Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#123035) bajnokpityu válasza Dorian (#123017) üzenetére


bajnokpityu
félisten

200+ért már csak olyannak merem ajánlani, akinek újat akar venni.

subokat egyébként én is max pár éveset vennék. nagy áramok vannak ott, játék elektronikákat raknak még a nagy brandek cuccaiba is (ismerősi körben vannak voltak 10éves tipusok), aztán meg embertelen összeg javíttatni. egy nagy velo sub elektronika javítása többe került, mint egy új garis számlás T12. Persze hangja is más kategória, de azért elgondolkodtató..

ami csavaros banánt szétszedtem, az a jól meghúzott csavar alatt egyáltalán nem korrodált. Krimpellés alatt szintén nem korrodálhat, hiszen anyag anyagba olvad bele. forrasztás nagy feszütlségű kontaktoknál nekem nem vált be (hangfalkábel, tápkábel) de pl IC-k esetében nem volt gond.

egyébként csomó brand úgy alakítja ki ezeket a kapcsolatokat, h ne korrodáljon. stealt dream esetén pl kizártnak tartom, vagy a VDH 3t kábelei se korrodálnak, valami olyan ötvözetből van az anyag, h nem korrodál.

[ Szerkesztve ]

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.