Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wooper91
tag
Sziasztok!
Rendeltem ma egy Megogo-t, még csak ismerkedem a boxokkal, nem hogy nem volt még ilyenem, de még nem is láttam közelebbről ilyet Elég sok mindent elolvastam a fórumon, az már tuti, hogy LE+Kodi lesz a befutó, lévén, hogy jelenleg is Kodit használok egy lapival.
A libreELEC fúrumon egyelőre még elég nehezen igazodom ki, így első kérdésem, hogy ha problémába ütközök tehetek-e fel nektek teljességgel irreleváns hülye kérdéseket, mint most?
A másik meg, hogy a GearBest-ről rendelt cucc szerintetek milyen raktárból jön? Mert már a forráskódot is megnéztem, de sehol nem találom Örülnék neki ha EU lenne, mert ez már pont beleesik a vámolós mókába...
Szerk: mégegy, ezen a gépen is megy pendrive-ról az LE? mert most csak az van kéznél otthon. vagy jobb ha inkább beszerzek egy SD-t?[ Szerkesztve ]
-
wooper91
tag
Sziasztok!
Egy ideje olvasgatom a fórumot, közben kitaláltam mi az amit rendelni szeretnék, meg is rendeltem egy MEGOGO-t, GB-ről 29.99USD-ért. Szal gondoltam, ha valaki esetleg szeretne ilyet, írok egy kis helyzetjelentést. Izgultam a vám miatt, jogosan, természetesen meg is fogták, merthogy miért ne, úgyhogy áfa megy rá, meg a vámkezelési költség Na mindegy, ami jobban idegesít az a szállítási idő, a magyar posta megint megmutatta, hogy
lehet lassan is dolgoznikevés az emberük, és sok a csomag. Szóval ha valaki karácsonyra szeretne ilyet, az már nem biztos hogy megjön addig.Célországba elküldve / Item sent abroad
2017.10.12. | 11:40NLAMSE(Netherlands (
Célországba elküldve / Item sent abroad
2017.10.13. | 13:00NLAMSE(Netherlands (
Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
2017.10.14. | 15:55
Küldemény kiválasztása hatósági eljárásra, postai árubejelentés / Under postal customs procedure
2017.10.30. | 10:47
Adatbekérés a címzettől / Addressee contacted
2017.10.31. | 14:32
Címzettől beérkezett dokumentumok postai feldolgozása / Processing customs documents
2017.11.03. | 13:48Egy fél hónapot állt valahol egy sarokban Na mindegy, remélem most már lassan megjön, aztán írok egy kis első tapasztalatos postot is.
-
wooper91
tag
válasz sepsi0 #25045 üzenetére
Nem írták, hogy kellene, de tudják, hogy kínából jött, hiába holland postás, szóval szerintem kérni fogják az áfá-t. Legyen ez a legkevesebb, csak ne legyen baja mikor megjön Természetesen visszajelzek majd.
pinnacle: lehet, hogy neked is fog jönni levélke, meg sms, ha van a csomagon tel. számod, gyorsan intézhető a dolog e-mail-en hálistennek, a kérdés, hogy mennyi a feldolgozás.
-
wooper91
tag
Én egy ilyet fogok használni hozzá, +a telómban van infra, meg távirányító app. Azt csak be tudom majd valahogy állítani... Ha meg nem, akkor keresgélek még appok után. Valami okosság biztos van rá
----------------
Esetleg a fentebbire valakinek ötlete? Úgy értem app infrás telefonra? MEGOGO lesz LE-vel ha megjön végre
-
wooper91
tag
válasz a.t.t.i. #25108 üzenetére
Ha közben hang viszont van, akkor én talán valami képfrissítési hibára gyanakodnék, ott kutakodnék a beállításokban. Hogyha hang sincsen, akkor az lehet hálózati hiba, hogyha hálózatról megy a videó. Nálam az utóbbi fordult elő. Ment a film, eltűnt a kép, majd 5 mp-el később folytatta, de úgy, hogy 5 mp-et ugrott is a filmben. Bár ez egy lapin volt Kodi-val, de Windows alatt... Az ethernet-re váltás oldotta meg a problémát, gyengusz volt a wifi. Ha hülyeséget mondok, akkor kövezzetek meg
-
wooper91
tag
Még egy kérdés, valakinek van tapasztalata azzal kapcsolatban, hogyan kezelik az USB-hub-okat ezek a kis gépek? Konkrétan a MEGOGO érdekelne, de a többi tapasztalat is releváns lehet. Egy külső táp nélküli van otthon, használnám majd ha minden igaz.
-
wooper91
tag
sziasztok! Na megjött a kütyü, nem kellett áfát fizetni, megy felfele egy LE egy kártyára, aztán tesztelem Az androidba belepillantottam, az megy rendesen, de nem állítgattam, csak a magyar nyelvet. Ha minden jól megy, csak a LE-t szeretném használni...
Ez volt a csomagon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Automobilista 2
- Mini PC
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- Horgász topik
- Ukrajnai háború
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs