Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71000) dqdb válasza 0xmilan (#70995) üzenetére


dqdb
nagyúr

A tape modnál valószínűleg nemcsak az anyagvastagság számít, hanem a hangforrástól való távolság is, ami eléggé kicsi. Láttam már ezt a videót, elméleti szinten jónak tűnik, de jelen van ugyanaz a a probléma, ami rengeteg hangtesztnél is előjön: podcastra, azaz beszédhangra optimalizált mikrofonnal készíti a hangtesztet, ami kiemeli az emberi beszéd frekvenciatartományát és elnyomja a többit, így a billentyűzet hangjának visszaadására nem a legjobb

Ezert is fura, hogy minden gyarto meg user ezerrel tomi a billzetekbe a leheto legtobb szivacsot az ahitott thock remenyeben.
A célpiac elvárja a szivacsot, és abból minél többet, mert azt hallotta, hogy a sok szivacs a jó. Ugyanígy a célpiac elvárja a tab gasket mountot, mert azt hallotta, hogy az a legjobb, és minden más meh.

Én személy szerint nagyon nem értem ezt a thock mániát, nem vagyok a szivaccsal kitömés híve, és próbálok olyan billentyűzeteket keresni, amelyeket nem úgy terveztek, hogy és majd a végén kitömünk minden rést szivaccsal. Nálam a gépelési élmény a legfontosabb, így a cél minél többféle mount és kiosztás kipróbálása, a hang másodlagos, a muted hangzás a kedvencem, de amíg nem peng valami a billentyűzetben és a magasabb frekvenciák nem hangsúlyosak, addig én boldog vagyok bármilyen hanggal, ha jó érzés gépelni rajta.

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.