dolgok eltávolítása stb stb. -
vendingo
veterán
-
Teasüti
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
32k volt mindez?!? Nekem csak a szelephézag került annyiba, hogy abból hazamotorozhatnék Magyarországra meg vissza és kifizetném a 32k-t odahaza még az itteni árából majdnem.
Meg még dokumentálja is... Éhbérért dolgoznak az otthoni szerelők? Ez maszek?
Úgy rémlik a szakszerviz otthon is vmi 10k órabér körül dolgozik. Faternek 30k-ba került egy olaj és légszűrő csere a kocsin szakszervizben...Ha ezt tudom, h otthon ilyen olcsó a szerviz...

Hmm, lehet kérek is egy időpontot vhol. -
ath
senior tag
válasz
vendingo
üzenetére
Ezt a benzinpumpa cseret nem ertem.. mi indokolja, vagy miert jobb igy?
Ferdzso, amit gepen megszerkesztesz utvonalnak a linkjet ha telefonon megnyitod bongeszoben, jobb esetben megkerdezi mivel nyissa meg. Ha a mapst valasztod, akkor teljesen ugyan annak az utvonalnak kene megjelennie: igy is probaltad? Nekem ment
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
etnies
üzenetére
Egyik sem működik. Beállítok egy útvonalat számítógépen, küldés telefonra, és totál mást ad ki.
Alapjában véve nekem egyik útvonal sem jó amit kiad, mert nem az átlagos irányokba megyünk. Húzogatom össze vissza google mapson. Aztán hiába mentem el, leküldöm telefonra totál mást ad megint, Nincs egy épkézláb szoftver amivel tervezel számítógépen majd leküldenéd a telefonra. Vicc... -
vendingo
veterán
Tegnap elhoztam a szerelőtől a motort.
A karbik szinkronja szimplán szar volt, a szelephézagok pedig gyalázatosan szarok.
Most, hogy be lett minden állítva, új motorom lett. Robbanékonyabb, jobban reagál a gázadásra, nem durrog vissza, esküszöm erősebb is lett.
Ki lett cserélve az elektromos benzinpumpa vákuumosra, új gyertyák, egy hővédőlemez újra lett fújva, kipufogó le lett bandázsolva, motordiagnosztika, szelephézag és karbi állítás.
Úgy, hogy a pumpát én vittem, fizettem 32 ezer forintot.Megvolt a szokásos fényképes dokumentáció, illetve a monitoron végignéztem valami műsort, amin vonalak, diagrammok ugráltak és közbe magyarázta, hogy mi micsoda, miként változtak az értékek ilyen olyan fordulaton/hőmérsékleten...
Korrektül meg lett csinálva a gép. Sajna nem minden lett szuper, a láncot sikerült a kelleténél feszesebbre húzni, de ezt orvosoltuk házilag.
-
Geresics
addikt
-
Ferdzsoo
addikt
Feszültségmérő installáció. LVL. 10.
Nagyon elégedett vagyok, szerintem kurv@jó let.. Mint a gyári. Jah gyári ebből nincs is.

(L:/dl/upc/2018-05/27/51629_wlagivfovzptevwi_20180527_192611.jpg)
(/L)(L:/dl/upc/2018-05/27/51629_kywd00nn9oslcaek_20180527_192614.jpg)
(/L) -
Geresics
addikt
-
Shad0w
senior tag
Valaki kakucs? Teljesen üres a pálya. Mondjuk esik az eső is...
-
zgospel
őstag
válasz
Geresics
üzenetére
Értem hogy mire akart gondolni a költő amikor azt írta ha nagy sebességgel haladsz, akkor elpárolog például a víztartalma, csak hülyeséget írt le. Az számít hogy üzemmeleg legyen a motor, nem a sebesség.
Valszeg arra gondolt hogy autópályán általában magasabb fordulaton és egyenletesebben haladsz sokkal hosszabb ideig mint például városban, emiatt nagyobb hő keletkezik, csak nem fogalmazta meg jól.
Én nem értek a lovakhoz, de ezt még egy hozzám hasonló laikus is tudja. -
Geresics
addikt
Csak úgy:
Az olajfogyasztás megállapításánál vegye figyelembe, hogy használat során az olaj felhígulhat, és így nehéz a tényleges olajszint pontos megállapítása. Például, ha a járművet gyakori, rövid utak megtételére használja és az olajfogyasztás normális, akkor az olajszint mérésekor a nívópálcán egyáltalán nem fog olajfogyasztást észlelni, még 1000 km, vagy nagyobb távolság megtétele esetén sem. Ez azért lehetséges, mert a motor az üzemelés során fokozatosan felhígul üzemanyaggal, vagy nedvességgel, és így nem észlel szintváltozást az olajszint mérésekor. Ha a járművel a későbbiek során nagy sebességgel halad, például autópályán, akkor az olajat felhígító komponensek elpárolognak, és úgy tűnhet, hogy az olajfogyasztás hirtelen megnőtt. -
ath
senior tag
válasz
zgospel
üzenetére
Azt hittem reggel ota csapatod
a meloval vegul hintaba raktak, es eltoltak egy hettel, igy osszeraktam az egeszet meg lemostam. Azt tudom elkepzelni, hogy meg sosem volt ilyen kemenyre fujva a hatso, hazaerve 36 psi volt, es mindig alatta szokott lenni. Egyebkent kb 20al csusztam el, baja nem lehet. Majd egy kakucsnal kiderul 
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
zgospel
üzenetére
Ha jol emlekszem akkor azt mondta a srac hogy a Savoya parkba lesz ilyen kitelepulesuk, de a datumra mar nem emlekszem.
Jovo heten ugy is beszelek vele megkerdezem tole.
Mult het szombaton fehervaron volt nekik.Sok minden tetszett, de van ami nem.
Ami tetszett, nagyon jo az ulespozicio, nekem rendkivul kenyelmes(185magas vagyok), iszonyat nyomatekos alul, a 2018 as modellben mar nem A B C mod van hanem 1 2 3, a 3. A legbutabb ugymond, de meg ott is nagyon elvezetes, 1 esbe meg eleg trukkos a fiu
Tetszett a gyorsvalto, a gyari dobbal is kurva jo a hangja, egyszeruen nem tudtam betelni vele, nagyon jol lathato es informativ a kijelzoje.Ami nem tetszett, brutalis motorfeke van ahogy elengeded a gazt szinte mintha behuznad az elso feket, lehet ez csak varosban jon ki ennyire, de engem kimondottan zavart, nagyon sokat rontott a komfort erzetemen, utoljara ekkora motorfekkel egy 450sx ktm en talalkoztam.
Anno az R1 emnek nem volt ilyen motorfeke vagy csak nem emlekszem ra.
Eleg kemeny a kuplungja es a karok tavolsaga is picit nagyobb a megszokottnal, nekem pont a kenyelmes 2 ujjas fogas nem jon ossze vele.
Uthibaknal fullra azt ereztem hogy lotyog a gazkar, vagy ilyen holtjatek szeru van neki.
Mivel varosban mentem nem igazan volt nagyobb fordulat, itt ott azert berangat a gep, meg vibral a kormany, kicsit masszirozza a kezet, de ezek nagyobb fordulat meg temponal eltunnek szerintem.Erdekes meg hogy anno az R1 nel ket kipuff volt a seggem alatt kb, ennek azert nem de siman ugyan olyan kazan van

Sajnos tenyleg ez a fel ora bent pesten semmire nem volt eleg sajnos es nem is mondanam mervadonak, de ezek jottek le igy ennyibol, fogyasztasa 8,7 volt, az sem tul szimpi tekintve hogy asszem 18lityi a tank.
Ha valami konkret erdekel kerdezz nyugodtan, ha tudok valaszolok.
Ja es a teszt gep szuzesseget mar elvette valaki elottem, mar volt benne 15km

