Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Van egy 690s tv-m. Hogyan tudnék dvd iso fájlokat lejátszani? Gndolom iso-t nem kezeli, milyen megoldás van erre? Valamivel át lehet konvertálni amit megeszik a TV? Létezik valami ami veszteség nélküli?
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Nem. HDD a TV-be dugva.
Nem vagyok 3D guru, de egy TV-t azért tudok kezelni.
IT-s vagyok vagy 16 éve, azért ez belefér szerintem.
Nincs mit állítani, amikor a 3D-t automatikusan beállítja, nekem meg ilyen gondom nincs.De még mindig nem olvassátok el mit írtam. 2 új frissítés óta áll fent a fura jelenség. Egyébként mint írtam, SBS jó, OU nem jó. Tehát nem avval van bajom hogy egyáltalán nem jó semmi...
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
szegto
senior tag
Üdv.
42La690s-hez kaptam NFC Taget.
Hogyan tudom aktíválni? Valahova fel kell ragasztani? -
doma89
újonc
Sziasztok! Szeretnék venni egy tv-t, ehhez kellene tanács! Rábeszéltek az LG márkára és gondoltam akkor legyen az!
Az igényeim:
81cm - 106cm Full HD led
Képfrissítés: 200Hz
USB kompatibilis
Videó lejátszás: DivX HD, Mkv
Műholdas digitális tv vételKöszi előre is!
-
Dave567
addikt
válasz farkas-j #38889 üzenetére
Teljesen jó amit írtál, de szerintem is külön Blogot csinálhattál volna hozzá.
Wifin amúgy se ajánlott filmet nézni, főleg nem 1080p, meg amúgy se értem miért kell a belső lejátszóval szenvedni az embereknek, hát persze Wifin keresztűl, amikor amúgy se működik a hangsáv váltás, legalább is nem tudok róla hogy működne.
A belső lejátszó meg oké, kb sorozatokra megfelel, de kizárólag kábellel össze kötve.(#38953) eladogeppc:Mikor is állítja át automatikusan a 3d-t, mert szerintem külön meg kell nyomni a gombot, és akkor se a felezettekre kell menni, hanem csak a sima 3d-re.
De amúgy SZVSZ a Gravity film egy okádék volt 3d-ben, egyszerűen 0 a 3d hatás, maga a film kiváló.[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz Dave567 #38959 üzenetére
Udv.
Abban igazad van, hogy meg kell nyomni, de onnan a 3D minta felismerése miatt automatikusan beáll a megfelelő módra.
SZVSZ a Gravity Samsung TVn kiválló 3Ds élményt ad. SZVSZ.
Már csak a szavad járása miatt.
Szvsz.
De mindegy, mert SBS en hoztam filmeket, tokeletesek. HalfOU nem jó.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Dave567
addikt
válasz eladogeppc #38960 üzenetére
Igaz, mindenkinek más az igénye, nekem is aktív szemüveges tvm van, látvány jó, de a hatás Pfffújj
-
Zirowe
nagyúr
válasz Dave567 #38959 üzenetére
Azért azt az 1080p-re alkalmatlan wifit úgy írd, hogy a körülményektől függ csak, mert amúgy bőven bírja.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
samspade
csendes tag
válasz eladogeppc #38941 üzenetére
Senki sem néz senkit "gyengeelméjűnek" csak az a tapasztalat, hogy sokszor a legtriviálisabb megoldás a helyes. Elnézést kérek, hogy segíteni próbáltam, többször nem fordul elő. Sőt ha csak ilyen flegma válaszokra futja, akkor szerintem más sem töri majd magát, hogy reagáljon a problémádra. Próbáld felvenni a kapcsolatot az LG-vel, ők még óvodásabb szintről kezdik majd a problémamegoldást.
De hogy ne csak OFF legyek, a hiba szinte biztosan nálad van, nálunk a frissítés után is jó a 3D, ha általános probléma lenne, akkor azért már többen jelezték volna...
