Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8384) DeFranco válasza sinick (#8383) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Ez nem multikérdés, ezt a két dolgot relációba tenni marhaság, már elnézést.

Van a gyártó az gyárt egy bizonyos palettát, aztán a multi vagy rendel belőle vagy nem, ugyanazt kapod a márkaboltban, multiban mindenhol, a dolog fordított. A gyártó először megtervezi-legyártja, aztán a multi meg a választékból berendel.

Persze vannak direkt multis-sajátmárkás brandek, de ezek külön márkanév alatt el is vannak különítve (OK, Technika, stb.) na azokról már lehet ilyet mondani.

De ha azt mondod, hogy Whirlpool 6969 WT akkor azt már nem kell ellenőrizgetni, hogy hoppá, láttam az ósankatalógusban bisztosszar, bezzeg a Whilpool 7250 WW-t nem kapni sehol csak a markabolt.hu-n az biztos speckó-tutti. Ilyen nincs.

Vannak ilyen berögzött szakidumák, keresztapámtól hallom eleget, van is mögöttük némi igazság, de kb. jereváni rádió szinten.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.