-
zgospel
őstag
Ja láttam, azt hittem veled volt. Kösz hogy hívtál amúgy

Épp a szentendrei-pomázi kereszteződésben áltam, dumáltam valakivel, különben racsingoltam volna utánatok én is
"minden jo, megis fura"
Rider error
Mike is mondta már hogy a széftihángerire el kéne már menned, megtanulnál végre 
Viccet félretéve nem értek hozzá, úgyhogy semmi okosat nem tudok mondani, én az enyémet szervizbe vinném egy esés után egy nagyon alapos átnézésre, így meg pláne hogy érzésre is szar valami. -
[-HERO-]
senior tag
En ma voltam Mt10 et probalni, de jovo heten szombaton szegeden a Kalmarnal MT nyilt nap lesz, elvileg 07,09,10 is kiprobalhato lesz, nem tudom merre laksz de ha erdekes lehet ne hagyd ki.
Lesz ilyen nyilt napja a jovo honapban az ivanicsnak is pesten, nekik raadasul Mt09 bol egy SP verzio van tesztmotorbol.
Ki tudtam volna probalni ma, de 1db proba rendszamjuk volt ossz vissz, es sorba alltunk a motor tesztekre...
Sajnos mar nem fertem be a sorba. -
zgospel
őstag
válasz
zgospel
üzenetére
Na szerencsére a Dunántúlon jó idő volt egész nap, úgyhogy a Tát - Héreg szakaszon mentem fel-alá. Ahogy néztem rajtam kívül még 2-3 motoros ugyanott ment oda-vissza
Jó volt az út nagyon, jó tempót lehetett menni, se por se kosz se víz nem volt a kanyarokban.
Haza a Pilisen át jöttem, de az nem meglepően még mindig rossz állapotban van, ráadásul az erdős részen vizes is volt még az út.Hazafele meg látom ath a Szentendrein húzza neki a kocsik között. Persze szigorúan csak 15 km/h-val gyorsabban

-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
z123456789
üzenetére
Nem sok alapvetően, csak vakításra jó.

Én most veszek majd egy ezüst plexit egy Nolan N87-hez. Március elején rendeltem meg, azóta várok rá az Euromotornál... Na az viszont no comment...
-
vlevi
nagyúr
Én még ma mentem volna mt09-t tesztelni, de hajnal 2 körül nem tudtam eldönteni, hogy terdeljek-e a kagyló előtt, vagy uljek-e rajta.
Ma sem merek 10 méternél messzebbre menni a wc-tol :( -
Laraxior
titán
Elvittem a motort szervízbe, hogy csinálják meg azt a pár apróságot, erre nem elkezdett engedni az olaj a teleszkópban...
200km ezelőtt nézték át. 
Persze hogy ott hagytam, erre meg nem most hétvégén van 30 fok...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
emre
veterán
válasz
demars
üzenetére
Átgondolva a zár kérdést.
Mindenképp vidd el szakihoz, de ne feltétlen motorszerelőhöz, hanem olyanhoz aki a zárakhoz ért, mert ezt lehet atomjaira szét kell szedni. Aztán az majd megmondja indokolt-e a csere. Lehet elég neki egy rendes takarítás, mert a beleragadt portól szorul. De ha már előfordult akkor én mindenképp berendelnék egy olcsó kínai tankbetöltő zárat, mert lehet kínai, de új. És baromi kellemetlen lenne ha az otthontól 3-400 km-re nem tudnál tankolni.
Magát zár betétet nem túl nagy művelet kicserélni a betöltőnyíláson, csak a csavarokra figyelj, mert kellemetlen kipiszkálni ha beleesik.Hmmm, nem biztos hogy olyan könnyű szétszedni mint gondoltam, és egyben egyszerűbb a csere.
-
emre
veterán
válasz
canniball
üzenetére
"utángyártott kormányvégsúlyok általában könnyebbek"
Kivétel ha saválló acélból kerül legyártásra.
(42dkg )(#98826) demars
A műszer olaj asszem nem antisztatikus, tehát beleragad a por, és még rosszabb lesz.
Ilyen helyre Ballistol spray-t használok.Kormányvégsúlyból én keresnék bontottat olcsó pénzért ami jó a géphez.
Bontott súlyok a CMA motornál. Ezek mondjuk elég rondák, de egy polírozás vagy eloxálás nem kerül egy vagyonba. -
demars
addikt
Még egy kérdés: Tankbetöltő nyílás. Már párszor megszívatott, hogy nehezen akart kinyílni, sokat kellett vele bohóckodnom. Tegnap kútnál nem tudtam megtankolni, sehogy sem akarta az igét.

