Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27111) st6969 válasza zoltan6 (#27101) üzenetére


st6969
őstag

Van néhány "előnye" a gázos főzőlapnak az indukcióssal szemben (nem kell speckó edényszett, sem extra vezetékezés, meg a panel lakásnál a gáz adott), de ennél sokkal jelentősebbek azok a kényelmi, hatékonysági és biztonsági szempontok, amit egy indukciós nyújt. Még ha minimálisan drágább is az üzemeltetése, új beruházásnál nagyon is megfontolandó indukciósra váltani. 7 éve használjuk, soha vissza nem térnék a gázosra. (Biztos nem kevered a normál elektromos főzőlappal :F )

(#27100) _Petya_
A készülék használati utasítását nézd meg, benne vannak a bekötési követelmények, van olyan gyártó, aki szakember általi bekötéshez köti a garanciát. Valószínűleg korlátozás is van benne biztonsági okokból (pl. a miénknél egy fázisra kötve max. 2 felületen tudod maximális teljesítményre állítani).
25A-es biztosíték 4mm2-es vezetékkel egyébként tökéletesen megfelelő lesz.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.