Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:48:40

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79701) Szl99


Szl99
újonc

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.Külső hangkártyát szeretnék venni, de nem nagyon vagyok járatos ezen a téren. Mivel eddig Sound Blastereim voltak, azokat ismerem, most is abban gondolkodtam és 2 versenyzőre szűkítettem le a mezőnyt:
SB X-Fi HD SB1240
SB X3
Elsősorban zenehallgatásra használom, legtöbbször Spotify-ról (premium). Fejhallgatóval szoktam hallgatni, jelenleg egy Sennheiser HD 202, de tervezem egy kicsit jobb füles vásárlását (Sennheiser HD569 vagy Audio-Technica ATH-M40x). Legfontosabb szempont a hang minősége (de azért nem vagyok audiophile), az árkülönbség nekem megéri, de nem szeretnék drágábban rosszabat venni. Első ránézésre az X-Fi HD jobb hangminőségűnek tűnik, de 10 éves konstrukció, félek, hogy hamarosan a driver-eket már nem fogják frissíteni, sok probléma lesz velük. Az X3 7.1-ét tuti nem fogom kihasználni, de ha más miatt azzal jobban járok, hát legyen. Hiába keresgélek a neten, sehol nem találok olyan összehasonlítást, hogy melyiknek jobb a hangminősége. Az X7-es ára már nem szimpatikus, de ha van esetleg más sokkal tutibb ebben a 20-40e forintos ársávban, azt is szívesen veszem (mindenképp külsőre van szükségem).
Köszi.

(#79702) Bodz válasza alton1978 (#79635) üzenetére


Bodz
Topikgazda

SAP-12, SP100 pl jó lenne hozzá.

Persze.

[ Szerkesztve ]

(#79703) Bodz válasza fehér_ember (#79693) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Ezzel egész boldog vagyok egy ideje bt vonalon. Persze csak könnyen hajtható fülhallgatókhoz megfelelő inkább.

[ Szerkesztve ]

(#79704) CheGhost


CheGhost
aktív tag

Sziasztok!

Egy kis eszközt keresek, megnevezésre hálózati/streaming lejátszó neveket hallottam rá. Jelenleg egy JAM Symphony-m van (csak wifi), és néha rádugom a xDuoo X3II dap-omat (bt miatt). Tudom, hogy hangminőségre nem túl jó, ezért a későbbiekben pedig tervben van egy polcsugárzós rendszer kiépítése közelítőleg 300k Ft értékben.
A fejhallgatós rendszerem azért komolyabb :D : Hifiman HE400, Audio Technica ATH-AD500X, ATH-AD900X, Teac UD-503, xDuoo X3II
Ennek első lépéseként keresek egy hálózati lejátszót, aminek az analóg kimenetére dugnám rá most a JAM-ot, később a hangfal erősítőt vagy a Teac-et.

Az elvárásom az új eszközzel szemben:
- otthoni zenéim lejátszása (dlna?),
- streaming zenelejátszás: Spotify, Tidal (wifi/enthernet),
- néha pl. telefonról lejátszás (bluetooth),
- árban 50k környéke,
- a vezérléshez valószínűsítem, hogy telefonos app kell, ez legyen kezelhető (a JAM appja használható, de körülményes sokszor),
- jó lenne digitális kimenet, de az általam preferált árkategóriában nem valószínű, hogy ez is lesz.

A Bluesound eszközökkel sokszor szembe találkozom, de ezek a jelenlegi és leendő rendszerem összköltségével összemérhető árral rendelkeznek, ezt ezért nem szeretném.
A másik, ami szembe jött a Yamaha WXAD-10. Ebből csak a digitális kimenet hiányzik. A dac részének nem néztem utána.

Lenne javaslatotok, hogy mely eszközöket lenne érdemes még megnéznem? A teljes diy, forrasztgatós eszközöket kizárnám, ha egyáltalán vannak :), de ha szoftverezni kell, attól nem riadok vissza. (openWRT, OMV, octoprint, illetve rPi 3/4 megfordult a kezem alatt) Egy rPi és valami normálisabb kimenet már közel 50k felett van, ahogy számoltam.

Köszönöm a segítségeteket előre is!

*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***

(#79705) kromatika válasza Sinesol (#79685) üzenetére


kromatika
veterán

Teljesen egyet értek. kammerer :Szerintem rossz példa. A 10 milliós kar óra valószínűleg arany és gyémánttal ki rakott, és a 10 milliós gyémánt gyűrű is egy valós meg állapítható fix árat képvisel maga a gyémánt piaci ára miatt is. Tehát egy objektív ár meg állapítható. Viszont mint tudjuk az audio szubjektív. Mivel igazolja az ilyen elvetemült árat?Avval hogy jobban szól?Kinek ,és mivel? És igen csak ugyan nevetséges a 17 millás kábel.Egyszerűen válhatatlan az ár egy normális ésszel.És itt már nem az ár érték arányról van szó,ami tudjuk hogy nem jellemző a prémium termékekre. Ez már azon nagyon túl van.A vevő hülyének nézése kategória számomra.Főleg egy szubjektív témában mint az audio.

(#79706) borix válasza CheGhost (#79704) üzenetére


borix
őstag

50k körüli árazásban ezt a kettőt szokták emlegetni.
Audio Pro Link 1
Yamaha WXAD-10

(#79707) niof válasza kromatika (#79705) üzenetére


niof
addikt

Annak azért örülök, hogy páran értik, hogy mire gondoltam... ;)

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#79708) #71562240 válasza kromatika (#79705) üzenetére


#71562240
törölt tag

Hihi, hihihi. Öncélú luxusékszerek mint a realitáson nyugvó, "valósan megfogható" objektív árképzés terepe, hihi, hihihi.
Versus minőségi zenehallgatásra, azaz minőségi kulturálódásra való minőségi eszköz minőségének értéke.

Szerk.: Közbevetőleg megjegyzem, nekem nem tudod ellenvetni a 17milliós kábel ügyét, mert abba nem szóltam bele, csak a 2,5milliós forráskészülék ügyébe szóltam bele.

[ Szerkesztve ]

(#79709) Ribi válasza kromatika (#79705) üzenetére


Ribi
nagyúr

Ezeknek közük sincs a "valós" értékükhöz. Ahogy a fehér alapon kék csík $20M festménynek sincs. 1x ellátogatsz egy ékszer kereskesésbe, 856-féle kő van, mindegyikre rámondják, hogy egyedi, mert csak 1 helyen bányásszák. És juj meg jaj. Még nagyobb porhintés az egész mint a hifi, pedig ott is azért vannak durva dolgok.

(#79710) Bodz válasza Szl99 (#79701) üzenetére


Bodz
Topikgazda

X-Fi HD megy a Win driverével, szóval gond nem lehet ilyen téren.
X3 passz, nem hallottam.
75 euróért b-stock G6 jó választás.

[ Szerkesztve ]

(#79711) p76 válasza borix (#79700) üzenetére


p76
senior tag

Itt egy [72$ DAC] bluetooth, Aptx HD, LDAC
MQA nincs, de állítólag az csak előny :)
De akinek van kedve ezekért +700$-t fizetni én nem bánom.

(#79712) Exodius


Exodius
őstag

Srácok ti ezt próbáltátok? Akár Server, akár Fidelizer oldalon?
Ők azért szoftveres-cikkek területén nem kis nevek (építenek is), csak hát:

https://luxoraudio.hu/index.php/cikkek/item/51-windows-server

(#79713) fericske válasza Exodius (#79712) üzenetére


fericske
addikt

Asszem fapaci a luxoros. Megtalálod a PH-n.

(#79714) haly


haly
őstag

Sziasztok,

Egy ideje nálam van egy pár Presonus E5.
Laikus vagyok az audio témában, így sajnos eddig egy sima RCA-Jack kábellel voltak összekötve a számítógépem alaplapi hangkártyájával.
Előző tulaj Tascam US 2x2 DAC-et ajánlotta hozzá.

Kérdésem, hogy Ti mit ajánlatok? Illetve szájbarágósan egy pár mondatban le tudnátok írni mire kell odafigyelni, mit mivel (milyen kábellel) kell összekötni? :D

Köszi előre is! :R

[ Szerkesztve ]

(#79715) Exodius válasza Exodius (#79712) üzenetére


Exodius
őstag

Jah meg egyébként ez is érdekes cikk:

https://luxoraudio.hu/index.php/cikkek/item/54-korszakzaras

Szerintetek?

(#79716) Polllen válasza Exodius (#79712) üzenetére


Polllen
nagyúr

Daphile-lal jobban jársz.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#79717) borix válasza p76 (#79711) üzenetére


borix
őstag

Az MQA sokat dob az árán, szerintem akik rá vannak kattanva megveszik ennyiért is, tudták ők jól az árazásnál.
Hallani is kellene azért csak nem egy kategória...
Úgy veszem észre sokan csereberélnek össze vissza a 100-200 dolcsis cuccok között, majd mikor kategóriát ugranak pl 1000 dolcsiért vesznek egy terméket nem vágynak vissza pl SMSL SK10 / LOXJIE P20-ra a RME ADI-2 DAC-ról.

(#79718) Bodz válasza haly (#79714) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Az egy teljesen jó ajánlat, vehető nyugodtan a 2x2.

TRS-TRS kábel pl. Ha olcsón akarod megúszni, akkor 2 db Cordial CFM VV. Valamiért úgy érzem, hogy asztalon használnád, akkor szerintem elég lesz a 1,5m. Itt egy helyen megkapsz mindent.

[ Szerkesztve ]

(#79719) bkercso válasza Exodius (#79715) üzenetére


bkercso
nagyúr

"Ezeken túl viszont az audio PC-k közönséges számítógépek."
:W Mik lennének? Univerzális logikai elemek szilíciumon. Ezt tudjuk jelenleg. Attól, hogy olcsó, még nem értem, mi a baj vele.

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#79720) niof válasza Ribi (#79709) üzenetére


niof
addikt

Mondjuk az ékszerek pont nem jó példa. Ha aranyat, vagy drágaköveket nem kizárólag befektetési céllal veszel, akkor az nem több, mint puszta pénzkidobás. A művészet (azon belül is a festészet) azért kicsit más. Nyilván nem a "fehér lapon kék csík"-ra gondolok itt, hanem pl. a reneszánsz festészetre. Azért az kulturális érték, és ha 1000 év múlva még lesz ember a földön, akkor is az lesz.
De ha a Hi-Fi-nél maradunk, a technikai eszközök múlandóak, mindig jön újabb, jobb, és gyakran olcsóbban jobb. Ezért sincs igazából megfelelő/értelmezhető ok/indok, hogy egy bizonyos szint felett költsön rá bárki. A technológiai fejlődés miatt hamar elavulttá, meghaladottá válik szinte minden manapság. Inkább kisebb beruházással érdemes mindig a vezető technológiákat követni, hiszen a híg-end (mint minden másban) előbb utóbb alászáll a megfizethető termékek szintjére. És manapság nem évtizedekről beszélünk ilyen tekintetben, hanem max. 1-2 évről, ami azért nem nagy távlat. Persze ez csak az én véleményem, nem kell egyetérteni vele.

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#79721) Exodius válasza niof (#79720) üzenetére


Exodius
őstag

Azért a hiearchia érdemben nem nagyon változna mert összeomlana az amúgy is törékeny piac.
Legfeljebb annyi, hogy ami 200K-ba került 4 éve és 100-at ért hangban, azt most lement 100-ra és 200-as hang egy jobb szint, meg lett 300K. :)

(#79722) niof válasza Exodius (#79721) üzenetére


niof
addikt

Természetesen a széttartás mindig is meglesz, de a fejlesztések elengedhetetlen hozadéka, hogy jobb hangot kapsz olcsóbban, idővel. Nyilván egy híg-end DAC chip nem lesz egyik napról a másikra mainstream, de sokkal hamarabb lejjebb szorul, mint mondjuk 20 éve tette volna. Így jöhetnek/jönnek fel olyan kisebb gyártók is a piacon, akik mondjuk (csak példa) az AK4490-ből jobb DAC-ot építenek, mint a nagyok tették anno. Ez gyakorlatilag egy természetes folyamat. Néhány év, és a 4499EQ lesz abban a pozícióban, ahol most a 4490 van. És gyakorlatilag mindegyikkel lehet szuper hangot produkálni, egy jól megtervezett és megépített eszközzel.

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#79723) Exodius válasza niof (#79722) üzenetére


Exodius
őstag

Amen. :K

[ Szerkesztve ]

(#79724) haly válasza Bodz (#79718) üzenetére


haly
őstag

Nagyon szépen köszönöm.
Igen, asztalon használom. Ehhez kapcsolódva szeretnék "állványokat" is venni hozzá (azokra a puha kis izékre gondolok, amikre rá lehet őket rakni). Arra van bármi ajánlott/jobb fajta vagy mindegy igazából, amelyik tetszik azt válasszam?

Köszönöm szépen még egyszer!!!:R

(#79725) Szl99 válasza Bodz (#79710) üzenetére


Szl99
újonc

Köszi, eddig a G6-ban nem is gondolkodtam, de utána néztem és tetszik. Tényleg nem lenne rossz, ha ennyiért sikerülne beszerezni egyet. Jelenleg nincs készleten, de feliratkoztam az értesítésre. Azért 60e-t nem annyira fizetnék érte. :)
Közben még felmerült egy kérdés, hogy próbálom a fejhallgatókat is nézegetni, amit nem most akarok megvenni, de próbálok előre gondolni, ne utólag érjen a meglepetés. Többek közt a Sennheiser HD 569-t néztem, aminek az impedanciája 23 Ω. Az SB X3 specifikációjában pedig ezt olvasom: Supported Headphone Impedance: 32–600Ω. A 23 alatta van, ez így tényleg nem szerencsés, vagy mire készüljek? Vagy maradjak inkább a másik versenyzőnél: Sennheiser HD 280 PRO impedancia 64 Ohm.

(#79726) Ribi válasza niof (#79720) üzenetére


Ribi
nagyúr

Amikor valaki rámondja a finggal töltött aranyozott kábelre, hogy ez most 5 misi, akkor pont annyi alapja van mint bármi túlárazott cuccnak. A CERN-ben meg érdekes módon 200FT/m kábel mégis megfelel. Csak arra próbáltam utalni, hogy az ér sokat, amire 1x valaki kitalálja, hogy az sokat ér. Mert épp valakinek úgy éri meg. Kábelt is sokan pont úgy ékszerként vesznek. Ahogy dubájban az 50millás autó eldobható kacat, másnak egy LADA műtárgy.
Csöves erősítő nagyon nem vezető technológia oszt mégis megy. Sokszor az régi stereo erősítők is jobbak, mert az újak már igencsak költséghatékonyak. Nagyon sok oldala van ennek. Persze vannak olyan részek ahol van technikai előrelépés, de nagyon sok helyen ugyan úgy a nevet, a csili vilit veszed meg. 0 valós tartalommal.

[ Szerkesztve ]

(#79727) niof válasza Ribi (#79726) üzenetére


niof
addikt

Ezért írtam azt, hogy kell hozzá egy jól megtervezett/elkészített eszköz is. Az meg, hogy valami nem mai technika, nem jelenti egyenes ágon azt, hogy rossz is lenne. Valószínűleg a csövekből mostanság már ki lehet hozni mindent, amit tud, de maga a csöves technológia már nem igazán fejlődik, vagy olyan innovációk vannak, amik látványosan nem tesznek hozzá. Esetleg hosszabb élettartam, vagy ilyesmi. A kábelekről meg kb. ugyanazt tudom mondani, mint a többiről. Nyilván van alapja, és bizonyos szintig meg is éri cserélgetni, fejleszteni. De mikor egy darab réz (vagy egyéb) drótról beszélünk, nehéz mögé képzelni több milliós értéket. Van néhány gyártó, pl. a Nordost vagy a Siltech, akik nekem is szimpatikusak, de jellemzően nem olyan egyik sem, akik ezoterikus megközelítéssel magyarázzák meg, hogy miért jó az ő termékük.

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#79728) Bodz válasza haly (#79724) üzenetére


Bodz
Topikgazda

A szivacsra gondolsz? Abból az olcsó kb ugyanaz mind, csak más felirattal.

(#79729) Bodz válasza Szl99 (#79725) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Amúgy is csak ~40 a Creative oldalán, ha nem akarsz várni.

Nem kell vele foglalkozni. Nem alacsony a 23, hogy bármi gondot okozzon.

[ Szerkesztve ]

(#79730) fehér_ember válasza Bodz (#79703) üzenetére


fehér_ember
addikt

Köszi!
Úgy néz ki talán mégsem lesz szükségem ilyesmire. :)
Egyik fórumtárs akinek szintén olyan telója van mint nekem, meglátta a hirdetésemet és rámírt. Megkérdezte mi a gondom. Felvázoltam mi a szitu. Visszaírt hogy otg kábel helyett próbáljak ki otg adaptert; ő ugyanis vígan használ egy dragonfly black-et.
Bementem az egyik pc-s boltba és vettem egy [ilyet] :) (mivel csak ez volt); és tényleg működik. :K :C

(#79731) p76


p76
senior tag

Kipróbáltam a Sennheiser HD555-öt az erősítőimmel. Messze a Marantz PM7005 fejes kimenetén szól a legjobban számomra.
(volt még Loxjie P20, Atom, MCTH)
Na erre varrjatok gombot :)

(#79732) bkercso válasza fehér_ember (#79730) üzenetére


bkercso
nagyúr

Mert ez nem kábel! A kábel nem számít(hat), de a nem-kábel ezek szerint igen! :P
Számít a színe a hangra? Vagy, ha fordítva dugod be? ;]
:R

[ Szerkesztve ]

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#79733) fericske válasza p76 (#79731) üzenetére


fericske
addikt

Szinergia :)

(#79734) fehér_ember válasza bkercso (#79732) üzenetére


fehér_ember
addikt

:F
Amúgy nem kell elhinni. Csak azért írtam ide, mert lehet más is szív vele.

(#79735) fehér_ember válasza bkercso (#79732) üzenetére


fehér_ember
addikt

Biztos oka is van; biztos valaki meg is tudja mondani. Én viszont más tapasztalata alapján mertem tenni egy próbát és így egy párszáz forintos kis vacakkal legalább tudok zenét hallgatni a cobalttal telón. Az meg elég sajnálatos huawei meg aq részéről is, hogy a mellékelt sokezerforintos dragontail kábellel nem műkszenek a dolgok, meg hogy a supportok is csak széttárják kezeiket (jobb esetben).

[ Szerkesztve ]

(#79736) bkercso válasza fehér_ember (#79734) üzenetére


bkercso
nagyúr

Szó nincs ilyesmiről! Nem csak tapasztalható és hihető, de érthető is: tolynak a megfelelő impedanciájú lezárásokra USB-nél; lazán veszik.

Csak a "bitpontos" meg "mind1akábel" hívők figyelmét hívtam volna fel (de minek)... :R

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#79737) bkercso válasza p76 (#79731) üzenetére


bkercso
nagyúr

Nekem is volt abból a vacak fejesből. :K

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#79738) abéla válasza p76 (#79731) üzenetére


abéla
senior tag

zárható a topik :DDD

hootka!

(#79739) borix válasza fehér_ember (#79730) üzenetére


borix
őstag

A lényeget nem mondtad, most akkor marad vagy sem? ;]
A hangja milyen amúgy a minőségibb asztali cuccokhoz képpest?

[ Szerkesztve ]

(#79740) EnterR


EnterR
veterán

Sziasztok. Megpróbálom körbeírni a problémámat, sajnos nem igazán vagyok szakmabeli. Jelenleg egy android boxhoz csatlakoztatott DAC-cal használom a sztereómat. [link]

A gondom az lenne, hogy a sztereót (Microlab Solo 6C) majdnem maxra kell csavarnom, hogy értelmezhető hangerőt tudjak kinyerni belőle. (Annak ellenére, hogy a DAC-on is maxon van a potméter). Ez nem probléma, ha a PS kontrollerét, mobiltelefont vagy egyéb más forrást csatlakoztatok a hangfalhoz. Ez egy olcsó kis alis cucc, lényegében az volt a célom, hogy ideiglenesen össze tudjam rakni a hangot az eszközökre. Mi volna az a paraméter, amit DAC vásárláskor figyelembe kell vennem, hogy elkerüljem az 50/60-as szintet (a 60-ból) az élvezhető hangerőért? Úgy képzelem el, hogy DAC-on keresztül (RCA-n) 20-as hangerőn is normális szintet kellene tudnom elérni, mivel más forráson keresztül is sikerül. Így gondolom a DAC limitál.

Előre is köszi! :R

[ Szerkesztve ]

PSN ID: marquuard

(#79741) bkercso válasza EnterR (#79740) üzenetére


bkercso
nagyúr

Output voltage legyen 2.1V RMS.

[ Szerkesztve ]

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#79742) fehér_ember válasza borix (#79739) üzenetére


fehér_ember
addikt

Türelem; tegnap délután tudtam meg és vettem meg az otg adaptert (már csak éjszakás műszakba menet és jövet tudtam hallgatni). Utána meg ugye aludtam. Úgyhogy majd csak az elkövetkezőekben tudom végre rendesebben, nyugodtabb itthoni körülmények közt megfülelgetni telóval. Pc-ről nem voltam tőle oda. De majd még akkor arról/azokról is nekiveselkedek, különböző usbjeikről is.

[ Szerkesztve ]

(#79743) p76 válasza fehér_ember (#79742) üzenetére


p76
senior tag

Csak a Aq dragontail otg kábellel próbáltad?

Ha már a türelemről van szó.
DROP + THX AAA ONE LINEAR AMPLIFIER $179 előrendelés

Estimated ship date is Mar 5, 2021 PT.

(#79744) bkercso válasza p76 (#79743) üzenetére


bkercso
nagyúr

Ez egy jó ár és várhatóan egy jó erősítő!
Hallott már valaki ilyen THX-et? Mennyire zenei?

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#79745) fehér_ember


fehér_ember
addikt

Igen, szinte csak azzal, de s4tch fórumtárs is a kezembe nyomott egyet , és azzal szintén nem jött össze. Nem tudom, amúgy elképzelhető hogy lehet olyan otg kábeleket is találni amivel esetleg huawei telókról is működne. Ha meg leszek elégedve a cobalttal akkor még "otg adapter + rövid usb toldó kábel" párost is ki fogok próbálni.
Más telókkal (samsung, google pixel) a mellékelt dragontail-lel is rendben működött.

(#79746) fehér_ember válasza fehér_ember (#79745) üzenetére


fehér_ember
addikt

Az előbbi hozzászólásomba a fórumtársunk nevét a privát üzeneteim közül másoltam be, és nem figyeltem hogy a privát üzenetek linkjét is viszi magával.
Ugye nem bugos a rendszer; ugye nem lehet őket így megtekinteni?
Valaki legyen kedves visszajelezni. Köszönöm.

(#79747) Bodz válasza fehér_ember (#79746) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Saját privátokat listáz a link, szóval semmi gond.

(#79748) Ribi válasza p76 (#79743) üzenetére


Ribi
nagyúr

149, árat javították, de a 2021 tényleg durva :D

(#79749) Sinesol válasza bkercso (#79744) üzenetére


Sinesol
veterán

Biztosan “zene jön ki” ebböl is. :)

(#79750) korpicschess


korpicschess
veterán

Sziasztok!

DAC-AMP kombóból mit tudnátok ajánlani, ami hangilag felveszi a Chord Mojoval a versenyt, hasonló karakter, de asztali verzió? Árban kb. a Chord nagyságrendben 80-100k. Csak használt.
Feltételek:
- asztali legyen, ne kelljen kábelekkel bajlódni
- legyen designos (Pl. Teac UD501)

Vagy még gondolkoztam egy USB Hub-on, ami kapcsolható, és akkor nem kéne a Mojot elrakosgatni mindig.
SMSL M9 design nagyon tetszik, de elég sok rosszat írnak róla. Ráadásul hiába volt ~150$ Dropon, sokkal drágábban mennek.

Köszi!
:R

[ Szerkesztve ]

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.