Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vamzi: Vodafone te csodálatos... (Volt UPC)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
biztos jo, en amugy sose probaltam 45 fokost. de sztem front vallra az osszes mellgyakorlat is jo. fekvotamaszok, tarogatas, fekvenyomasok meg egyenes padon is. de izmosnak kinezo szeles vallad ugye attol lesz, ha az oldalso delta fejlett.
kezisulyzoval sem tudsz vallbol nyomni? lehet azt sokfelekeppen. pad dolesszoget is lehet allitani, sulyzot forgatahatod, csinalhatod szelesen vagy kvazi elore nezo konyokkel. persze csak a fajdalom miatt, amugy szelesen erdemes. nincs olyan varians ahol ne fajna?
nem kellene ilyen vall rehab, mobility gyakorlatokat vegezni akkor? szalaggal, hasonfekve sulyatarcsaval, vagy rotator kopeny erosites, van sokfele..de persze nem tudom mid faj, meg nem is ertek ehhez.nincsenek ilyen sulyparnak a teremben, amit a nok a bokajukra szoktak rakni a hatra labtologato segggyakorlatokhoz? nem tudom mi a neve. azt felrakod alkarodra es akkor nem kap terhelest az alkar. 5 kilot csak ra lehet applikalni
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest