Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60046) Fistman


Fistman
csendes tag

Ahoy, hűtőszekrény vadászaton vagyok és szeretnék kérni tanácsokat;

Jelenlegi Zanussi kombi hűtőm 136/40 liter hűtő/fagyasztó térfogatú és 120cm magas - ennél kicsit nagyobbra gondoltam, magasságban és űrtartalomban (max 150cm de talán magasabb is jó - a hűtő tetején szeretem tartani a mikrohullámú sütőt és ez a legmagasabb ahol még kényelmesen elérem), alsó fagyasztós hogy ne kelljen állandóan hajolgatom a nem-fagyasztós kajáért, fogyasztás/energia minél jobb, de minimum A+ vagy ++, árban 100ezer fölé nem nagyon akaródzik, de ha nincs más akkor kerül amennyibe kerül...

Keresgéltem mindenütt és ez a Candy CMCL 5144 tünik a legjobbnak, minden paramétert kielégít, árban is pont a büdzsé teteje. Csak nem ismerem ezt a Candy márkát vagy hogy mennyire megbízható hűtők terén.

Megéri ez a gép vagy inkább nézelődjek kicsit felsőbb kategóriában? Nem igazán tudom mennyit érdemes egy hűtőért kiadni.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.