Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26248) ribarszki válasza Dluinet (#26247) üzenetére


ribarszki
őstag

Aldi 5000/Ilife A4-ről van szó. Van főkeféje.

A kolléga által linkelt aldis modellnek valóban nincs, azért is írtam, hogy szőnyeges lakásba nem ajánlom, de keményburkolatra megfelelő.

Mindegyik iLife modell hazatalál a töltőhöz. Ha nem fogja be a jelet, akkor elindul falkövetési opcióban, s úgy megtalálja, hiszen a töltő a fal mellett van.

Ha nem labirintus a lakás, akkor betalál a szobába is, bár életszerűbb berakni és rácsukni az ajtót. Miért lenne macera? Abban a lakásban ahol élnek, ahol gyerek van, a robot előtt úgyis össze kell pakolni valamennyire. Miért macera akkor betenni a gépet és elindítani? A Neato előtt mindig így csináltuk. Esténként 1-2 szobát kitakarított. Tökéletesen jó volt. Nyilván minden helyzet más, de ez egyáltalán nem életszerűtlen.

Az életszerűtlen az, hogy minden nap azonos órában elindul és átszívja a lakást. (szisztematikus) Ha egy patent, minimál legénylakásról van szó, akkor el tudom képzelni. De ott ahol élet van, ott ez nem reális. Széthagyott játékok, leesett ceruzák, ajtó előtt lerúgott cipők, stb.. Folyamatosan beszívna valamit és szólna, hogy megállt.

(Nem a Xiaomi a minimum robotporszívó, bőven van alatta használható, csak véletlenszerű/random a működési elve)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.