Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35653) Fred23 válasza God Vazzeg (#35636) üzenetére


Fred23
nagyúr

:D Inkább specializálódni kell. Nekem jó lesz a 75 kiló is. Előnyösebb rámenni néhány képességedre, néhány személyiségbeli dologra, ami amúgy is jó nálad, s neked is tetszik, és azokat még fokozni kicsit. Mivel a nők is emberek, egyértelmű, hogy ők is boldogulni akarnak, ők is úgy választanak -akár tudatosan, akár érzelmi alapon, akár ösztönösen-, ami szerintük viszi őket valami jóba. Egy férfi szinte mindig vonzóbb, ha hatalmas, biztonságot sugárzó, és kiszámítható / következetes. Kivéve tán akkor, ha a nő úgy számol, valamiért ő nem járna jól egy hatalmasabb férfival; de ez a ritkább eset. Alap, hogy legalább vonzódás szintjén az jön be a nőknek, akit a legdominánsabbnak tartanak. Akkor nem, ha sok negatív élményük született már az ilyen pasikkal szemben. Tehát: specializálódni.

Ijk: a visszahúzódó valahol azt is jelenti, hogy nem törekszik a dominanciára -> nem elég férfias. Másrészt szerintem a hozzászólásaid alapján Te sok nő álma lehetnél. Talán csak az a baj, hogy nem beszélgetsz megfelelő nőkkel, s talán pont azért, mert nem jársz sok helyre.

Én specializálódok, nagyrészt magam adom, de az is tény, hogy építek magam köré egy képet is. Szerintem minden jobb férfi ott kezdődik, hogy vannak a környezetében, akik nem kedvelik. :D A határozottság miatt szükségszerű, hogy lesznek, akik nem értenek egyet veled, de fontosabb és előnyösebb, hogy stabil pont legyél -akár pozitív, akár negatív értelemben. Ne lássanak sodródónak, bizonytalannak. Inkább tűnj hülyének és erőszakosnak, mint bizonytalannak!

ON: végre nem fáj a derekam.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.