Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Korábban kinéztem egy AEg mosógépet,de faragnom kell a költségekből...
70-80 max ami rámegy, pl egy Hotpoint mennyire megbízható?
Sokszor olvastam hogy ilyen árban szte mindegy mit veszek,de azért jó lenne kihozni a legmegbízhatóbbat..Eladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
Qtya123
őstag
Na közben más is kerül arra a részre, így nem lehet különálló mosogatógép. A jó hír, hogy így nem kell olyan messziről vinnem a csöveket, elég lesz a gyári méret, a rossz hír, hogy nem úszom meg a konyhabútor átalakítását a beépítés miatt.
Az lesz a legnagyobb gond, hogy a konyhabútor 55 cm mély, a mosogatógép ugyanennyi, de a konyhabútor színével megegyező bútorlap, amit az elejére kell szerelni, még plusz 2 cm, így ennyivel ki fog lógni a konyhabútor síkjából. Fogalmam sincs ehhez hogyan igazítom hozzá a konyhabútort, mivel előrébb nem húzhatom 2 cm-el, mert lábakon áll egy emelvényen és a láb pont az emelvény szélén van. -
Met
nagyúr
A keskeny mélységű elöl töltős mosógépeknek van valami hátránya még a kissebb (vagy kissebb űrtartalmú) dobon kívül?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Nestor16
senior tag
Hali.
Egy nagy hűtőterű hűtőt szeretnénk venni, olyan ~300 literes kellene. A többi tulajdonság egyelőre nem fontos csak még annyi, hogy ár-érték arányban jó legyen és ~150 ezer körüli összeg rá a keret, maximum 180k vagy kicsivel több, ha szükséges.
Esetleg, ha több hűtőt is tudnátok mondani az még jobb lenne, hogy lehessen válogatni.
Köszi.Üdv, Dávid
-
Qtya123
őstag
válasz DeFranco #9603 üzenetére
55 cm a konyhabútor mélysége és 50 cm szélességű helyem van. Így csak 9 terítékes mosogatógépek jöhetnek szóba és a legkisebb mélységű mosogatógépek pont 55 cm mélyek. Különállóból nincs ilyen kis mélységű.
Gondolkoztam még azon, hogy bútorlap helyett fóliát tenni a gép ajtajára. Csak azt nem tudom, hogy kapni-e ugyanolyan színű és mintázatú fóliát, mint amilyen a konyhabútor.
Ez lenne az: http://www.dolinkabutor.hu/sotetavelino.html -
concret_hp
addikt
botmixernél mit kell nézni?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
neduddki
nagyúr
válasz concret_hp #9611 üzenetére
HI!
teljesiment, a 800W-s boschok nagyon jok
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #9611 üzenetére
az árát elég faék egyszerűségű szerkezet, nagy mágia nincs benne. ami számít, az a penge minősége, ami nagy valószínűséggel az árral arányos. nekünk zanussi van, hibátlanul működik. persze lehet kapni ilyen tálas megoldásokat, az jobb, mert még véletlenül sem fröcskölöd vele össze magad meg a konyhát. de ezek persze drágábbak is.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
nagynorbi
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy elhalálozóban van a 15 éves hűtőnk. Milyen alul-fagyasztós 60cm széles hűtőszekrényt tudnátok ajánlani helyette?
100L feletti fagyasztó rész és 250L körüli normál hűtő rész (ezek az értékek lehetnek picit nagyobbak is) lenne ideális. A No-frost meg a normál hűtőtérben páramentesítős légkeringetős dolog szimpatikusnak tűnik, de azt nem szeretném, ha hangos lenne.
A Miele árkategória sajnos nem jöhet szóba, de azért nem ártana, ha az új hűtőszekrény is kiszolgálna egy jó darabig minket. -
Nestor16
senior tag
válasz Nestor16 #9609 üzenetére
Nos, azóta találtam ~2 szimpatikus jelöltet.
Samsung RR82PHIS Hűtőszekrény - most lett épp egy 10k-val olcsóbbAEG S74010KDXO szabadonálló hűtőgép
Melyiket ajánljátok?
Üdv, Dávid
-
Acef
addikt
válasz Nestor16 #9618 üzenetére
Az AEG-et venném, mert nem NoFrost
konci79
esetleg Samu WF 60 F4 EON0WMás
Korábban már írtam...
Samsung garanciaKb. 2014 május óta:
A Samu szigorítja a gart, felforgatták az egészet.
Az új garjegyek esetén nincs már 2, vagy 2 év + 2 hó, hiába a számla + garjegy.- Kb. május óta megszünt a regisztráció esetén +2 hó gar.
- Itthon csak akkor van (1+1 év) gar, ha regisztrálod a samunál. Az egésznek a szürkeimportos készülékek (lopott garanciával?) javíttatása, a szürkeiportos készülékek elkülönítése a célja.[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Sziasztok! Mit gondoltok az asztali mini konyhák alsó szegmenséről? Pl 17 ezerért Orion?
Csak a sütő része lenne használva, a tetején a főzőlap nem. -
Nestor16
senior tag
válasz concret_hp #9620 üzenetére
Hát elsősorban a véleményeket hasonlítottam össze (arukereso), ahol a samsungra szinte mindenki 5*-t adott egy kivétellel (24 szavazatból). Egyedül az italadagolóra panaszkodtak, de az sem nagy gond.
Az AEG viszont nagyobb, olcsóbb, kevesebbet fogyaszt, ami jobb persze.
A lényegi kérdés csak a nofrost rendszeren van, hogy mennyivel tartja el tovább az élelmiszereket ez a rendszer, illetve ebben van tárolórekesz is. Meg az a tény, hogy ebben száraz levegő van, ami miatt nem vizesedik az áru.Üdv, Dávid
-
cotag
senior tag
Bevállaltam a Nodor termékeiből a D900-as sütőt, és az IB 46 B1/A indukciós főzőlapot. Később írok róluk..(5év garanciával)
[videó a sütőről][ Szerkesztve ]
-
X3B6O0X
aktív tag
Két napja egy fasza villanás és füst kíséretében a mikrónk távozott az élők sorából (12 éves LG). Lehet élni mikró nélkül is, de azért szükség lenne egy másikra. Kérdés: van valami bestbuy ajánlat, vagy bemegyek a boltba, és leveszem a polcról azt ami tetszik? Keret kb. 20k.
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
pigmeus
tag
Sziasztok,
Mosógépet szeretnék venni, de nem tudom milyet érdemes. Van egy régi de már sajnos nagyon zajos és nem akarjuk megjavíttatni. Pedig még biztos kibírna még vagy 20 évet a régi hajdúnk.
Milyet érdemes választani? Felültöltőset szeretnénk a hely miatt.
80-100 ezer között áldoznánk rá. -
neduddki
nagyúr
HI!
eldobom az agyam, vorwerk kobold 5db porzsak 6khuf!!!, hepa szuro 6khuf!!!, lehet hogy mese atB!ra mennek mint a lux-ek??? /a vorwerk porszivo sosoe votl aB! az bisztos/
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
jubilleum
senior tag
Üdv!
Van nekem egy philips fc9160 porszívóm ami vizet szívott fel. Azóta a motornak szőrnyű hangja van. Kérdésem az lenne a hogy a motor szétszedésével, és kitakarításával ez a hiba orvosolható, vagy az egész motort kellene cserélni? Ha a motort kell cserélni úgy ahogy van, akkor honnan tudok emberi áron, új vagy akár bontott motort szerezni?
Köszönöm a segítséget előre is! -
razzorr
őstag
Konyhai gépek érdekelnének engem, hogy mostanában mely márkák ajánlottak és jó ár-értékűek.
Pontosabban főzőlap, beépíthető sütő, beépíthető mikró, beépíthető hűtő, páraelszívó, mosógép. Ezek a fontosabb gépek,amikre szükségem lenne.
Árban egy jó közép szint érdekelne.Írom, hogy mely márkák érdekelnek konkrétan: Teka, Whirpool, Electrolux, Gorenje, AEG, Indesit, Fagor, Zanussi
Vélemények? Legfőképpen a Teka lenne az ami érdekelne,amiből kompletten szinte minden van (kivéve mosógép) -
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
Mikroból 20-25000HUF és porszívóból 15000HUF körül melyik a jó választás? Köszi!
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
na kiprobaltma egy belepo motyogatogepet, hatttt etem en ma mije fizettem sokat
udv
neduddki
mod: na ezt hallani egy nipgazdasgnyi pizt ellocsol szjabaul:- )))
[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
őstag
válasz X3B6O0X #9625 üzenetére
Esetleg javítani nem lehet?
Én nekem valami nagy és komoly alkatrész ment el benne(magnetron asszem)
szétszedtem,rákerestem a neten és egy csákónak volt készleten pár százasért odaadta.
Vettem hozzá ezüst papírt , és azóta is megy anyósomnál hibátlanul.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok,
Van egy sok éves philips triathlon 2000 takarítógépünk, aminek beesett a bekapcsológombja. A gomb egy gumiborítás alatt van, így nem tudom megnézni, hogy hová lett, és sajnos az istennek nem jövök rá, hogy hol lehet szészedni, kerestem neten szervízkönyvet/manualt, de csak robbantott ábrát láttam, ami sajnos ebben nem sokat segített.
Találkozott már valaki ilyen géppel? Hol lehet megbontani? (nem akarom feltétlenül magam megszerelni, de jó lenne látni, hogy mekkora a gebasz, mielőtt a szerviz legombol rólam x ezret bevizsgálás gyanánt)
Köszi,
OttóComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
cheatergs
senior tag
Halisztok!
Porzsák nélküli HEPA-s porszívót vennék, mivel annak állítólag nagyobb a szívóereje (zsák nem fojtja le), ill. jobban szűr; a normális vizesek meg 70-től kezdődnek.Márka mennyire számít?
A baglessek nem gyárilag HEPA-sok?
30 alatt meg lehet úszni?
Mosható szűrő mennyire életképes?Mindig minden mindegy
-
neduddki
nagyúr
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Asszonykámmal gondolkodunk egy ilyen Tefal Actifry készüléken, ezeket néztük.
Mi a különbség a két gép között megéri az a 6000 HUF különbség?
Tefal Actifry Essential FZ301030 olajsütő
Tefal Actifry Essential FZ300030 olajsütő
Illetve mit ajánlotok még ebben a kategóriában?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik