Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#106965) BBéci válasza Dagidög (#106964) üzenetére


BBéci
titán

Saját rendszerem messze van a high endtől, nem is vágyom rá különösebben. Ebből következik, hogy pluszra sem vágyom, élvezem, szeretem azt ami van.
A hozzám kerülő tesztkészülékek többnyire magasabb kategóriákból kerülnek ki, olyankor tűnik fel, hogy némelyik (eredeti) lemezem hangminősége messze van a kiválótól. Például Andrea Bocelli Sogno című albuma.

Már meséltem, hogy a Sztereó magazin egykori főszerkesztője (hangmérnök, saját hangstúdióját vezeti) vett meglévő lemezéből még egy példányt, hogy CD-játszókat tudjon összehasonlítani. Megdöbbenésére a két lemez hangminősége között, jelentős különbség volt. Ugyanaz a kiadó, gyártó, csak fél év eltéréssel készültek.

(#106954) Csabroncka
Kb. 250 db eredeti, gyári CD-m harmada nevezhető igazán jó minőségűnek, közülük talán 15-20 db, ami kiváló. Még a legnevesebb gyártók kiadványai közül is sikerült kifognom vackot.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.