Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz farkas-j #30820 üzenetére
Csak megjegyzem, az LM sorozat 2012-es az LA pedig 2013-as. Ott sem talalálni LA-t a felsorolásban, ettől függetlenül valószínűleg jó hozzá. Én reggel meg is rendeltem egyet ajánlásod után (köszi!) az eurobeat.hu-ról még szintén 2990-ért és vissza is igazolták ennyiért, de mostmár 3200ft az ára. Persze ez minimális emelés és így is nagyon jó az ár. Van egy kis eltérés az LA szériához ajánlott LG AKB73756502-tipusú távirányító és ez között, de ettől még valószínűleg tökéletes az LA660S TV-khez is. Apropó, nem látok rajta SMART gombot, Home van helyette. Ezzel is a SMART-ba lép?
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz farkas-j #31003 üzenetére
Ahogy snooze mondta, illetve nekem balra alul mentés helyett bolti bemutató vagy mi van írva, mellette a bezárás, szóval a mentés félre lett fordítva és bezárás előtt arra kell kattintani.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
farkas-j
őstag
válasz farkas-j #31247 üzenetére
Kiegészítés Aki kintről rendel VGA-HDMI átalakítót, az figyeljen oda a tápegység csatlakozószabványára, mert lehet, hogy ilyen átalakítót is rendelnie kell!
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
huncutka1029
addikt
válasz farkas-j #31285 üzenetére
ezért kell a routeren ip szűrést, vagy egyéb védelmet alkalmazni.
A tv-re konzolra a zárt SW miatt úgy sem tudsz telepíteni.
Ha én hacker volnék, és ilyen okos tv-n keresztül akarnék bizalmas infókhoz jutni, megőszülnék, mire egyáltalán betöltené a kezdőoldalt.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
OldAkita
aktív tag
válasz farkas-j #31358 üzenetére
Nekem is pontosan ugyanezt a hibaüzenetet küldi "Fail in receiving correct licence from sever", néha meg a változatosság kedvéért a "Unidentified error"-t. Egy alkalommal egy ennél hosszabb sort is kiírt ami ki se fért a képernyőre, de azt elhagyta, talán mert tudja hogy nekünk elég a fenti 2 is hogy képbe legyünk hol a helyünk
-
retesz147
addikt
válasz farkas-j #31374 üzenetére
Igen, teljesen igazad van, csak üzletben voltam mobilon mobilnetről....
A két Tv-t egymás mellé tetettem ugyan azzal a mesével és beállításokkal szebb képe volt a 691-nek...én se értem, hogy miért, de látszódott, így kicsit jobban kinyitottam a pénztárcámat és a 691s lett a befutó(jah és a talpa is jobban tetszett) ...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
StSanya
senior tag
válasz farkas-j #31928 üzenetére
Köszi, igen, a Settings nyert!
Tapasztalatok:
Felülről a második menüpont az USB Cloning. Három fájlt ment le, nálam ezek: GlobalClone00001.TLL, ami sima szövegszerkesztővel nyitható xml fájl a beállításokkal, a xxLA667S-ZB00001.TLL bináris, s ami nagyon tetszett, a utt.txt-t, amiben ez volt: "Panel Use Time : 66700 Min." Azaz hogy mennyit ment a TV nálam, percben.
Amúgy a Hotel menü pontban nagyon sok beállítás van, az külön megérne egy misét...
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
OldMike
őstag
válasz farkas-j #31945 üzenetére
Érdekelne hogy a tévén nézve a tesztábrát, látod-e egyszerre az alsó két számsorból a felső egyest és az alsó hetest?
Az én tévém úgy van beállítva, hogy inkább egy kicsit sötétebb legyen, ezért az alsó soron látom mind a hét számot, a felsőn viszont az egyest már nem. Milyen távolságról nézed a 42"-os tévét?42LM660S
-
OldMike
őstag
válasz farkas-j #32009 üzenetére
A 42"-os tévén a FullHD műsort kb. 1,5 méter távolságból javasolják nézni, az SD műsoroknál pedig nagyjából 2,3 méterről. Persze ez függhet az egyéntől, meg az elhelyezési lehetőségektől.
Én megnéztem az ábrát 1,5 méterről, és fantasztikus volt a látvány. Pixeleket még nem lehetett látni, viszont minden apró vonalat külön lehetett látni, és a legapróbb felirat is olvasható volt. Nálunk kényelmesen kb. 2,3 méterről tudjuk nézni, így is jó, de valóban más élmény az FHD műsor 1,5 méterről.
42LM660S
-
Zirowe
nagyúr
válasz farkas-j #32264 üzenetére
Engem meg a sok "hogyan lehet gépről helyi hálózaton keresztül filmet nézni" kérdés zavar baromira, ezek törlésével lehetne akár a negyedére csökkenteni a fórum terjedelmét.
Amúgy vmi kedves vállalkozó kedvű ember összedobhatna egy első hsz-t/globális leírást/linkelést, mint a samsungok esetében.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Đusty
addikt
Sokszor nemcsak a száraz adatokra kíváncsi valaki hanem a személyes benyomásokra véleményekre, azt nem tudja visszaadni a táblázat. Meg egyes dolgok tényleges jelentésére sincs magyarázat, ha kiválasztod az összehasonlítást sokszor nem jól satíroz mert ugyanaz van máshogy írva így különbözőnek értékeli pedig nem kellene stb. Egy összefoglaló első hozzászólás tényleg jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
superg
senior tag
Főleg képminőségbeli különbségre,vagy bármi személyes tapasztalatra voltam kiváncsi ha nem lettem volna egyértelmű,és hálás vagyok annak aki válaszol.Az hogy le van írva egy dolog,de mit ér ez a valóságban az egy teljesen más kérdés néha tök parasztvakitás a sok feature.
(#32262) mrhyper:ez sem hozott lázba[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
válasz farkas-j #32577 üzenetére
Érdekes az a konverter (XBOX) amit az 1. megoldásra írsz, csak az a furcsa, hogy egy hasonló, de optika-RCA konverter minimum két-háromszor ennyibe kerül. Lehet hogy a hangminőség kompromisszumos.
Edenyke (32591)
Ezért tűnik furcsának, hogy az egyéb beállítások meg működnek, de lehet hogy csak a hangerősítés nem lehetséges, a többi igen.[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
sixpak
nagyúr
válasz farkas-j #32708 üzenetére
Hogy érted azt, hogy egyszerre? Ott jön ki a hang, amilyen kimenetet választasz. Nekem az erőstőbe megy 3 hdmi (upc, dvd, blu ray) és egy megy ki a tv arc hdmi-re. Ezeken ugye alapbl átjön a többcsatornás hang. Ezenkívül még egy optikai van a tv és az erősítő között, mivel a külső hdd-n csak így tudok dts, dd hangot csinálni.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Louro
őstag
Az nem nekem volt válasz (szerintem). Nekem nincs külön hangfalrendszer, így az optika nincs kihasználva. Csak a TV hangszórója és a jack-en rádugott füles lenne.
Annak látnám értelmét (gyártó oldaláról), hogy ha megoldaná, hogy váltható legyen, hogy min keresztül jöjjön a hang. Technikailag nem tudom megoldható e, de szerintem nem lenne rossz ötlet.
Mess with the best / Die like the rest
-
piul
csendes tag
Sziasztok!
Én eltudom képzelni, hogy kiadja mind a kettőn (ARC és Opticai) a hangot, de sajna egy erősítővel énse tudom tesztelni, mert át kell váltanom az erősítőn másik bemenetre.ÉS ÉS képzeljétek el,az LG nem akarja elhinni a TV-m ARC némaságát.Megadtam linknek ezt a fórumot,hogy nem csak én küzdök ilyen hibával a 0420.. szoftverfrissítés óta.
A győri szervízes is csak szívja a fogát, hogy mit csináljon, mert szerinte a panelcsere se oldja meg a problémát, mivel az új panel legújabb szoftverrel jön. persze visszafele frissíteni, formázni nem lehet.Üdv
-
spiritex
veterán
válasz farkas-j #32836 üzenetére
Nem igazán értem mire való a kütyü. A tabletemen, laptopomon, és a dekstopomon is van hdmi kimenet, amivel rá tudom kötni a tv-met ezekre egy hdmi kábellel. Ennek a kütyünek mi is az előnye? Csak annyi, hogy wifi-n megy a jel? És ha wifi-n, akkor a desktop-on mire van szükség? Amúgy lehet, hogy tényleg jó dolog, csak világosíts már fel. Köszi!
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest