Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8379) sinick


sinick
senior tag

Sziasztok!

Elöltöltős mosógépet keresek 70 ezer és 100 ezer Ft között. Egyelőre a helyi kereskedéseket nézte végig az asszony (mosógép ügyben jobban szereti dönteni úgy, hogy látja is hogy mit vesz).

Ezeket találtuk (preferált sorrend):

1. Whirlpool AWS 63213 (pro: 6kg, 4 év garancia)
2. Zanussi ZWG 6120K (pro: 5 év kiterjeszthető garancia)
3. Samsung WF8500NMW8 (nincs infóm)
4. Indesit IWSND 61253 C ECO EU (pro: szinte a megszokott régi WIL 105, csak újabb)

Használata egy átlagos 2 kisgyermekes család használatának felel meg, ami kb. napi 1 mosás. Azoktól várnék véleményt, akik használnak vagy már javítottak ilyen gépeket (ha nem javítottak, az jó... persze ha nem javíthatatlan!). Elsősorban az 1. és 2. gép érdekel.

(Eddig egy 9 éves Indesit WIL 105-ös gépet használtunk, ami először 1 éve volt szervizelve lengéscsillapító csere miatt. 8 évig bírta hiba nélkül heti 4 mosás mellett, vagyis ha idő előtt kinyiffan, akkor az nem az asszony óvatlansága miatt fog bekövetkezni. Nejem elég szépen bánt vele, én pedig rendeszeresen a vízszintezésre figyletem. Két szerelőmtől hallottam és itt is olvastam véleményeket a gyártókról... miele vs bosch/siemens vs aeg/electrolux/zanussi vs többi vs a legalja. Egyik szerelőm azt mondta, hogy 1) legyen rá hosszú garancia, 2) 80-90 feletti ársávban nézelődjek és 3) olyat, amit nem kapni nagy multinál, mert a nagy multinak gyártott darabok "rendelésre összedobált" darabok.).

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.