Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Kerdeseim vannak
Aki kirohog, arra atkot mondok es rarohasztom az osszes befottjetElegge osszevissza valtozik a munkarendem mostansag, van hogy 16 orat bent vagyok, van hogy delutan, maskor ejjel, mult heten pl. kozelebe sem kerultem annak, hogy normalisan kajaljak.
Ennek fenyeben gondoltam besegitek kis feherjevel.
Turkaltam foleg a GNC oldalan eleg sokat, es talaltam 1-2 jot, de miutan eddig nem nagyon kellett kiegeszites, nem vagyok tul jartas a temaban, regen is csak 1 sima egyszeru gnc proteinem volt es azt sem vittem tulzasba.
Ezt talaltam, szeretnem az okosokat kerdezni, hogy nekem ez jo lehet-e.
Meg edzes elottre ezt neztem, de az is lehet, hogy az "en szintemen" kar belem, vagy noknek minek....Kernek tanacsokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Napelem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest