Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [bb0t:] Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
fragola.6035
aktív tag
A Gaggiánál annyit csinál a rézcső, hogy a csapolás teljes ideje alatt b. 1 fokon belül tartja a fej hőmérsékletet. Rézcső nélkül ez úgy néz ki, hogy az első néhány másodpercben kb. 4 fokot esik a fejhő.
Egy fejbojleres gépnél ez úgy néz ki, hogy csapolás alatt némileg emelkedik a fejhőmérséklet. Rézcsővel és anélkül is. Ott a rézcső azért lehet jó, hogy a fejbojlerben lévő nagy tömegű víz kevésbé hűl meg, hamarabb lesz ismét stabil.
A Silvia abban különbözik a többi fejbojleres géptől, hogy a fejbojlerhez képest kissé eltolt feje van, így ez kompenzálja a csapolás közbeni hőmérséklet emelkedést.
A Silvia hőmérséklet viselkedéséről az általam igen becses Meander fórumtárs tud pontosabb információval szolgálni, akinek fulltuningos Silviája van és mindenféle fejhőmérséklet méréseket is végzett.
https://caffe35.webnode.hu/
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.