Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Akkor eljutottunk abba a fázisba, amikor érvek helyett kezded a személyeskedést?

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
A karbantartás amire számítok mert várható a használat mellet.
Meg az, hogy kereskedésből vett motor, nem valós állapotában kerül eladásra majd rád borul a szar belőle pár év után, ez a kettő nem egy és ugyanaz szerintem....A lamella cserén nem vagyok például megakadva tudom előbb utóbb nálam pl esedékes lesz a futott km alapján, a lánc szettben is van már ~18 ezer, a felénél van már.
De a variátor tárcsa, a kuplung egy robiban nem 20k kmre van hitelesítve szerintem.És nem a banánon és a majmon vagyok továbbra se megakadva hiába terelnéd a témát abba az irányba. A motor amortizálódik, aki azt mondja ő minden tavasszal csak ráül és megy vagy hazudik, vagy új motorja van, vagy csak szarik a vasra amíg az be nem adja a törölközőt.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
A fordított villa miért jó és miért okozza ezt a fordítottság?
Ez egy komoly kérdés, szeretném bővíteni az ismereteimet. -
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Már megbocsáss, de még ennek a feltételezése is sértő!

Örülök, hogy ennyire elégedett vele, és eszem ágában sincs elrontani az örömét. Szerintem semmi rossz nincs abban, ha egy motor nem azért jó, mert fiatalabb, hanem mert komolyabb, jobb minőségű cuccokból rakták össze.Nem véletlen gratuláltam neki, mikor vette. [link] Nagyon szép ebben a fehér színben, és nagyon jó bringa a véleményem szerint.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem hanem, hanem azt, hogy ez a motor sose volt olyan állapotban mint amiként eladták apámnak ("motorikusan közel gyári, 29-30k-val, kevert idomokkal csatt miatt -> azt tudta csak több motorból volt), mivel 4 év alatt amennyit ő hajtott bele az indokolná azt, hogy borul a piramis hátul.
-
Doki16
addikt
Egy évvel ezelőtt adtam el a motort de olyan jó látni, hogy semmit nem változott a topicba azóta
HSM vs. Mindenki más 
-
Laca1212
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ismét kösz!
-
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ha értőn olvastad volna, amit először írtam, csak annyi volt a lényege, hogy szvsz inkább a kategóriaváltást érzi, nem azt, hogy eltelt 10 év, mert ma is böven akadnak elspórolt futóművű sárkányok a középkategóriában, és 10 éve is tudtak príma futóművet és féket gyártani, akár fordított villával is.
Ugyanúgy pénzügyi kérdés ma is a jó fék és futómű, mint 10 évvel ezelőtt. -
Topiccsendőr
addikt
Barmikor kaphato vagyok a debil pingpongra.
Idom van, te meg ezert szeretsz idejarni, a debil pingpong miatt.Szoval most akkor azt irod, te tulajdonkepp reszt tudsz venni az ugynevezett kommunikacioban.
ilyen kifejezesek, hogy "tiszteletben tartok" , "megertek"... 
Olvassunk vissza egy kicsit. Runner megjegyezte, hogy jobb a feke es futomuve egy fiatalabb motornak, amit birtokol, es kiprobalt, annal, amit regebben birtokolt es kiprobalt.
Es mi tortent?
Valami alarcos hsm feliratos kopenyes ficko berugta az ajtot - aki egyebkent eleteben nem ult azokon a motorokon, amirol nemsokara velemenyt fog formalni - es azt kiabalta:
Na aaaaacsi, aaaacsi, aaa -aaa -aaacsi van kiskancsok!
Tudok valami uszok regi motort, aminek nem panaszkodnak olyan sokat a fekere! , es igazabol a forditott villa vakitas [...](Nehany perccel kesobb):
Vagyis haaat nem, nem vakitas, de nem olyan fontos, mint a csillapitas, ami meg az is lehet, hogy azon a motoron olyan, mint az sv 650 esemen.ez amit muvelsz ez hatalmas. Tenyleg.

