Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére

-
feelgood
tag
válasz
audi100td
üzenetére
Teljesen mind1, segítséget itt még nem igazán kaptam ( csak pénzért
) ), szerintem inkább csak hozzátettem a dolgokhoz, még ha kritikán aluli modorral is. Ha bannolnak, akkor ez van, majd get a lifeolok egyet. 
Veled se volt semmi bajom soha, csak zavart, hogy szóltam előre, hogy a T61 nem a legjobb TP, aztán megvetted, és tessék, tapasztalod is az idegesítő hibákat. Mindössze jót akartam, bár tudom, hogy nem kérted a tanácsomat.
+ mostanában összejött egy kis szakítás, a 4 éves kapcsolatommal, miközben még mindig egy szobában élünk. ( = erősen elszakadt a cérna ) így éljétek túl a vizsgákat, meg a zh-kat.
Szeretem ezt a fórumot, de mocskosul fel tud idegesíteni, egyes topikokban az az agyament trollkodás, amit egyesek levágnak, de ha visszaszólsz nekik, akkor még te vagy a szar, de ő benyögheti a hazugságokat, meg az ilyen nyilvánvaló hülyeségeket, hogy másokat bosszantson, ezt hívják azt hiszem igazságtalanságnak. Nade ilyen az élet, ez erősen off volt. -
feelgood
tag
Lenovo ThinkPad T420s First Look (2011)
Lenovo ThinkPad W520 First Look (2011)
azt kell mondjam, hogy kifejezetten tetszenek, nem is olyan gáz a 16:9.
véknyabb lett a kijelző körül a keret, stb. és úgy látom, végre rámentek jobban az aksi kérdésre is...tudom hogy hiába linkeltem be a videókat, mert majd 2-3 nap múlva jön valaki, belinkeli, és meg kérdezi volt-e már, de azért hátha van még olyan ember aki esetleg szokott figyelni.

-
feelgood
tag
válasz
audi100td
üzenetére
Hm? Itt linkeltem.
-
feelgood
tag
thinkpad feliratúak mindig is agyonalázták az aktuális ellenséges próbálkozásokat. az árak viszonyáról nincs tudomásom, de ha jól sejtem legalábbis hasonló kategóriákról beszélünk.

amúgy ez a 2530p tényleg király cucc, én 2510p-t próbálgattam, de eléggé elvoltam tőle telve. bár x41 után már tuti nem vennék 1.8" HDD-s gépet.
ssd-re egyelőre nincsen pénzem, úgyhogy sajnos marad a thinkpad x széria. 
-
feelgood
tag
-
feelgood
tag
t420
hát amennyire látom rendesen el lett baszva a dizájn -
feelgood
tag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
igen
-
-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nagyon jó ötlet volt ott hagynom a T szériát.

-
feelgood
tag
válasz
Rez_Grof
üzenetére
továbbra sem értem hogy akkor ez [link]
miért csak 15 ezer, és miért nem 60-70 ezer forint.

de mind1.
végül is reális hogy egy billzet, amivel nem érsz semmit csak ha van egy thinkpadod többe kerül mint egy komplett számítógép, vagy mint +1 év helyszíni garancia a gépre. -
feelgood
tag
Ezek miatt a hibás Sandy Bridgek miatt sztem egy ideig nem lesznek új ThinkPadek.

-
feelgood
tag
válasz
audi100td
üzenetére
lájkoljuk?
na mire ezt beirtam, már javitottad te is

Valaki mondta 1-2 napja, hogy át kéne nevezni "a volt thinkpad topikra"
nem tudom, de nekem bejön ez a "családias" légkör, hangulat, szerintem teljesen jó, nincsen ezzel semmi gond. dumálunk, tapasztalatok megosztunk, és az is kifejezetten tetszik hogy nem röpködnek ilyen témák, hogy nem indul el a COD,CS stb..., meg kinek hány megaherces az e-pénisze. amikor úgy van, úgy is mindenki teszi magát szakmailag, és segítünk a másiknak, de ameddig minden oké, miért ne lehetne dumaparty?

-
feelgood
tag
-
feelgood
tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
Nagyon tudom ajánlani az X200as szériát.

Én sok rosszat nem hallottam róluk, és nem is tapasztaltam semmit sem.
-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hát nem tom, az én gépemre így van felírva.

-
feelgood
tag
Nem kukacoskodásból, de nem lehetne Thinkpad helyett ThinkPad ?

-
feelgood
tag
válasz
audi100td
üzenetére
Ne már....

Most ez mire volt jó? F*szért kell vitázni...
Én is unalmasnak tartom az allando Lenovo kerdeseket, az a baj, hogy már tényleg 2 naponta fordul elő, nem pedig úgy mint régen, hogy esetleg havonta 1x, de át lett írva a topic címe, így már rendben lesz minden. Ne menjen senki sehova.
-
feelgood
tag
válasz
audi100td
üzenetére
Én az X200at semmivel se találom kisebbnek mint a T61et... kb. totál nem érzem kicsinek ahhoz képest. Esetleg jó lenne ha megnéznél egyet élőben is.
Ne aggódj, egyszer még igazat fogsz adni nekem.

Ha olyan jó lenne az T széria, nem hagytam volna ott menekülve...
Én valahogy semmivel sem éreztem masszívabbnak az X41et mint a T61et. Pont az ilyen recsegések-ropogások miatt. X41nél sehol se volt ilyen... és X200nál sincs. -
feelgood
tag
válasz
audi100td
üzenetére
Egyetértek. A D430 is nagyon jó gép még.

Nézegetem az újakat, de egy gépük sincs ami tetszene valamennyire is. Semmi sem fog meg bennük.
(#15131) franc0: nálam ezzel nem nyírtak ki semmit, engem már nem zavar a képarány, a glossy se annyira, csak lenne végre normális panel benne.... ha nem is ips, de legalább affs+
-
feelgood
tag
válasz
audi100td
üzenetére
Pont ezt szeretem az X szériában, nem kell gányolni. Nem kell már TPfancontrol sem, egyszerűen lesz*rom mennyin pörög a venti, mert nem hallom, és az sem érdekel hogy hány fok, mert tiszta hideg mindenhol a gép.
Lényeg hogy csak működik és mindig lehet rá számítani, és nem kell a minőségen sem idegeskednem, ha már ennyibe került. 
ThinkPad X for president!

-
feelgood
tag
nem tudom, engem hidegen hagy ez, soha nem jutott még eszembe másik wlan kártyát rakni bele. aki meg erre hajt, az vegyen dell-t, ott semmiféle korlátozás nincsen, és még büszkék is erre.
és szerintem ebay-ről nagyobb eséllyel tudsz jó kártyát venni mint vateráról.
a legtöbb eladó szart se ért hozzá ott, csak "hozták" "majd jó lesz valamire, nehezék..."
aztán eladja, és írogatja hogy persze persze hogy jó...
aztán mikor megveszed akkor persze kiderül hogy a nagy f*szt jó.
de azért tisztelet a kivételnek, bizonyára ebayen is vannak ilyenek! -
feelgood
tag
válasz
venember83
üzenetére
Ha egy kicsit olvasnál, akkor látnád hogy már belinkeltem...

-
feelgood
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) ), szerintem inkább csak hozzátettem a dolgokhoz, még ha kritikán aluli modorral is. Ha bannolnak, akkor ez van, majd get a lifeolok egyet. 
véknyabb lett a kijelző körül a keret, stb. és úgy látom, végre rámentek jobban az aksi kérdésre is...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)