Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21526) Csabroncka válasza lakisoft (#21512) üzenetére


Csabroncka
Topikgazda

Ha a műanyag alkatrészek feketedtek be, 2 alkalommal (24 órára) ezzel kell befújni, és megújul. Utoljára futtasd le a polly-t 60 fokon, de az első kettő amit csináltál és ez is elsősorban a dobot és az elfolyót pucolja. Az ajtó, mosószeradagoló takarítása és penésztelenítése a sikálás után (ami lehet Ciff...stb) Savo penészölővel mehet, ettől szépen ki is fog fehéredni.

Fontos! Mivel alaposan be kell fújnod, ezért gyakorlatilag a fél litert el nyomod a gépre, de mindenképpen szabad vagy nem lakótérben csináld, mert nagyon büdös a magas aktívklór miatt. A mosógép ajtót ne csukd rá, csak hajtsad rá, hogy szellőzzön!

Az első alkalom után, vizes szivaccsal töröld le, hagyd megszáradni, majd újra fújd be egy éjszakára. Ha ezt megcsinálod, garantálom, hogy tiszta lesz!

[ Szerkesztve ]

"in medias res"

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.