- Fórumok
- Notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- (kiemelt téma)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-11-10 10:28 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
Beárazásban tudtok segíteni? Barátom eladná a gépét az alábbi paraméterekkel: T14 gen1 lenne az alany i7-10610u, 32gb ram, 500gb ssd, fhd, magyar bill, gyári töltő, és egy 40an dokk is jár hozzá. (első tulaj, esztétikailag is kifogástalan)
Előre is köszönöm
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
A T42p az 15", a T43p pedig 14" (ami mellesleg öcsém exgépe, így marad)
-
i400
őstag
Meghozzátok a kedvem, hogy karácsonykor elővegyem a T42p-t és a T43p-t
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
Firmware? 2024 decemberi a legutolsó. A HP Dock G5-jöz 120W-os táp jár, az usb c kábele nem cserélhető, dobozból frissen bontott, ahogy az LG monitor is, mert akkor kellett összerakni egy munkaállomást tesztjelleggel. Céges menedzselt gépek voltak (win10-el), szóval driverezésbe/firmware-be sok beleszólásunk nem volt. Pedig a G5 a kis tégla kék gumis aljú Dock G3 után megváltás volt.
Egyszer kellett kb 100+ db 40AY-on firmware-t frissíteni, mert központilag nem engedélyezték, az kevésbé volt mókás. Szerencsére a leltárban volt tartalék gép, így alap Lenovo-s win-el ment minden gond nélkül az update.
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
HP Elitebook G5 szériánál voltak ilyen problémák, toltak ki rá bios frissítést is állítható töltési korláttal (halottnak a csók volt). Onnan lehetett tudni, hogy gond van, hogy a touchpad sarkai egy szintre kerültek a palmresttel. G3nál 1 esetben fordult elő, de ott 2016-2024 között töltőn lógott a gép 0 ciklussal
-
i400
őstag
Céges HP Elitebook 850 G6-om pont ezt a lemezaktivitásos vinnyogást produkálja. Néztem is hogy hát ebben bizony nincs hdd és mégis
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
A csiklómentes új Thinkpadot lehessen MacOS-el is rendelni!!
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
Scrollra kell állítani és akkor legalább hasznos is
-
i400
őstag
Nem flém vagy akármi, de egy macbookon rendes méretűek a gombok ISO kiosztáson is, ha nem a pillangó mechanika van alatta, akkor a nyomáspont és az érzés is rendben van (és most tekintsünk el a cmd fn control és egyéb billantyűk helyétől, vagy gombok nem meglététől).
HP is erőlteti azt a Dell féle kurzormegoldás, viszont G10es szériára eljutottak odáig, hogy nem úgy hullámzik a bill gépelés közben mint a 2000es években vmi alsópolcos acer/asus/fusi/fakardbell és társain. De ott meg a DEL gomb melletti bekapcs gomb az abszolút wtf. -
i400
őstag
Az intel/amd/nvidia/ati/stb matricákat én is leszedem alapból a gépről. Kaptam olyan német billzetes céges gépet ami ilyennel volt matricázva és egyszerűen rossz érzés hozzáérni, azért "vastag", és még nekem is aki kényszeresen géptakarító, meg nem autószerelő műhelyben dolgozik a peremén szépen gyűjtötte a koszt.
-
i400
őstag
Használtam ilyet, az ellenségemnek sem kívánom, de nyilván ha vki nem akar billt venni annak megoldás lehet.
-
i400
őstag
-
i400
őstag
Megnézium szépen ég (főleg a víz alatt
) -
i400
őstag
-
i400
őstag
Nem én akartam lenni aki mindig linkeli az új videóját, de letettem az arcom ezen
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
Hajrá, majd jöhet némi élménybeszámoló!
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
Nálunk is ez volt, h nem ért hozzá, nem tud benne segíteni, így azok a tesztgépek (pár db csak szerencsére) amik nálunk vannak hozzám tartoznak, az ios fejlesztő meg magának megoldja a felmerülő gondokat.
Van egyéb bármi olyan céges cucc/környezet aminek használata/elérése problémás lehetne mac-en?
-
i400
őstag
Nem akartam tegnap betenni, mert korábban már linkeltem tőle videót, de az arcom leteszem miket csinál az ember!
-
i400
őstag
T4x sorozat NMB csakis!
#123582FoxiestFox a bal oldali van nekem is (talán spanyol) ISO kiosztással, gyári bőrtokkal
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
Impozáns lista, hozzátennék még kettőt akiket követek This does not compute és az LGR ha a különleges retro hardverek is bejönnek
ill akit korábban linkeltem a régi TP akkufelújítós videóst. -
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
870 EVO-val pont nem, híresen szar széria lett, itteni ssd ajánlós topikban sem javasolt.
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
Nincs bekapcsolva, frissítés meg azért sem került rá, mert hp gépekkel vannak használva.
-
i400
őstag
Találkozott e már vki olyan thunderbolt dock hibával (40AY), hogy az ethernet 2 ledje villog és semmire nem reagál. Próbálkoztunk szerintem mindennel, semmire nem reagál. Nem egyedi eset, és eléggé egy időben térdeltek le, 1 hónap használat után
-
i400
őstag
Bontottam meg olyan consumer hp-t (10 év, vmi virágmintás pavilion) ahol fel volt habosodva a gyári paszta
öszeszaladt rá mindenki. -
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
3 ilyen kombóból nálunk 1 mindig lekapcsolja a monitort teljesen random munka közben. Nem találtunk megoldás, "belébút a gyász" ördögűző sem segít [link]
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
Nagy tételben cégnél, de akkor nem frissítünk, köszi!
-
i400
őstag
-
i400
őstag
Elitebook 830/840/850 G5 és 850 G8-al van tapasztalatom csak. Bár ne lenne
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
De lehetőleg a P51-el, lapjával
-
i400
őstag
azért ha egy x300/301-ben lenne nálam akkor nagy duzzogva böködném csak meg...
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
A feljebb említett T470-el kapcsolatos problémára szétszedés után fény derült, a trackpoint szalagkábelének a lefogatója törött volt és cellux tartotta (volna) a helyén, de ami még feltűnt egy másikkal összehasonlítva, hogy a toucpad nem kattintható és furcsán áll a helyén, bal alsó sarka picit a gépház fölé kiemelkedik (mint egy felpúposodott akkus hp850 g5nél)
-
i400
őstag
Az eszközkezelőben minden ok, semmi nem felkiáltójeles.
azbest: fent van az is, semmi nincs letiltva
arra gondoltam még h megpróbálom kicserélni próbából h azzal működik e
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
W520-at nem is olyan rég a Marriott-ban láttam, az étteremben futott róla vmi belsős progi! Meglepő volt hogy nem vmi VIA procis érintőkijelzős borzalmat használnak erre.
-
i400
őstag
-
i400
őstag
-
i400
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- (kiemelt téma)
- Milyen TV-t vegyek?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 6
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Saros (PS5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- ThinkPad E14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7-1185G7 / 16GB / 250GB SSD gyári töltő - szép állapot
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5384
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5452
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest