Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55460) asdf_ válasza BBéci (#55458) üzenetére


asdf_
veterán

Tőlem lehet 5 is, de az okosrészre gondolva, ott simán lehet, hogy most olyan arm-os procit raknak bele, ami 4 év múlva már rég nincs gyártásban.

@Zeki: igen, egészen addig, amíg nem rakod körbe feszstabbal meg hasonló hőt termelő izékkel az elkókat, amíg nem kétgrammos bordával, egy kvázi teljesen zárt házban passzívan "hűtesz" egy másfél gigahertzen ketyegő processzort, meg emellé a célprocesszorokat amik a HW decode-ot meg az image processinget csinálják (mintha nem lenne kib**ottmindegy, hogy 4 centi vastag a kávája a tv-nek vagy 6) ésilyesmik. És akkor van még a jó kis ólommentes forrasztás is (no meg ennek kettőse, a nem hűtés+ólommentesen forrasztott mittomén 150 érintkezős BGA chipek) ...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.