Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#61442) stickermajom válasza pjen (#61440) üzenetére


stickermajom
addikt

Úgy érzem elég hiányos a tudásod a témával kapcsolatban, csak egy kialakult előítélet alapján írogatsz. Tényleg jól járnál a napelem topikkal, hogy ezt a ködöt eloszlassák. A hozzászólásaid olvasóinak is ezt javasolnám, mielőtt téves következtetésekre jutnak a napelemes rendszerekről.

"Az összes inverter típus alapjában véve 2 év teljeskörű garanciával rendelkezik, annak ellenére, hogy sokszor 5 éves garanciával hirdetik. Gyorsan tegyük hozzá, hogy ez nem átverés, elérhető az 5 éves teljeskörű garancia is, viszont ez szigorúan regisztrációhoz kötött!"
Tehát 5 év garancia jár alapból a Froniusra, ezt írtam én is. Viszont a telepítők nagy része alapból 10 évre teljeskörűre kiterjesztve adja az árajánlatot is. A többi gyártó 10+ éves garanciáját persze nagyvonalúan kihagytad, mert nem támasztaná alá az általad elképzelt dolgokat.

" csere alkatrész vagy a csere ingyenes, de a kiszállítás 20 euró+kiszállás+munkadíj.Ez egy másik lehetőség.7 év garival."
Igen, ha az alap 2+3 év teljeskörű helyett 7 év anyaggaranciát kérsz.

"Ezt a frónius honlapjáról idéztem."
Nem, ezt egy 2019-es blogpostból idézted. :D [link]

"És most még az átvételi ár változás is bejön friss szerelésnél."
Otthonteremtési támogatással, június 30 után elkészült rendszerekre. Ami érthető is, az 50%-os visszatérítés alapból egy jelentős támogatás. Minden más 2023 végéig befejezett telepítésre marad a szaldó.

"késöbb a régi szereléseket is módosítani fogják mert nem jön ki a matek."
Nem. Ez így szimplán baromság, nincs ilyen szándék. A 2024-ig megkötött szerződések szaldós elszámolásban maradnak utána is. Egyoldalú szerződésmódosításra nincs lehetőség egyik fél részéről sem.

Mivel ez itt nagyon off szerintem itt folytassuk: [link] Szívesen segítünk bármilyen garanciális, elszámolással kapcsolatos, vagy technikai kérdésben.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.