Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25149) blattida válasza dh66e (#25137) üzenetére


blattida
nagyúr

Ne abból indulj ki, hogy 10 évvel ezelőtt mi volt, az a lényeg, hogy most mi van. Tíz évvel ezelőtt minden tartósabb volt, mint most, ez egyszerű tény. Tíz évvel ezelőtt is vacakabb volt a candy (és az összes olasz gép), mint a bosch/siemens csoport gépei, ám ettől még elmehetnek az akkori candy gépek is idáig.
Azt se felejtsd ki a képletből, hogy baromira nem mindegy, mennyit megy az adott gép, milyen vízzel és mosószerrel, mennyire takarítják stb. Ha nálatok csak kétnaponta megy a candy, az csak annyit jelent, hogy keveset van használva, alapvetően ebből fakad ez a szép hosszú élettartama. Volt candy mosogatógépem, ha még meglenne, az is 10 éves lenne, működött, tette a dolgát, nem túl jól és nem is túl halkan, de használtuk, aztán meguntam a nyűgjeit és eladtuk 5 évesen. Családon belül volt bosch és miele is (egyik sem csúcsmodell, az utóbbi használtan jutott hozzánk), mindkettő sokkal jobb volt, mint a candy.
Ahogy olvashattad, nem hordtam le a márkát és azt írtam, hogy megvehető, mert nem szar, csak hát helyén kell kezelni a dolgokat.
Lehet az a véleményed, hogy a leírt dolgok hülyeségek, de ezek nem egy ember véleményei, amit a többiek szajkóznak, hanem sokak tapasztalata, beleértve a szervizeket is.

tomtyi
Indukciós főzőlapoknál van hőmérséklet korlátozás, ami 240C fok, a fölé nem tudsz velük menni (bár a rendszer képes lenne rá).

[ Szerkesztve ]

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.