Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22303) estikornel


estikornel
tag

Csabroncka:
A melegedéssel nem lenne gondom, hisz az valóban természetes egy nagyteljesítményű gépnél pedig pláne, csak az fürdőszobát átjáró égésszag nem túl bíztató. A kismegszakítóról sokat nem tudok, ismerősöm szerelte nemrég aki igen jó villanyszerelő, nem tudok róla, hogy lenne a rendszerbe építve az általad említett kis holmi.

Pumma:
Pont az elállás miatt döntöttem az online vétel mellett, (na meg persze mert olcsóbb is volt mint itt nálunk) de ez a 14 nap a rendelés feladás vagy a kiszállítás napjától kezdődik? Mert BF-kor rendeltem, és arra csak egy hétre jött infó, hogy mikor érkezik (12.06).
Esetleg tudnál(tok) ajánlani néhány típust, ami jó alternatíva lehet ha nem szűnik meg a probléma? Elöltöltős, min 6kg és 1000 vagy feletti centri lenne a minimum elvárás. Itt a topikban olvasgatva Whirlpool és Samsungon kívül minden más ajánlott darab. A Beko 70k volt akcióban (90k helyett) így gondolom annyit kérhetek vissza, vagy annyit tudok levásárolni, amit 10 ezernél többel csak ha fontos, akkor toldanám meg.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.