Felhívtam a szakimat, rögtön rávágta, hogy zár csere, van is neki egy otthon, majd guruljak oda. Gondolom akkor ahhoz lesz egy másik kulcs, ami csak a tankot fogja nyitni.
Ma délután sikerült kinyitnom, jól befújtam zsírsprayvel, meg műszerolajjal, utána könnyebben lehetett nyitni és sokszor ki i spróbáltam.
Szerintetek cseréljük ki ( persze egy használt zárra), vagy hagyjam és néha olajozzam le?
Ebayen kapni olcsóér komplett zárakat, azok mennyire megbízhatóak? -
demars
addikt
Üdv,
Tud valaki ajánlani boltot, webshopot ahol jófajta kormányvégsúlyt lehet kapni?!
Szeretném lecserélni nagyobbra ( olvasgattam a kormány szitálásról), hogy stabilabb legyen kicsit a gép.
Rengeteget lehet kapni, de a legtöbb CNC mart aluminium, jók ezek? Én úgy gonolom az acél a súlyánál fogva nagyobb stabilitást ad. Vagy tévedek? -
Ferdzsoo
addikt
Nah úgy néz ki a bácsi megcsinálta faszán a tekercset.
Alapjáraton 14.2 volt.
Holnap összeszerelés... -
ath
senior tag
ekkora mázlistát.. [link]
-
etnies
senior tag
válasz
z123456789
üzenetére
Írtam valamit, aztán utánanéztem és kiderült, hogy faszság, töröltem.
-
demars
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
Igen amiatt. Viszont az szerintem tökmindegy, hogy mi zavar, vagy mitől nem látsz

Ezért írtam, hogy próbáld ki, lehet a te napszemüveged nem szórja a fényeket és akkor spórolsz lecsót.
Este meg csak leveszed és haladsz tovább. -
4ron
senior tag
Sziasztok!
Belsős gumihoz lehet használni defektjavító sprayt?
-
Padre81
csendes tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Okés. nyomtasd ki, és vidd el a Kék Hold-ba, hogy tegyék ki

-
ath
senior tag
válasz
z123456789
üzenetére
hehe, álmosan a biztonsági információt tartalmazó matricára gondoltam

ennyi pénzért bevállalnám, legalább kiderül számodra beválik e a színezett. ha nem, akkor sem tragédia, mert olcsó volt, szemben a 25e árral
-
Mentolka
senior tag
válasz
z123456789
üzenetére
Tényleg nem olcsó! Én Schuberth C3-hoz vettem 19000HUF-ért pinlockkal együtt.
-
z123456789
addikt
Na még csak az lenne a nonplus ultra!

Mondjuk az azért durva, hogy a 60 000 Ft-os sisakhoz, 25 000 Ft egy plexi. :/
-
ath
senior tag
válasz
z123456789
üzenetére
Nekem ez ugy tunik csak egy ragacs a meglevo plexire, a meret pedig az elek hossza
-
etnies
senior tag
válasz
z123456789
üzenetére
semmi
-
z123456789
addikt
Amúgy hanyagolom ezt a plexi dolgot. A negyedik üzenet jön vissza kínai barátomtól, amiben kitérő választ ad arra, hogy jó-e az én sisakomhoz a plexi.

Méretnek 21*20*5 cm van megadva.
Mi?! Mi a f*szm 21*20*5 cm? 
A gyári plexik ha jól láttam S-ML méretig illetve L-XXL méretig rendelhetők. Gondolom a sisaknak 2 külső mérete van, és a belsőt változtatják ahhoz képest, hogy mekkora az ember feje. Így külső méretből csak 2-höz kell igazítani a plexit. Ezt is megírtam neki...fogalma sincs szerintem, hogy mit árul.
Én marha rossz angolos vagyok, de azt hiszem érthetően leírtam neki, mit is szeretnék. Nem megy...
Ha valaki ebből a hirdetésből látja, hogy S-es AGV K3S-hez jó ez a plexi, az mondja már meg, hogy én vagyok a hülye! Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem egy modern 650-es Stromba tökéletes kellene legyen egy jobbféle 10W40.