-
Watt25
veterán
válasz doma89 #38958 üzenetére
Személyes véleményem, hogy ha esetleg 106cm-es tévére esik a választás, akkor válts szolgáltatót is, mert a műholdas Digi képminősége a legrosszabb a nagyobb szolgáltatók közül. De ha mégis marad, akkor legalább olyan tévét vegyél, amiben van DVB-S2 tuner, hogy a Digi-s boxot visszaadhasd.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
boksz
senior tag
válasz samspade #38963 üzenetére
Letöltött ( nem eredeti ) 3D filmek között is van különbség.
Van ami nagyon szép és van aminek a széle valamiért homályos.
Lehet újra le kellene töltened más féltöltőtől, de ez csak az én véleményem.Viszont ha az a film eddig jó volt és most nem akkor TV gond van.
Nekem eddig mindegyik 3D jó volt, bár néha valamiért egyes filmek szélei homályosak, elmosódottak...https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
eladogeppc
veterán
válasz samspade #38963 üzenetére
Nem flegma a válasz, csak unalmas, hogy senki nem érti mit írok le, illetve nem olvassa végig.
! EDDIG JÓ VOLT A HALF.OU akármelyik filmnél !
Jött 2 frissítés, és azóta van gondom a HALF.OU-val.
Gyári LG Cinema 3D filmek amik HALF.OU-sak, nem állnak össze normálisan, tehát húzza az ember szemét. Gyári LG Cinema 3D Filmek SBS összeállnak szépen !
Tehát nem a gomb amit nyomkodok szar, nem a HDD amire letöltöttem. Ezért gondoltam, hogy a legutolsó 2 frissítéssel lehet valami.
SBS olyan állatul kijön 3D-be, mint eddig soha....
És én vagyok értetlen ?mm
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Watt25
veterán
válasz eladogeppc #38966 üzenetére
Jött 2 frissítés, és azóta van gondom a HALF.OU-val.
Oké, de attól még ha jól látom továbbra is fennáll az a kitétel, hogy másnak nincsen gondja vele. (Márpedig biztos, hogy sokan vannak, akinek szintén a legfrissebb FW van fent.)
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Gicz
addikt
az a baj, h ha más tapasztalt volna ilyet, tele lenne vele a fórum.
99% h user error van nálad. képarányt nem állítgattad?
-
huncutka1029
addikt
próbáld meg a 3D beállításokat, gyári alapra visszatenni OUnál, lehet, hogy a mélység, vagy a nétzőpont beállítás jó a SBS-hez, de ide nem.
És van egy olyan opció is amivel a váltott sorosságot felcserélheted L/R- R/l- értéken.
ezek fordítottsága is okozhatja a szétcsúszott képet.
Indulj újra gyári alapról, és tapasztald ki mi a jó.Ha nem áll össze akkor hívj szerelőt, kalibrálják be, vagy javítsák meg.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
samspade
csendes tag
válasz doma89 #38958 üzenetére
Először is, ami a legfontosabb: nézd meg a különböző márkákat egy szaküzletben és ne azért válassz LG-t, mert arra beszéltek rá. Nézd meg Neked melyik tetszik. Itt amúgy sem nagyon javasolnak majd Samut vagy mást. Aki rábeszélt az LG-re, annak milyen tv-je van? Van rá mód, hogy nála kipróbáld? Jó kiindulási vagy összehasonlítási alap lenne.
A másik: mi az az összeg, amit áldoznál rá?
Méretben pedig én is a 106-ost javaslom (főleg ha sokat mozizol), hidd el ha a kicsit vennéd, egy hét múlva már azon gondolkodtál miért nem inkább a nagyobbat vetted.
Pár alternatíva a 2013-as típusok közül: la620, la640, la660. És persze ezektől felfelé a csillagos égig. 2014-es készülékekről még kevesebb a tapasztalat, ráadásul ezek még drágábbak is, a tavalyi modellek viszont már kifutóban vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Te vagy értetlen, mert már elég sokan mondták, hogy amit tapasztalsz, az nincs rendjén, szóval nálad lesz a hiba és mások próbálnak segíteni neked, hogy mit állíthattál el, de te csak a magadét vagy hajlandó hajtogatni.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
eladogeppc
veterán
válasz huncutka1029 #38969 üzenetére
Természetesen minden defaulton van. Gyári vissza is megvolt.
SBS tökéletes, Half továbbra sem 100-asSzerk: L/R sincs felcserélve. Írtam is, hogy van 3D, de vagy az előtér csúszik szét, vagy a háttér. Nincs olyan állapot, amikor jó lenne mind a kettő. Egyébként az SBS nél Automatikus beállításnál jó minden, faszán repked minden a szemem előtt, illetve a mélységérzet is kiválló ! Pont ez a fura.
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
válasz eladogeppc #38973 üzenetére
ahogy hívod a formátumokat, abból is látszik h nem vagy teljesen tisztában a dolgokkal
"SBS tökéletes, Half továbbra sem 100-as"
Az SBS rendes neve: Half Side By Side. Amire folyton "Half"-ként hivatkozol, pedig Half Over Under.
user error lesz az.
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz eladogeppc #38973 üzenetére
szerintem akkor mindenképpen hívj szerelőt, mert valami szoftveres bug-od van.
ez tényleg nem jellemző hiba az LG-nél.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
eladogeppc
veterán
Szerinted a filmeknél a kettő változat hogy van jelölve ?
SBS: A szemenkénti képkockák egymás mellett,
HalfOu: A szemenkénti képkockák egymás alatt
helyezkednek el.Mi ezen a user error ????
Az LG melyiket preferálja a passzív TVihez ?[ Szerkesztve ]
-
szegto
senior tag
Van arra mód, hogy a csatornák rendezésekor ne felcserélje a 2 csatornát hanem pl beszurjon egyet a 2 közé?
Egyelőre nem találtam erre megoldást, ha erre nincs mód akkor elég tré.
A 3 éves LG TV-mnél nem volt ilyen gond, nemértem miért rontották ezt el.[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz Zirowe #38962 üzenetére
Én nem tudom mert nem használom, amikor egyszer ki próbáltam akkor akadozott, meguntam és kábellel össze kötöttem.
Elnézést kérek mert alapjába véve megy, csak ahhoz be kell állítani, de ami idegesít hogy hiába működik, amikor a hangsáv váltás pedig nem, full hd filmeket nézek, amiket lebutítottam, hogy ki vettem belőlük a fölösleges hangsávot, csak azért hogy wifin meg tudjam nézni, nem fogom újra konvertálni, annyit nem ér a wifi.(#38976) eladogeppc: LG-re az OU a jobb, meg amúgy is, mivel ez már full hd.
-
eladogeppc
veterán
Akit érdekelnek a formátumok közti különbségek:
FormátumokEzeket olvastam végig. Ennél jobban nem lehet tájékozottabnak lenni.
-
törölt tag
válasz eladogeppc #38979 üzenetére
Az LG passzív technológiájához az a formátum passzol,ami neked hibásan jelenik meg.Két eset lehetséges:
vagy valami beállítási gond,vagy megnyekkent a TV-d.Erről kár lexikonnyi értekezést beírni ide és bizonygatni a bizonyíthatatlant,mert mindenki másnál tökéletes a lejátszás.Az fw frissítés,meg nem indok ezekre a jelenségekre.( esetleg még az is lehet,hogy hulladék a forrásanyag amivel próbálkozol)[ Szerkesztve ]
-
inoxcrom
csendes tag
Sziasztok.Ezekről a tévékről mi a véleményetek? Így akcióban! http://www.edigital.hu/promo/LGUHDTV?utm_source=hirlevel_20140526&utm_medium=hirlevel&utm_campaign=lguhdtv&utm_content=lg_kampanylink
-
eladogeppc
veterán
Aki tudja, legyen kedves ellenőrizze, hogy ezen anyag nála jó-e ?
LG.2012.3D.Contents.(March.2012).1080p.3D.BluRay.Half-OU.AC3.x264.ENG
Köszönöm !
-
TazLeacher
nagyúr
válasz LucasGrant #38985 üzenetére
+1. Ha azt a Tabot eladod 60.000 Ft-ért, akkor 439.000 Ft-ért megvan a 965-ös...ami valljuk be vicc akár már a pár hónapja lévő normál FHD TV árakhoz képest is.
-
inoxcrom
csendes tag
válasz RealZuperman #38987 üzenetére
Na?
-
dorika87
őstag
Az jutott eszembe, mivel többen szoktátok kérdezni illetve érdeklődni a DLNA felől. Ha csak arra van szükségetek pl: windows 7 alatt, hogy pár videófájlt lejátszatok gépről akkor nem szükséges semmilyen media serverre (pl: serviio) csak annyit csináltok, hogy ráálltok a lejátszani kívánt videófájlra: jobb egér gomb/ lejátszás a következőn/ és ott kiválasztjátok a tv-t (persze ehhez ahhoz kell értelemszerűen, hogy egy hálózaton legyen a tv és a számítógép). Előtte érdemes megnézni a mádiaadatfolyam-továbbítás beállításokat, amely a hálózati és megosztási központon belül található. Ott engedélyezni kell a tv-t, ha netán nincs engedélyezve.
Ezt csak azért írtam le, ha valakinek nincs media server telepítve a gépre, de gyorsan ki akar küldeni videót a tv-re így is könnyen megteheti, és nem kell semmi különleges beállítás.
Windows 7 alatt tökéletesen működik. Elvileg windows 8 alatt is működnie kellene de ott valami kódot ír ki amit valahova be kellene írni a tv-be. Lehet ott is egyszerűen meg lehet oldani, de még nem jöttünk rá emiatt a kód miatt. Ha valaki tud erre megoldást azt szívesen venném, hátha csak elkerülte valami a figyelmünket win 8-nál.Ui: Bocsánat ha valaki írt már erről a megoldásról, de mostanában nem találkoztam vele, ezért gondoltam valakinek talán új infó lehet és segíthet a használatban.
[ Szerkesztve ]
-
Nenősüljmeg!
tag
Hello!
Van egy lg la667v tv. Frissítettem és azt akarja, hogy fogadjam el azt, hogy ők majd figyelik a tévézési szokásaimat stb...
Nem akarom, hogy a kis sárgák ott pislogjanak a drót másik végén és statisztikázzanak rólam
Van olyan megoldás, hogy tudjam használni a funkciókat és ne kelljen ezt a sok sz@rt elfogadnom?
Okos ROM vagy downgrade? -
wattafaka
senior tag
Sziasztok.
Egy LG 42LA660S TV-t néztem ki magamnak 150 ezres kategóriában. Főként sorozat és filmnézésre lenne használva, de az esetleges Forma1 és fociműsorok, illetve a géppel összekötve játék miatt nagyon fontos lenne a jó válaszidő és az alacsony input lag is. Ezek tekintetében érdemes egy ilyenre beruházni abban az árkategóriában, ahol ugyancsak alternatíva egy Sony KDL-42W655A vagy egy Samsung UE40F6500? A három közül melyik lenne a legalkalmasabb erre a célra?
Köszi,
hazazs -
LucasGrant
aktív tag
válasz Nenősüljmeg! #38992 üzenetére
Ha nem fogadod el, akkor nem tudod használni a smart részét. Ha megnézed a telefonod is mindenhez hozzáférést kér, egy applikáció telepítésekor, ez ilyen.
-
MR!!
aktív tag
válasz wattafaka #38994 üzenetére
Hali !
Próbáltam 42LA620S-t és 42LA6130-ZB-t. Mind a kettő tetszett nagyon. Én inkább gépre kötve használtam netezésre és filmezésre. Az input lag-al sem volt probléma (csak be kellett állítani inputnál- pc re).
Szerintem az LG jó választás. Az általad kinézett LG 42LA660S ráadásul még jobb lehet, mint amiket én próbálgattam.
Sony - Samsung ??... inkább Samsung mint Sony, de szerintem LG !
miszter
-
wattafaka
senior tag
válasz Lackki #38998 üzenetére
Azt tudom, hogy a feltüntetett 200Hz ellenére csak 50, viszont megnéztem rajta többféle kódolású médiát (720p, 1080p, DivX, plusz külön forma1-et, fociközvetítést) és egyáltalán nem vettem észre ghosting meg szappanopera effektet. Az LG IPS panelját viszont sajnos nem tudtam élőben megnézni, lehet a Sony VA-val szemben a gyengébb fekete és kontraszt jobban zavarna, mint a kisebb képfrissítés :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.