Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peak

addikt

válasz Tamoo #10938 üzenetére

Szerintem a szinergia a fontos, hogy egyben legyen minden.
    Legyen jó forrás, tisztességes hangfalak és egy normális erősítő.
    A hangfalat imádom, minden hétvégén puha ronggyal törölgetem le a port róla, asszonynak meg leadtam a fenyegetést, hogy ha egy karc lesz rajta, akkor ollóval vagdalom össze az összes ruháját. :D

A múltkor elkezdtem kutatni chipek és formátumok jogdíjjai után.
    A HKban konkrétan kb. az ár harmada csak a jogdíjjakból tevődik össze, amit a DPS chipek után fizethetsz. Aztán jön a vas. Aztán az erősítő.
    Kétségtelenül NEM sztereó erősítő, nem kifejezetten zenehallgatásra készült.
    Kb. egy 60-90kHUFos sztereó erősítő szintjét hozhatja saccom szerint.
    Csak közben ott vannak a DTS koncertfelvételek, amik összességében elképesztően szólnak, nem beszélve a Sting féle DTS stúdió felvételekről.
    Erre meg nem vehetsz külön 3 (5.1) vagy 4 (7.1) db sztereó erősítőt. Erre pl. kifejezetten jók a HM erősítők.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy úgy érzem, számomra nem jelentene már értékelhető előrelépést, ha behúznék egy 2-300kHUFos sztereó erősítőt meg egy másik komolyabb DAC-ot, mert összességében az ár/érték mutatója ennek a rendszeremnek optimális, noha őszintén szólva néha kevésnek hallom... :) Elférne még egy kis hangerő! :D

[ Szerkesztve ]

Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés