Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ļantos
aktív tag
válasz
Tamoo #157020 üzenetére
Kivételesen tényleg azok, ha éjszaka felhívnám, jönnének, nem kérdeznének
Amikor megismertem őket, lerobbantam messzebb, felhívtak, indulnak, hoznak kaját, takarókat mindent. 40 év alatt nem találtam ilyen embereket mint ők
Geri ment versenyre most, összedobtunk neki egy nagyobb összeget, vacsorát rendeztünk, ünnepeltünk. Büszke vagyok, hogy a barátaim.
Én is antiszoc vagyok, utálom az embereket. Vásárolni is úgy megyek amikor a tömeg levonult
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xbox tulajok OFF topicja
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest