Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz #75490304 #19 üzenetére
Tudsz cserélni magyarra. Olyan 10-12 körül szokott lenni bill. Amúgy nekem pont német klaviatúrás T400-am van és teljesen megegyezik a kiosztása a magyarral. Annyi hogy az ékezetes betűk nincsenek felmatricázva rá de ugyanúgy megvan mindegyiknek a helye.
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
Valóban egyforma a gépünk. Viszont az enyémben nem a gyári vinyó van így sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni.
Meg nálam WIN 7 64-bites oprendszer van fent, ezzel elégedett is vagyok(bár az ujjlenyomat olvasó sajnos nem megy de ez nem fontos ).
Vista alatt gyors a gép, mennyire vagy elégedett vele?Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Ace Ventura #63 üzenetére
Az nem biometric sensor?? Mert az az ujjlenyomat olvasó lenne. Biometric processorról még nem hallottam.
Més que un club!
-
nagyúr
válasz Ace Ventura #65 üzenetére
Hát ha jól láttam külföldi fórumban akkor bizony az az ujjlenyomat olvasó lesz.
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Hú basszus nagyon köszi!
Ha hazértem melóból meg is nézem ezeket. Valamiért az ultranav driverem elszállt és nem tudtam még újrarakni. Ezenkívül csak az ujjlenyomatos dolog nem működik de ez utóbbi annyira nem probléma, úgyis csupán kényelmi funkciót tölt be.Més que un club!
-
nagyúr
Valóban megy de nekem annyira halk hogy egyáltalán nem zavar. Inkább legyen alacsonyabb a hőmérséklet és menjen mint hogy melegedjen a gép. Emellett a Tp mellett még aludni is tudok ami például az előző Fu-Si-mról nem volt elmondható
_ak_ működik az ujjlenyomat olvasó. Valóban az az Authentic vagy milyen márkájú van benne. THX
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Az hogy lehet hogy egy gépen nincs Serial?
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Érdemes megnézni a BIOS-ban is a SN-t mert lehet hogy cseréltek alaplapot benne mint itt egy korábbi vásárlónál. Az meg ha nem gariban történt akkor seftelt a gép és nincs rá garancia. Én az ilyen gyanúsan olcsó gépekkel nagyon óvatosan bánnék. Fene tudja honnan vannak és mit mókoltak bennük.
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
Igen anno még kb 3-4 hónapja T61 volt tervben, néztem is élőben egyet. Csak aztán úgy döntöttem inkább spórolok többet de akkor már veszek egy T400-at mert újabb(pl ddr2->ddr3).
Ahol dolgozom van rengeteg T60 (meg T61 és T400 is ) és bizony nem kímélik őket, de derekasan helytállnakAmúgy köszi a gratulációt valóban brutális kis masina. Nem bántam meg hogy tovább spóroltam. Nagyon elégedett vagyok és csak annyit fűzök hozzá: disz iz ö bigining of ö bjútiful frendsip
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Evone-nak köszönhetően gazdagabb lettem egy Lenovo Thinkpades pólóval.
Köszönet neki!Més que un club!
-
nagyúr
válasz BobChemistry #395 üzenetére
Le szoktad csukni a kijelzőt mikor lefekszel? Lehet hogy annál van beállítva hogy váltson készenlétre. De lehet oltári baromság amit mondok. Csak délután tudom beüzemelni a T400-at hogy utána nézhessek.
Més que un club!
-
nagyúr
válasz BobChemistry #404 üzenetére
Ahogy tototos mondja. A Lenovos power manager sokkal jobb, ott aztán tényleg mindent beállíthatsz.
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Pontosan mivel tudnám megmérni a fogyasztást?
Holnap lehet csinélnák akkor egy tesztet hogy mennyit fogyaszt a gép integrált és mennyit dedikált videokártyával ugyanolyan használat mellett.Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
Régebben én is nézegettem ennek a cégnek az oldalát. Időnként van náluk egy-két jó ajánlat. TOZnak igaza van, SN-t és TN-t kérd el és csekkold le.
Sokáig azért ne agyalj rajta mert a végén tényleg T400 lesz. Én is így kezdtem 4 hónapja mint te.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nagyúr
válasz NosFeraTus #455 üzenetére
Ha jól látom akkor az adott típusra nincs magyarországi garancia.
[link]
Ebből kifolyólag gyanítom nem vállalják el.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nagyúr
válasz NosFeraTus #458 üzenetére
Szerintem a legjobban akkor jársz ha írsz egy levelet a magyar központi szerviznek és ők biztos meg fogják válaszolni hogy mi a helyzet a kiszemelt géppel.
Azt mondjuk nem tudom hogy miért nincs minden országba szóló garancia az összes gépnél.
Mert az még oké hogy a gari kiterjesztés csak az adott országra érvényes ahol aktiválod de akkor mért világgarancia ez ha nem is érvényes mindenütt?Viszont yanna jól belinkelte hogy a CTO az egyedi konfigurálású gép amik mindig is kicsit "neccesebbek" voltak ilyen téren.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
Ismerős a fíling. 4 ónapja így álltam: max 180k és T61. Még volt egy amit meg is néztem élőben. Csak közben gyűjtögettem a pénzt mert az sajnos nem állt rendelkezésre. Aztán megláttam a T400-akat hogy valamivel magasabb áron ugyan de beszerezhetőek. Meg képbe jött a HP 6930p is . Felemeltem a keretemet max 240k-ra és úgy döntöttem beszerzek egy ilyen újabb gépet. Otisz által hozzá is juthattam. Most pedig már 1 hónapja boldogan használom. Szerintem megérte többet várni, mert azt hozzá kell tennem ez plusz 1 havi spórolásomba került.
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Na lenne egy olyan kérdésem hogy ha külföldről rendelek alkatrészt(természetesen original Lenovosat) akkor arra is él itthon a garancia?
Més que un club!
-
nagyúr
Nemrég linkeltem az oldalt ahol meg tudod nézni hogy az adott típus Mo-n garis-e. A srác aki kérdezte most érdeklődi meg a magyarországi szerviztől hogy mi van abban az esetben ha az adott típusnak ide nem érvényes a garanciája. Remélem meg is osztja velünk a választ.
Viszont arra figyelj oda hogy Usaban ha jól tudom alapból csak 1 év gari jár a gépekhez. Itthon mondjuk tudtommal ki tudod bővíteni de akkor az már csak erre az országra lesz érvényes.Valaki tudja hogy a T61-hez való ultrabay akkumulátor jó-e a T400-hoz? 90 dolcsiért láttam ebayen free shippinggel.
Més que un club!
-
nagyúr
Emlékeimben is úgy élt hogy nem kompatibilis, csodálkoztam is rajta. De a ThinkWikiről elfelejtkeztem.
Viszont ez akkora szar hogy Ebayen az akksikra is odaírják: R60,T60,R61,T61,R400,T400-akba is jó holott mi néztük és a T400-as sorozatnak tök más az akku foglalata.
Szóval nagyon oda kell figyelni hogy mi mivel mikor mit. Viszont ODD-t találtam jó áron ami FRU alapján stimmel is.Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- OTP Bank topic
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Hálózati / IP kamera
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- BLACK FRIDAY csak a hétvégéig! DELL Latitude 7390 Intel Core I5-8365U, 8 GB, 256 SSD
- BLACK FRIDAY csak a hétvégéig! HP Elitebook 850 G5, I5-8350U, 16 GB, 256 SSD!
- HP Elitebook 840 G5, I5-8350U, 8 GB, 256 SSD Hibátlan állapot!
- Dell Latitude 5420 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD / December 31-ig gyári garancia
- Lenovo Sierra EM7455 4G modem (FRU: 01AX748)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest