- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
válasz
neduddki #8597 üzenetére
Nem értem, hogy mit, vagy miért írod.
Te nem értetted, valamit rosszul fogalmaztam?Csemberlen
Most is annyi a beüzemelés ára (persze csak a kiszállás, és a munka, mert az anyagot nem tudják előre).
Miért olyan hihetelen?szerk:
most olasom vissza, az előbb anyagal írtam, ez mindőssze egy sorkapcsot jelenthet, ha kiépített hálózatod van. -
Acef
addikt
válasz
neduddki #8594 üzenetére
nem kell. A munkám része ...
Ezt írtam korábban:
"(ez egyébként támadható, de kevesen vállaják a huzavonát, inkább bukják a gart, vagy fizetik az Ellux szervizest)"
Nagyon kukacosak, ha gond adódik, akkor megvonják a gart. Egyébként kb: 6-7000 Ft a beüzemelésük, kiszállás, és anyaggal. -
Acef
addikt
válasz
csemberlen #8593 üzenetére
Márkabolt.hu nem egyenlő a gyártó/forgalmazó céggel!
Nem minősül hiv. állásfoglalásnak! -
csemberlen
őstag
Márkabolt facebbok részéről ollóztam:
Érdeklődni szeretnék, hogy a megvásárolt indukciós főzőlap beüzemelése a régi meghibásodott helyére milyen költséggel jár kiszállítással együtt érdi cím esetén? Köszönöm!
Tetszik · · 2013. december 5., 13:45
Tihanyi Zsolt kedveli ezt.Márkabolt.hu Tisztelt Pataki Szabolcs!
Érdre 2.760 forintba kerül a szállítás, hétfőtől vasárnapig tudjuk vállalni. Beüzemelést nem végzünk, a márkaszerviz vagy szakképzett villanyszerelő kötheti be. Régi főzőlapját díjmentesen elszállítjuk, amennyiben a szállítás napjára ki van kötve.
üdvözlettel
markabolt.hu -
scout pro
csendes tag
A gorenjénél is így van.
Egyébként azt írják többen hogy 15-20 ezer Ft.
Nos, fel kell hívni a szerelőt. Gyártó weboldala-> szervizkereső. Szerviz telefonszám, és meg kell érdeklődni.
A gorenje-Eelectrolux (AEG, Electrolux, Zanussi) szervize ugyan az a mi környékünkön, mindkét termék esetében 7990 Ft a bekötés, kiszállással, anyagköltséggel együtt. -
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ha beépíthető keramialapos tűzhelyet veszek, hozzá sütő résszel, akkor amíg nincs meg a konyhapult tudom valahogy használni... Nem stokedlin, mert babafürdető kádon szeretném ... Gondolok itt olyanra, hogy amit alá veszek sütő részt arra ráültetni?
-
Notalab
tag
Sziasztok!
Porszívót keresőknek ajánlom a Totalcar Égéstér adásának meghalgatását (05.01-én feltöltött, 117.adás)
Behívtak egy volt porszívó szakembert (Electrolux marketinges volt) és jó hosszan beszélgettek a porszívókról is. Van benne néhány nagyon érdekes rész.
Üdv. -
rii
nagyúr
sziasztok
tudtok valami erős porszívót ócsón? (10000 alatt lenne jó ))))-.
van valami a'sszijó most? -
VW
aktív tag
Üdv!
Segítséget kérnék ,melyik elöltöltős ,keskeny kivitelű,energiatakarékos mosógép a best buy 60-90ezer és a 90-120ezer forintos árkategóriában? -
Acef
addikt
válasz
scout pro #8577 üzenetére
Háát, nézd meg őket.
a grill sztem kebésbé számít, de ki mit tart fontosnak ...2 vs 3 kW = 2 vs 3 fűtőszál, biztosíték/kábel
timer vs időzítő
tepsik mérete (mélysége)
az ajtó szigetelése (a fém kiválóan vezeti a hőt) / tisztíthatóság
a nagy gázégők helye elöl/hátul, jobb/bal -
scout pro
csendes tag
Köszi.
A 55301WA-t néztem ki, gorenje K55303IW, és Electrolux 54503OW még lehetséges.
Zan-Elx között a különbség: Elx-ben grill helyett turbógrill, valamilyen másfajta pizzafunkció van benne, van csak felső + légkeverés, és van benne hőlégbefúvásos sütés.A gorenje és Zan ugyanaz, ha jól néztem.
Szerviz Elx (Elx, Zan), és a gorenjének ugyan az. Kiterjesztett garancia esetén is.
Elx-hez 2 év garancia, gorenjéhez 3 év.Igazából Zanussi ZCK55301WA és Electrolux 54503OW közül fogok választani.
Nem tudom, hogy mennyire jó a hőlégbefúvás, és a turbógrill, és a sima grill között mi a különbség: mennyire szépen, gyorsan, egyenletesen süt.
-
TA68
őstag
válasz
neduddki #8560 üzenetére
Nekünk volt Indesit gáztűzhelyünk, új korától minden megégett a sütőjében és a szerviz sem tudott vele mit kezdeni. De amúgy is egy kalap sz@r volt. Azóta háztartási gépek terén kerülöm a taljánokat. Hat éve vettünk egy zanussit, ami azóta is tökéletesen működik, a sütőjét mégy egy villanytűzhely is megirigyelné.
-
szimcsi
senior tag
Hello,
Kinéztem két samsung porzsákos porszívót, melyik volna a jobb vétel, vki ismeri esetleg a 2 típust?
SAMSUNG SC-5250
Mikroszűrő
Eldobható porzsák
Zsák kapacitás: 2,5 liter
Motor teljesítménye: 1800 W
Szívóteljesítmény: 410 W
Teleszkópos
Normál kefe kemény felületen, réstisztító, portalanító ecset
15 500 FtSamsung SC-5225
1600/400 W teljesítmény,
2,4 literes porzsák kapacitás,
Előszűrő, Állítható hosszúságú - teleszkópos fémcső,
2 állású tisztító fej,
előszűrő
16.175 Ftköszönöm!
-
Acef
addikt
Korábban kerestétek a Miele porszívót 50-ért. Van :[link]
-
scout pro
csendes tag
Szóda (nátrium-karbonát).
(Ca)2+ + (CO3)2- = CaCO3 csapadék
350 Ft / kg, mosópor 1/3-át lehet vele helyettesíteni.
Félévente ecettel vízkőtelenítés. (minimum 0,5 liter 20 %-os ecet, 40 °C-os standard mosás, ha a mosógép kiszivattyúz bekapcsolás után rögtön, akkor az ecetet tiszta törölközőre kell ráönteni, az öblítőtartályba is ecetet kell önteni).SZÓDÁT (nátrium-karbonát, Na2CO3) HASZNÁLJ, 350 Ft / kg, a mosópor / mosószer 1/3-át lehet vele helyettesíteni.
A Calgon a nátrium-hexametafoszfát, leegyszerűsítve:
3× (Ca)2+ + 2 × (PO4)3- = Ca3(PO4)2 csapadék
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest