Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6392) Laslow válasza ritterkrisz (#6378) üzenetére


Laslow
senior tag

Szia!
2 éve mi egy alap Gorenje RF3184W hűtőt vettünk, külön fagyasztóval. Na, az szerintem nem való hálószobával vagy nappalival egy légtérbe, mert elég hangos volt, utáltam. Most egy nagyon hasonló tök alap külön fagyasztós Zanussink van, ennek is van hangja, de határozottan halkabb a Gorenjénél. Mondjuk egyéb szempontokból (belső kialakítás) a Gorenje jobb volt, de alacsony zajszintben a Zanussié az előny.
Valahol azt olvastam, hogy minél energiatakarékosabb egy hűtő, annál zajosabb. Nem tudom mennyi igazság van benne, de talán érdemes utánanézni.

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.