-
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem erről van szó.
Csak tudom, hogy ezekről a dolgokról picit máshogy vélekedsz, amit egyébként maximálisan megértek és tiszteletben tartok. Ugyanakkor, számomra van jelentősége adott esetben egzaktul nem vagy nehezen mérhető dolgoknak is (benzin, olaj, vagy nálam hidegben a váltó), de pontosan tisztában vagyok vele, hogy ez mennyire labilis talaj. 
Én is mindig fenntartásokkal kezelek minden ilyen jellegű dolgot, ugyanakkor nem is vetem el olyan szigorúan, mint te.
-
Micsurin
nagyúr
Olyan kellemes feeling...
Kis GT --> végre rendben. (De szent csoda olajat még nem választottam az 5100-es helyett!
)
Honda --> variátorra, szíjra, kuplungra vár. (Termosztát csere már megvolt....)
Mosquito csókoltatlak, nem tévedtél a Wilkerrel kapcsolatban, minél több mindent kell lekapni a fotelről annál több szarság jön a felszínre..
Fater megszólal egy órája, tegyük össze a kosárra bontott kis Italjet 125-öst. Lehet mégis lesz akkor "építs magadnak" cucc, tekintve a garázs négy sarkában négy kosárban van kb..
-
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Az olajok közötti különbségek megérzését ki ne hagyd...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Topiccsendőr
addikt
nem vagyok melto olyan ember szavat ketsegbevonni, akinek utcan elpattog a kereke a rossz futomu miatt, olyan halalos temponal, hogy a nyugdijas bringas az istenhegyi uton felfele elmegy mellette, emelle megerzi a benzinek kozotti kulonbseget. egyszeruen en nem vagyok ennyire jo.

-
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Te már csak tudod, én mit érzek a saját motoromon... Oh wait...
-
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
lantművész?

-
Geresics
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
...jut eszembe, félrészegen/másnaposan lecseréltük múlt héten a telókban az olajat, minden frankón szerepelt. Gondoltam rá, hogy csak a Te kedvedért csinálok videót is, de nem tudtam volna egyenesen tartani a kamerát, meg volt, hogy percekig csak bambultam. (Fene ebbe a szűretlen sörbe...)
Vasárnap megejtjük a kipufogó-vissza-cserét is végre...
-
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Én erről máshogy vélekedek, szerintem fontosabb a jó belső csillapítás, mint a fordítottsággal járó plusz merevség.
Az SV-n érzem, hogy nem merev, de ez zavar benne a legkevésbé, ez elég kiszámítható (utcán, pályán lehet jobb lenne az általad vázolt merevebb, gagyibban csillapított, hiszen ott az aszfalt minősége jó, de rengeteg a szélsőséges erőhatás). Amit én az SV futóműjében ki nem állhatok, az a primitív gagyi csillapítása, aminek eredménye, hogy lassú mozgásoknál alul, gyors mozgásoknál túlcsillapított, ahogy az összes ilyen rendszerrel csillapított futómű. Ennek eredményeképpen pedig tökéletlen aszfalton rossz az úttartás, cserébe nagyobb úthibákon üti a karom, tehát kényelmetlen is.
Ha sorrendezni kéne, a fő gondnak a csillapítás megvalósítását mondanám, második lenne a rangsorban a kelleténél puhább gyári rugó, és csak ezután a nyeklő-nyakló virsli vastagságú teleszkópszárak. Legalábbis az én utcai felhaszálásomra.
-
HSM
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
A fordított teleszkóp tipikus vakítás, nem sokat ér, ha nem jó a belbecs..
Hagyományos teleszkópos régi motoron is lehet jó fék, pl. a régi FZS600 20 éves konstrukció és nem sok rosszat hallottam eddig a fékeire. -
Laca1212
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Köszi.

Esetleg nem unalmast tudnál ajánlani? -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Óra az. 180, GPS szerint 162-163. Ötödikben is ennyi, csak akkor szebben szól .
-
HSM
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
"Jah és a futóművet, fékekeket sem lehet az elődhöz hasonlítani. Persze bő 10 év különbség nem rövid idő."
Szvsz ez nem a 10 év, hanem a kategória különbsége. -
Pocee
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Én ezt egészen pontosan tudtam a horneten mert,amint ledadogott megláttam a trafit és ő is engem,50es táblánál

-
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Csak 1-es és 2-esben van 70%-os fojtás. A 3-as már teljes.
Nekem 4 évig elég volt úgy. De tavalyelőtt azért csak belekerült a Z-bomb.
Rohadtul lehet érezni a pluszt.Persu: A CBF600-is elfogy még 150 felett...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Szerinted mi volt az elso dolgom az ereggyel, amikor megvettem?

Azt nem a motor kivanja, azt en kivanom.
150 nel sport hatszazas sem fogy el.
Azt a 400 as sornegyek csinaljak, vagy a 250 es sornegy, ott nagy krizisen megy keresztul
-
Pocee
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Tuti nem mert olyan gyorsan menni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Mittomén', 11-12.000? Akkor igazán ki se próbáltam, mi?

Nem húztam el addig. Igazából nem is kívánja, de tényleg. Meg eleve az első 3 fokozatban a motor teljesítménye emlékeim szerint 60%-ra van korlátozva, de most így elsőre azt kell mondjam nekem elég. Aztán ha megszokom lehet kipöcköltetem belőle én is, de egyelőre szerintem hibátlan.
Amúgy kb. 8000-nél elváltottam mindig. A VTEC ilyen tekintetben sokkal inkább volt sport-túra kategória, jobban kérte a fordulatot, pláne a vezérlés váltás miatt, ami eleve 7000 fölött jött meg.
Ez inkább túra sport.
Úgy gondolom az első tapasztalat alapján, hogy ezzel én nyomatékból kimotorozok bármerre.
Noh meg itt tényleg 150-nél sem fogy el az erő, bár ez nagyjából minden literes és fölötti gép sajátossága.mod.
Jah és a futóművet, fékekeket sem lehet az elődhöz hasonlítani. Persze bő 10 év különbség nem rövid idő.
Egy apró dolog talán ami most még kevésbé tetszett, az a csúszókuplung. Baromira szerettem használni a motorféket, jellemzően ahol lehetett azzal fékeztem, kigurultam 1-1 megállót, noh itt szinte semmi motorfék nincs. Talán az 1. és 2. fokozatban bólint be kissé, de ott is azonnal érezni h dolgozik a szerkezet. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Egyes mennyinel tilt?
-
runner 125
nagyúr
Noh, megvan a műszaki, vizsga, regadó, illeték és az első élmény az 1.2-essel.
Röviden, nekem álom gép.
Pontosan minden olyan negatívumot kárpótol, amit a 800-asból hiányoltam, minden fillért megért a csere. A legelső ami azonnal feltűnt már az első méteren is, az a folyton kitörni akaró és azonnal rendelkezésre álló nyomaték. Pontosan ez az amit hiányoltam a 800-asban. Tköm kivolt, h mindig vissza kellett pakolgatni minden előzésnél, és mire megindult volna és éreztem h kapaszkodnom kell, már el is fogyott, válthattam feljebb.
Itt 5.-ben és 6.-ban is, mint a villanymozdony.
Áh, qrva jó.
A DAM kipuból még a vizsgabázis sarkán kicsavaroztam a tompítót, így azért öblös, fickós a hangja.
Jah és az a fajta sterilség, "visszafogottság", unalmasság amit sok szaksajtó emlegetett nekem nagyon adja. A VTEC-ből kicsit ezt a fajta "műszer" érzetet hiányoltam. A váltója is csattogósabb volt, előfordult h lyukat raktam, itt viszont sokkal precízebben, lágyabban ugranak be a fokozatok, összességében "öltönyösebb" az egész feeling.Jah és a 270kg-ból én semmit nem érzek. Nyilván egy RSV4-et 100% h még könnyebb terelgetni, de ebben a szeles időben is pikk pakk áthúztam a sávok között előzésnél.
-
Tarill
őstag
kész a mocim, este beverek

-
Laca1212
őstag
Ajánljatok motort légyszi a 2006-os bocim után. Nemrég eladtam... Szuper volt, semmi baja nem volt, stb. De azt hiszem nekem kicsit unalmas... és nem is túl szép. Ezért ment. Nem lenne baj ha injektoros, 10 évnél ne nagyon öregebb és a többit nem tudom..
Max amit költenék a projektre az olyan 800e. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Egy év az A2-be, hogy mehessen a korlátlan meg suli vége + egyetem és mellé valami melo. Akkor jöhetne a nem logikus szar olasz érzelmi alapon választva, vagy racionálisan a japán szívű olasz.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
...f*szért nem születtem korábban.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
RS-ből nekem ha nem az új akkor azt hiszem a 98-as az ami a legszebb szerintem. Annak még nem volt hegyes a segge és púpos az ülése.
Mi most nettó szépségre gondoltunk csak. A 125-ösök közt a Mito a nyerő főleg az említett. Kár, hogy a Cagiva nem ebben a formában támadt föl.... Sokkal inkább hajaznak motorra mint egy kis CBR pl
Vasárnap van moci, remélem nem fog esni!

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Jah, engem nem a szepsege fogott meg, mert szepnek nem neveznem, klasszikus reggiani gp masolat.

Egyszeruen ez a csomag nagyon hegyes.
A mito is elavult emelett, pedig ugy gondolom ey paraszthajszallal jobb feke, futomuve es vaza van. De a blokk. Nem negyzetes arany, ami utcai motornal semmit nem jelent, talan akkor ha elkezdesz valamilyen kupaban menni vele. Fel lehet azt is kesziteni, igazabol penzbol barmit megcsinalsz, de ha eleve a gyarbol ugy jon ki egy motor, az nagy elony. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Szép gép ez is, viszont 125 kategóriába nálam a Mito visz mindent kinézetre, olyan mint autóknál a Lamborghini.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Itt a gyari grimeca felnik vannak a motoron, mellette pedig a joval konyebb marchesini.
A marchesini gyart a mai napig hozza felnit, ami a gyarilag elerheto, kepen szereplo konyitett valtozatnal is konyebb, kb 2000€ ert beszerezheto. Viszont a ket kerek egyutt nyom annyit, vagy egy picivel tobbet, mint a grimecabol csupan az elso felni. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
nalam az abszolut favorit a lancfuresz kategoriaban az RS SP azaz a sport production verziojaval, aminek a hengeret kezzel igazitottak meg a gyarban. Annyi, hogy nem keszult ropa video, mint az rc 30 nal.
vezerlesi idoket egy kicsit modositottak, nagyobb boost port, nagyobb atomlocsatorna, nagyobb fotengelyszog a szivasra, mas egester, mas prestav, mas detonacios gyuru forma, eggyurus dugattyu, dlr vagy mivv - kipuffal szereltek gyarilag. Karbon membranlapok gyarilag. berugokar az idom mogott, kerekenkent 2 kg minusz a haromkullos marchesininek koszonhetoen, es mar 95 ben programozhato gyujtas ebben a kategoriaban... mindenfele allithato elso es hatso futomu 34 es karbi, melle kaptad a 28 ast, ha nagyon szabalyos akartal lenni, es a gyari kipufogot, karbon veggel.
Mindezt UTCARA. -
Novics
senior tag
Szombaton voltam motorkázni. Mivel én totál előképzettség és gyakorlat nélkül voltam ott, ezért adtak egy motort, hogy menjek el a pálya szélére, aztán próbálgassam. Jó, azt megkérdezték, hogy tudok-e, hogy melyik a váltó, fék, stb, de kb ennyi.
Jó két órát motoroztam "folyamatosan". A sisak teljesen kényelmes volt, viszont a kesztyűvel - a Lidl-s - nem voltam kibékülve. Kényelmesnek az is kényelmes volt, csak indexelni kb esélyem sem volt, mert mindig a dudát nyomtam meg.
Persze ebbe belejátszott az is, hogy béna vagyok, viszont most valami vékonyabb - nyári - kesztyűt szeretnék, mert mire meglesz a jogsi úgyis nyár lesz - amilyen tempóval haladok - meg azzal talán precízebben tudom kezelni a kezelnivalókat.
Sajnos a hétvégén a saját motort sem tudtam kipróbálni, pedig azért mentem volna vele egy kicsit, már csak gyakorlásképpen is. Kénytelen lesz majd még hazautazni. -
-Mike-
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Miért kellene ezt a listát egy percig is komolyan venni?
-
Gaboman
nagyúr
Vannak érdekességek ebben a cikkben!

Ami számomra is beletartozik a 10 legjobban vágyós speed gépbe ezen típusok közül:Cagiva Mito EVO2 7 sebesség, iszonyat szép kinézet, minőségi alkatrészek, mai napig simán vennék egyet.
BMW S1000RR és HP4 ők mindig is álom motorok maradnak.
Yamaha YZF-R1 RN19 a legszebb gyorsasági motor a Yamahától, iszonyat dögös forma.
Aprilia RS 250 azért itt a 2T karaktere az ami végett belekostólnék, teljesen más világ mint a 4T társai. -
dellfanboy
őstag
válasz
tboldi
üzenetére
lof*sz cikk, ne viccelj mar. egy kawa sincs a mezonybe se a 04-es vagy az elmult par evbol amikor sorra nyerik a wsbk-t. raadasul mito? persze szep Duc koppintas meg 2utem de top10? elobb raktam volna be Haga Aprilia-jat.
cbr600f4? hm..
r1-bol is sztem azt a generaciot raktak be ami nem a legjobb, se cp4, se az elso szeria 99-bol.. sztem mind2 jobb mint az rn19
raadasul (szerintem) egy yamaha legyen 5 szelepes
az egesz cikk mintha 5perc alatt lett volna osszeollozva, meg csak nem is sajat fotokat hasznaltak.
ertem en hogy nem foallasu szagertok de bammeg...dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen,
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Tarill
üzenetére
Mert ez egy szaklap, amit olyan emberek irnak, akik ujsagirok, nem pedig szakemberek, igy a tartalom nagyon fel tud higulni egy-egy homalyos, ismeretlen teruletnel.
Pl ez a kedvencem
Gyerekbetegsegek, besulo motor... Mintha egy forumon jarnek, ahol senki nem ult meg a motoron, csak az ismeroseitol hallott rola.
Tomoren meg lehetett volna fogalmazni:
R:
Szeleptoke tores a kipufogo szelepnel az elulso hengernel, vasarlas utan azonnal levenni a szelepfedelet. S nel joval gyakrabb.
Onindito rele beeg
Uzemanyag pumpa 20-30e utan sok esetben elegtelen nyomast tud.
Kuplung munkahengerS:
Elso henger kipufogo szelep toke tores - gyakori problema
Uzemanyag pumpa
Rotacios lengescsillapito konzol tores
Hatso rugo tengely kopasKritikus gondolkodasmoddal kell olvasni a szaklapokat, mert tartalomban eleg szarok. Barmelyik motornak utanaolvas az ember, es a tajekozatlansagat orvosolja azzal, hogy megkeresi, mik is voltak a tipisspecifikus bajok, azonnal vilagossa calik, hogy mindegyik motor el fog romlani, es mindegyiknek vannak tipusspecifikus bajaik. Ezzel egyutt azonnal eltunik az eles margo motor es motor kozott, ami csak a tajekozatlan emberek fejeben el.
-
tboldi
nagyúr
A legjobb sportmotorok a Totalbike szerint
(#96625) V.Stryker: Inkább maradnék az S2000-es vonalon.

-
Bogyó bá'
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
-
Pocee
senior tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
azért ha a csavarhúzó lesz a nyerő,figyelj,hogy a végébe üsd a csh-t mert a menet azért jócskán belelóg az olajszűrőbe,nehogy szétverd a menetet.
-
emre
veterán
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
300-as csavarhúzó meg egy 1,5-es kalapács amivel átbaszod rajta.

Mod: volt egy olyan érzésem hogy elkestem....
-
tboldi
nagyúr
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Csiszolópapír.

-
Ferdzsoo
addikt
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Legelőször mikor gyári szűrőt rendeltem a Hondánál lehetett leszedővel együtt szűrőt rendelni. Kb 6k volt a szett. Azóta pedig csak szűrőt rendelek 3k-ért. Próbáld meg lehet a tiedhez ugyanaz a szűrőkell akkor tudsz így venni...
-
zgospel
őstag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
A Hungaroring ráadásul a regisztráció nyitása után nagyon hamar megtelik.
(#96602) Doki16 FZ6N-t 700 ezerből inkbább ne vegyen senki. Az szinte kivétel nélkül külföldről behozott tákolt gányolt tekert órás szar lesz. Kb 850-től indulnak az értelmesebb vételek.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Milyen motorhoz? Nekem a gyári Honda leszedő volt 2k.
-
XFishboneHUN
senior tag
Olajszűrő leszedőből mit ajánlotok, ami nem egyszer használatos, de a gatyámat se kell ráköltelni?

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
üzenetére
A sima CBF600. Gyengébb jóval, de nagyon kellemesnek mondják.
-
Doki16
addikt
válasz
üzenetére
SUZUKI GSF 600 (BANDIT) vagy esetleg a YAMAHA FZ6-N ami erőben is megközelíti a Hornetet. Honda vonalon ott van még a CBF600 is.
Nagyobb kerettel ott van a GSF650 vagy más karakterisztikával az ER6. Két hengeresekben meg a GS500, CBF500 vagy ER5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Yettel topik
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gumi és felni topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- BMW topik
- Autós topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak tudom, hogy ezekről a dolgokról picit máshogy vélekedsz, amit egyébként maximálisan megértek és tiszteletben tartok. Ugyanakkor, számomra van jelentősége adott esetben egzaktul nem vagy nehezen mérhető dolgoknak is (benzin, olaj, vagy nálam hidegben a váltó), de pontosan tisztában vagyok vele, hogy ez mennyire labilis talaj. 

)