Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ildi_
tag
Hahaha. Azt hiszem, hogy ez a kérdés most eldőlt. Szerencsére gondolkodtam egy kicsit és rájöttem, hogy nem fog beférni a fürdőszobaajtón ez az elöltöltős. Úgyhogy ez a kérdés is el van döntve. De amin ennyit rágódik az ember, azt már nem szabad megvenni, ezt éreztem már az elején is.
-
Mosqu!to
addikt
válasz csemberlen #8786 üzenetére
Jelenleg kettő, de 5 éven belül gyarapodhatunk.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
AEG L61060TLE 5 év garival felültöltős mosógép 115e. Ez tűnik befutónak, van esetleg ellenvélemény?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
neduddki
nagyúr
válasz Mosqu!to #8810 üzenetére
HI!
exs ugy enm kell szakszerviz koinyektoba dugashoz?:- )))
udv
neduddki
mod: exexex ha kel akko rkell...
mod: megkene neznme hogy ki a braktaros bizotsitoja
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
harry
veterán
Szerintetek mennyire lehet praktikus / érdemes olyan sütőlapot választani, ahol két főzőzóna indukciós, kettő pedig nem? Gondolom a legnagyobb előnye akkor van, ha van olyan komolyabb edény(készlet)em, ami nem mágnesezhető, és ezeket nem szeretném lecserélni (de persze van mellette másmilyen is, hogy azért legyen értelme az indukciós résznek is).
Most sima kerámia van, és a cserén gondolkodok. Csak igazából a felezettnek nem nagyon látom hátrányát, inkább előnye van, de lehet csak én nem veszek észre valamit...?
Az egyetlen rossz helyzet, amit el tudok képzelni, hogy 3 vagy 4 lapot is használnék egyszerre, és van is rá mágnesezhető edényem, de csak kettőt tudok indukciós lappal meghajtani, a többit nem (ami szintén nem "baj", csak kevésbé hatékony). Na de ez azért talán nem túl gyakori.[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok! mosogatógép vásárlás előtt állok.....nagy a kinálat! Esetleg véleményt tud valaki irni erről a modellről: Whirlpool adp 500 IX ??? Köszi
-
harry
veterán
De ez miért baj? Erre írtam, hogy eleve ritka az, hogy kettőnél több lap kelljen, amikor meg igen, azért annyira nem gond, hogy ott másmilyen van.
Meg amúgy sem értem, ha egyszer van olyan edényem, amit nem tudok használni az indukcióson, de amúgy egy minőségi darab, tehát szeretném használni, akkor néha csak fogom... vagy annyira meggyőző az indukciós rész, hogy érdemes lecserélni ezeket is?
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
Azért írtam be ide, mert még csak megrendeltem, de van pár napom visszamondani, esetleg átvételkor elállni, szóval hallgatlak, ne kímélj.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Mosqu!to
addikt
Aham, 5 évvel 115, sőt, több termék együttes vásárlása esetén kedvezményt is adnak.
Felhívtam őket, megkérdeztem az extra évekről: nincs extra szakszervizes bekötős szivatás. Az első év a hivatalos márkaszerviz garancia, a maradékot nem tudom pontosan, gondolom bolti/biztosítói garanciából adják, de meggyőzőnek tűnik, hogy ők közvetlenül (márka?)szervizként is funkcionálnak.
-
neduddki
nagyúr
válasz Mosqu!to #8824 üzenetére
HI!
vegyuk akkor sorra: a tutaje a b-s markabolt ill. braktar utod ill. remiz mellet a vnikori braktar, is, valamint szerviz elux brancs +b-s +zelmer, tobb gepnel igen korrekt kedvemeneyek vannak meg, ill bekotos gepnel /fozolap/ 11k-er kihozzak bekotik+meg hozza mindet amit vasaroltal
tavajj a gyari gar melle naffaluban meg adtak saajt +2ev sajat szervizgart is, ugy nezem idenre mar ok is grupamaval kotottek
a migbizhatosagukrol: toluk van a mile porszivom, 2db aeg 47330, meg tavajj a konyham nagy resze ill. exceges esmeresim mindene /braktaros idoben fantorpikus cuccik vltak/udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz Rotor82 #8819 üzenetére
HI!
nem akarsz rabokni az 5ev garos aeg-ra akaor bemutatoterem akr braktar? link feljebb
udv
neduddki
mod: janos666: Nked mindekeopo keskeny ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz Rotor82 #8830 üzenetére
Vegyél egy olcsó bosch-t. (csakis 12 terítékest)
Szerintem a magasabb árkategóriában lévő gépeknél lévő extrák semmire nem valók, pláne nem plusz pénzért. Arra kell, hogy mosogasson. Ezt egy 60ezres gép is tudja. (én legalábbis annyiért vettem a miénket a MM-ban)[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Ennyire felment az ára a miénknek???link
Ehhez képest fél áron vettem! -
DeFranco
nagyúr
+1
(azért pár alap dolog legyen benne, féltöltet, rövid program, aquastop, de nem kell túlbonyolítani)
#8833: azt te akkor valami alkalmi áron vetted, valószínűleg belenyúltál egy kényszerleárazásba, mert a managernek nyomta a forgási sebességét a beragadt készlet. szoktak ilyet csinálni, hogy elkerüljék a hq lecseszését a beragadt készlet miatt jobban megéri nekik bukóval eladni. anno én is ilyenbe nyúlhattam bele.
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz neduddki #8826 üzenetére
Na ez fel sem tűnt, hogy keskeny, csak hogy valamiért bőkezűen le van árazva.
Bár nem nagy ott a hely, de eddig elfért a standard méret. Van valami kimondott hátránya, amiért 110k-ból jobb normál méretű is kijönne?[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Rotor82
aktív tag
Bosch SMS53L18EU -ról van valakinek tapasztalata? (PRO/KONTRA)
Alsó/felső szint tüskéi lehajthatók-e a nagyobb fazekak miatt? -
janos666
nagyúr
Ja, hát ezt gondoltam, hogy nem Doctor Who féle TimeLord tech.
A dobméret így saccra nem gond. Amivel néha viszonylag alaposabban meg volt pakolva, az inkább függönyök, ágyneműhuzatok, stb, nem ruhák, az pedig viszonylag ritka és egyáltalán nem sürgős esemény, így vállalható, ha több menetből jön össze.
Arra gondoltam, hogy a hatékonysága is rosszabb-e ennek a kialakításnak (pl. túlzottan gyűri a ruhákat, vagy gyorsabban kopnak a mozgó alkatrészek, amiért a helyhatékonyság volt a fontosabb szempont, ilyesmik).TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
harry
veterán
válasz canniball #8838 üzenetére
Gépbe épített mit jelent? Ennek nem az a lényege, hogy a cső hibáját elhárítsa? Nekem valami olyasmi rémlik, hogy dupla fala van, és ha a belsőben szivárgás van, lezárja a csapnál lévő speciális csatlakozót, és így nem tud szétfolyni (több víz a csőbe folyni). [link] Ehhez miért kell elektronika? Illetve mondjuk van olyan, ami akkor lép működésbe, ha a gép ereszt, és a gépbe folyó oldalon zárja le a csövet, ok, de az akkor egy másik hibaforrás már, pl. Gorenje oldalán láttam a Total AquaStopot.
Ha van, akkor azért csak jobb azt a csövet használni...[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz neduddki #8841 üzenetére
A felültöltős nem nyerő, mert a mostani elöltöltős felett falra szerelt szekrény van, szóval vagy tologatni kéne, vagy komolyabban átrendezni.
-
Rotor82
aktív tag
Melyik típusú 12 terítékes Bosch-t éri meg a legjobban mostanában megvenni?
A keret max 120-130 körül lenne rá...
És a fehér szín kizárva! Tehát inox! -
Dani82
senior tag
na ma meghalt a porszivom vegleg. 1,5 eves zanussi.
mivel SOS kellene egy porszivo, amit bemegyek az elso mediamarkt/auchanba es megveszek amig talalok valami jófogást a neten, milyet nezzek, ami ilyen max 20k de mégis ár/értékben egy sima 45nm kecót heti 3x rendesen felszippant.
főleg macskaszőrt
van egy szőnyeg is de a felulet 90% parketta es csempe
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik