Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45413) Magill válasza lacibacsi (#45392) üzenetére


Magill
csendes tag

Szia!
Nekem egy Lg 8kg-os a+++-os mosógépem van, inverteres motorral. Amikor mos nem is hallani, ha centrizik van hangja mint minden mosógepnek. Sikerült már túlterhelnem valami takaróval, de azóta is működik, ma is már harmadszor mos szegényem... Szerintem szép tiszta lesz benne minden :). A családban van egy másik lg az mosó- szárítógép, hát abból is csak a 6-4kg-os hát nem tudom. Nekem az lassú volt és sokáig csinálja a szárítás után fura szaga van a ruháknak. Szerintem lg-bol is csak a felsőbb kategória jó.
Egyébként valakinek van jó tapasztalata egy 300k körüli mosó-szárítógéppel kapcsolatban? Szeretnék olyat, mert télen a lakásba bezárva nem nagyon tudom utolérni magam a mosással, mert 2 nap mire leszárad.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.