Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9298) Brave_86


Brave_86
aktív tag

Sziasztok !
Nem teljesen ide tartozik, de nemrég költöztem panelba és hamarosan radiátor cserére lesz lehetőség! Arra gondoltam lecserélném a mostaniakat régi radal -alu- radiátorok. Az egyik szobában 8 a másikban 12, a konyhában pedig egy kicsi 4 tagos van.A mostaniaknak mennyivel jobb a hőleadási képességük? Esetleg tudtok ajánlani típust/boltot, ahol érdemes lenne megvenni (pesten), vagy esetleg szakembert?
A tagszám az új radiátoroknál ugyan annyi kell, hogy legyen? Azt olvastam, hogy egy panellakás hőigénye 30 w/m3. Ez kiinduló adatnak jó, de gondolom van tapasztalata valakinek. Az épület még nincs szigetelve kívülről, a közeljövőben várható, már a szomszédos házakat csinálják. Valamint a mostani rendszerben nincs átkötőcső azt is célszerű lenne megcsinálni.
Köszönöm!

mod: Itt nézelődtem már.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.