Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
-
yanpec
aktív tag
válasz Tibor 70 #25056 üzenetére
Gearbest-ről, eu expressz szállítással, 14 nap áfa ès adómentesen lehet rendelni. Nem nèztem minden típust de MXQ pro 4k az van.
Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó
-
varmi2
nagyúr
Ezt választottam. X96 Amlogic S905X Quad Core 2G/16G
Ugyen nem löcök mellé. És fel fog menni a librelec is?Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
szabi__memo
nagyúr
Akkor megnyugodtam. Nincs
-
Beni2360
félisten
válasz wooper91 #25042 üzenetére
A HOLLAND postánál a célországban beérkezett az ottani megérkezést jelent és utána semmi nyom amíg ide ér. 2017.10.30. | 10:47 ez a dátum az itteni érkezésnek magyar honba. És nem a sarokba állt.
--------------
Most akkor kértek adatot vagy sem: Ezt te másoltad be.
Adatbekérés a címzettől / Addressee contacted
2017.10.31. | 14:32
Címzettől beérkezett dokumentumok postai feldolgozása / Processing customs documents
2017.11.03. | 13:48[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Igen és amikor tovább mész a részletes adatokhoz ott lenyílik az Expedited Shipping és alatta kell pöttyőlni az EU Expresst. Ha ott nem találsz akkor nincs benne ebbe a lista kőrbe.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
mexel
veterán
Közben gearbestes topikban azt írják most nincs eu express-es box elvileg ezért nem látni a lehetőséget
-
mexel
veterán
Közben meg is érkezett a megerősítés
-
mexel
veterán
Közben egy gyors kérdés mielőtt rendelek: lehet rendelni + 10 $-ért H1 Full Touchpad Keyboard-ot a lejátszóhoz. Használ ilyet valaki? Ez jó? Feltételezem van mikrofon is benne, a mikrofonos keresés működik ezekkel? Viszont nem látok play-stop-pause gombot, vagy a színesek azt a funkciót betöltik? Ha van eezzel valakinek tapasztalata megköszönöm.
A másik ilyen táv a TSM01 de ezen sem tobzódnak a gombok -
yanpec
aktív tag
Csak drágább daraboknál van EU expressz.
PL: [link]Az olcsóknál nincs értelme mert vámolva nem lesz, max áfa megy rá de az sem sok. De találtam gearbest.com olyan darabokat is ami van EU raktáron.
[ Szerkesztve ]
Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó
-
Beni2360
félisten
válasz sambenez #25076 üzenetére
Ja bocs elírtam de ha már az ember ott van végig zongorázza a lehetőségeket.
-
yanpec
aktív tag
Itt pl az összes Eu raktárban van.
https://www.gearbest.com/m-promotion-active-152.htmlTelóról vagyok, bocs a link miatt. 😞
-
yanpec
aktív tag
válasz szabi__memo #25086 üzenetére
Nemtom mi nem jó neked 3 boxot nèztem meg találomra ès tökèletesen működik EU-3 raktárból jön. De lehet mázlim volt. 🤔
-
yanpec
aktív tag
válasz sambenez #25084 üzenetére
Elviekben egy èrtèkhatár felett lehet kèrni eu expressz kiszállítást, most fejből nemtom, valahol le van írva ha neten rákeresel, ès valami oknál fogva csak pc-n ajánlja fel nekem ezt a szállítási módot, mobilon soha.
-
junkpod
veterán
Unalmas ez a kínai rendelések topik...
Box's don't touch!
-
mexel
veterán
válasz yanpec #25087 üzenetére
A gearbestes eu raktárnál oda van írva hogy Shipping Cost 45.02$ A cucc ára 47$ körül. A kosárban még csak a termék ára látszik, fizetéskor rájön még 45$ a szállításra? Geekbuyingin sehol nem volt szállítás az EU IT raktárból, csak a fizetési procedúra végén írta hogy plusz 5$. Azért előbb is írhatnák hogy pontosan mi mennyi lesz mert ez így elég érdekes. Nem tudom megéri-e eu raktárból rendelni egyáltalán. Egy ilyen 35-40 $-os kütyüt is vámolnak? Még akkor sem drágább talán mint az eu raktárból.
Bocs, ez valóban nem ide való
[ Szerkesztve ]
-
yanpec
aktív tag
válasz junkpod #25089 üzenetére
Igaz. Más: Mièrt van az, hogy ha leállítom az Le-t, akkor nemtom távirányítóval bekapcsolni? Ez egyedi problèma vagy lètezik rá megoldás?
-
-
yanpec
aktív tag
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Két kérdésem lenne ezzel az olcsó MEGOGO MXV-vel kapcsolatban
- Libreelec fut rajta stabilan?
- LE alatt a CEC működik? -
Firpo
tag
Sziasztok!
Én is rendeltem egy MEGOGO MXV-t szeptember 17-én a Gearbestről, de én sajnos belga postával rendeltem (Bpost) és még mindig nem érkezett meg. Itt a nyomkövetés:
Van valaki akinek ugyanilyen sokáig tartott a szállítás? Kezdjek aggódni?
csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
-
junkpod
veterán
válasz yanpec #25092 üzenetére
Android alatt működött? A távirányító kódokat stanby állapotban kernel szinten figyeli a box, oda van bekodolva. Az oprendszer indulása után már a LibreElec, ezt tudjuk a remote.conf fájlal befolyásolni.
Ha a gyári távval nem tudod bekapcsolni, akkor nem olyan fw van rajta ami a tavhoz való, nem a gyári fw.Box's don't touch!
-
yanpec
aktív tag
válasz junkpod #25097 üzenetére
Értem? Vagy nem értem?. Android alatt működik, de LE alatt nem . Azt a fw-t raktam vissza ami rajta volt, mielőtt tégláztam volna. A recovery is az eredeti! Akkor a FW nem a gyári amivel küldték?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest