Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-17 19:00:18

LOGOUT.hu

AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67365) DarthSun


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

A Munt- ot nem is ismertem, most is csak név alapján, még nem próbáltam. Régebben még Ganz-[HUN] írt róla PÜ vagy Skype üzenetben, csak néztem hogy mi ez, meg miért 2 gépen fut. Lehet kipróbálom ha szabadszoftver, esetleg link a manualhoz és a programhoz hol található ? (nem kerestem még).

A másik az SB- ken levő FM vagy Yamaha chip, azt itt a popikban tudtam meg hogy erre is figyelni kell, nekem azért nem tűnt fel mert hullámtáblát használok főként.

Egyik blogomnál meg szóbakerült a szoftveres hullámtábla, a hardverest lehagyják az újabb kártyákról, aztán Lord Myn kolléga tájékoztatott a CoolSoft_VirtualMIDISynth programról, melyet ki is próbáltam. Jó kis implementáció, nem túl hosszú teszttel, de nálam így alakult a sorrend :

1 : CoolSoft + Arachno SF2
2 : Audigy2NX hardveres + Arachno SF2
3 : Az összes többi variáció nem eldöntött sorrenddel

Az ElitePro- n még nem próbáltam a hasonlítgatást, majd azon is megejtem. Amúgy zenében hasonló karakter mint az Audigy, a sávszélek kicsit feszesebbek, tisztábbnak hatnak.

Az Arachno a kedvenc fontom, jó nagy de ez PCI kártya esetén még P-III gépen is használható/betölthető. A fedélzeti RAM- al rendelkező ISA kártyák esetén meg a "Roland SC-55.sf2" és a "16.5mg gm gs mt32 v2.51 bank.sf2" a kedvenceim. Mindegyik elfér 28MB- ra bővített kártyán. Régebben már linkeltem asszem, összeállítottam egy csomagot az egészből ha valakit érdekel, ide töltöttem fel. Benne van kettő gigantikus méretű SF2 is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.