Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#119880) emiki6 válasza Ispy (#119839) üzenetére


emiki6
veterán

Szerintem tök megérte, hogy határozott véleménnyel rendelkező egyének próbálták meggyőzni egymást, teljesen sikertelenül. Főleg úgy, hogy nem említettétek, hogy tapasztaltak lennétek akár biztosítva vagy anélkül történő mászásban. :P

Az, meg hogy valaki nem képes felmérni azt, hogy milyen veszélyes amit csinál, annak nem ez a film adta meg a végső öngyilkossági lehetőséget, simán talált volna más alternatívát is véletlenül meghalni. Arra gondolok, hogy ezek az esetek vannak:
- sose mászott, látta a filmet, kimegy biztosítatlanul mászni, nem jut semeddik, mert esélye nincs haladni a falon, még biztosítva se.
- ugyanaz, mint az előző, csak tud haladni, leesik, the end. Úgyse volt normális, neki mindegy.
- megtetszik neki a sport, elmegy falat mászni biztosítva, mert értelmes ember. Megismeri a sportot, a képességeit és rájön, hogy amit a filmben látott, az nem az ő szintje.
- ua, mint az előző, csak ő mégis akar solot mászni, ezért megtanulja hogyan kell, huszonháromezerszer megmássza a falat biztosítva, minden zeget-zugot memorizál, minden helyzetre felkészül, megcsinálja a solo-t, örül, mert elérte egy célját, amit rengeteg munka és felkészülés előzött meg.
- stb.
Mindig lesz valaki, aki nem képes felmérni a valóságot, nem gondolkozik, csak folyton olyan dolgokat csinál, amire nem készült fel, ők ki fognak hullani. Szerintem, egy normális, értelmes ember el tudja dönteni, hogy érdekli e a dolog, alkalmas e rá és utána néz, hogy mivel jár. Aki nem így jár el, azt én nem fogom sajnálni, mert tudat alatt kompenzálni akarja a túlnépesedést. Nem fogok a filmkészítőkre mutogatni, mert a Darwin-díj-ért versengőket nem óvja meg önmaguktól. Nem fogom becsmérelni a mászót csak azért, mert nem értem miért csinálja amit.
Volt valami, hogy egy gyerek felvágta a hasát, mert a teletabis műsor miatt azt hitte van benne egy tv. Nem tudom mennyire igaz, de jól szemlélteti azt, amit mondani akarok. Ezeknek bármit mutatsz valahogy sikerül úgy értelmezniük, hogy kinyiffanhassanak. Ezeket ha bezárod egy gumiszobába, akkor hátraszaltóval kitörik a nyakuk. Aki meg nem ilyen, az nem fog hülyeséget csinálni.

Ez az én véleményem, nem kívánom megváltoztatni és nem kívánom senkitől, hogy vegye át.

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.