Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#118051) SetCHOO. válasza aliquis (#118048) üzenetére


SetCHOO.
aktív tag

Május óta ott rohad a szegrényemen. Szal nem tolom túl a dolgott. :DDD
Viszont ez a szója ösztrogén kapcsolat nem volt világos.

(#118052) rwin5 válasza Angel2014 (#118049) üzenetére


rwin5
őstag

Ilyenkor kell odaállni az 50-es karokkal, nem fórumon adni a kiskirályt :)

(#118053) Angel2014 válasza rwin5 (#118052) üzenetére


Angel2014
addikt

Oda is szoktam elhiheted ...de ha ilyen okos vagy mond meg hol talàlom ...a raktàr zàrva most oda csak nyàron megy hìvom nem veszi fel.....ezért kértem a vidàt is segìtsen elérni...

[ Szerkesztve ]

Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#118054) Woodslave


Woodslave
nagyúr

[link] lifetime natural :U

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#118055) Shingen válasza Woodslave (#118054) üzenetére


Shingen
addikt

Csak is az mi más lenne. :))

風林火山

(#118056) bigmasterg


bigmasterg
addikt

Het 3 edzés mellé mit raknátok be (ha úgy nézem "pihenőnapra")?
Crossfit, valamilyen küzdősport, cardio, esetleg jóga a nyújtások miatt? Vagy valami mást?

(#118057) Apollyon válasza bigmasterg (#118056) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Heti 4 edzés, a többi napon meg aerob vagy cardio. Küzdősport csak akkor ha komolyan veszed, azt heti 3x kéne... crossfit.. az valami baktérium? :F ;]

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#118058) headhunter válasza bigmasterg (#118056) üzenetére


headhunter
addikt

"Jóga" [link]

(#118059) goodboy007 válasza bigmasterg (#118056) üzenetére


goodboy007
senior tag

Ha időd engedi, akkor mindet! :DDD

Egyébként a cardio + hatha jógára szavazok, én ezt a kettőt tolom (persze váltogatva). Igencsak jók a jógás nyújtások, meg nekem bejön, hogy nyugodt a tempó, nem pörgős és "nálunk" speciel elég családias a hangulat, legtöbbször 4-5 fő van csak.

"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

(#118060) Ijk


Ijk
nagyúr

Néha azért kurvára irigylem azokat akik beleszarnak a kajálásba, tehát az emberek 99%-át. Leginkább azt hogy nem tudják, nem érdekli őket. Bennem meg kialakult egyfajta igényesség hogy nem akarok 35 évesen aputestet pedig sokkal könnyebb lenne ha le tudnám szarni. Ehelyett nap mint nap nézem ahogy mindenki eszi a "szemét" kajákat éppen amit megkíván. Nem azt mondom hogy soha nem eszem ilyeneket, egy héten mondjuk 1-2 alkalommal, de közben meg folyamatosan jönnek az ingerek ahogy látok másokat enni és kurva nehéz megállni, főleg miután soha nem érzem hogy jóllaktam volna.
Szívesen betömtem volna ma is pár gofrit, ehelyett elbattyogtam az egy szál almámmal, amit olyan gasztronómiai kifinomultsággal fogyasztok el mint édességet mintha az lenne az utolsó amit életemben megeszek.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#118061) kk831228 válasza Ijk (#118060) üzenetére


kk831228
addikt

Hát, sajnállak... ;] kolosanyi te is, ugye?. ;]

[ Szerkesztve ]

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#118062) Dexar007 válasza Ijk (#118060) üzenetére


Dexar007
veterán

Mi van akkor ha azoknak az embereknek pont az aputest a cel? Vagy ha kiszamoltak,hogy napi x orat töltenek fözessel-megfelelö alapanyagok kivalasztasaval,kajahordozassal,mosogatassal,hogy egyszerüen nem eri meg,es sokkal gazdasagosabb utkozben venni valamit aztan betolni?

Give me your cum,bull!

(#118063) rwin5 válasza Dexar007 (#118062) üzenetére


rwin5
őstag

Teljesen off: de ma is hallottam tv-ben, hogy halálra gázoltak egy 18 éves srácot, ilyenkor eszembe jut, hogy sosem tudni mikor lesz vége az életnek, úgyhogyha be akarok tolni egy pizzát akkor megkajálom és nem siránkozom rajta. Ha valaki annyira hiú azt is megértem, bár azonosulni nem tudok a dologgal.

(#118064) Ijk válasza Dexar007 (#118062) üzenetére


Ijk
nagyúr

Persze aputestet akarnak, hagyjál már a marhasagokkal. Mindenki adonisz testet akar, csak szenvedni érte azt nem. Inkább leszarja és néha rájuk tör hogy mégsem jó ami van, ezért vesznek valami edzogepet, vagy elmennek kétszer futni. Sokszor irigylem őket, pedig csak le kéne szarni de nem tudom.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#118065) HussarF válasza Ijk (#118060) üzenetére


HussarF
addikt

(#118066) Zomb€€ válasza Woodslave (#118054) üzenetére


Zomb€€
őstag

Latom megy a tomegeles, a barnarizsbol kicsit vegyel vissza :R

Hussar :C

[ Szerkesztve ]

"Egyszer fent...egyszer fent!"

(#118067) Dexar007 válasza Ijk (#118064) üzenetére


Dexar007
veterán

Mindenki adonisz testet szeretne,de van aki felnö,es rajön,hogy 1000 fontosabb dolog is letezik. :) Egyebkent pedig mivel mindenki leszarja,hogy nezel ki (igen,meg a strandon is),ezert egyre könnyebb leszarni a dolgokat. K*rvakat pedig szinten nem erdekli,amig nalad van a cash. ;] Szoval minek is edzünk heti 4x1 orat? Plusz elökeszület+utazas + egyeb,es siman van az 4x2 is,vagyis 8 ora hetente, ami 416 ora evente vagyis 17 napnyi teljes edzes. Ebbe nincs beleszamitva a kajara forditott idö.Megeri? Nem. Ha a hobbid is egyben,akkor igen..de akkor nincs sirankozas,hogy mar megint pfuj kaja,mar megint pfuj edzes.

Give me your cum,bull!

(#118068) Zomb€€ válasza Ijk (#118060) üzenetére


Zomb€€
őstag

Voltam en is igy ahogy te, tokom kivolt. Aztan jott egy olyan szakasz az eletemben, amikor mindent leszartam, edzest, kajat, mindent ami ezzel kapcsolatos. Tisztessegesen elhiztam, es borzaszto volt.

Egyszeruen hihetetlen, hogy a finomitott cukrok mit tudnak tenni az emberrel. Totalis depresszio + demotivaltsag. Tenyleg magamon lepodtem meg, hogy mennyire le tudok csuszni, de hiaba, csak szippantott magaba.
Vicces, hogy a cigisdobozokat basszak tele az undorito fenykepekkel, amikor leginkabb a milkacsokira, fornettire, csipszre es minden mas ipari hulladekra valo. A cukor tenyleg ol butit es nyomorba dont.
Valahol orulok, hogy megtapasztalhatam a "masik oldalt" mert tudom, hogy oda SOHA tobbet nem akarok es nem is fogok menni.

Szerintem ezek az emberek pedig inkabb tudatlanok, mintsem tudatos dontest hozva adjak fel a kondiciojukat es vele egyutt a vitalitast. Emlekezz csak vissza amikor az elejen voltal az edzes es az "egeszseges" etkezes temanak, mi infot kellett magadba gyujteni, hogy nagyjabol eligazodj (raadasul ezek a tezisek folyamatosan megdolnek :D )
Ok itt adjak fel, mindjart a legelejen. Mert fogalmuk sincs hol kezdjek, akkor megszokom a mostanit.

Szoval Ilyk szerintem ne irigykedj, es [link]

"Egyszer fent...egyszer fent!"

(#118069) Dexar007 válasza Zomb€€ (#118068) üzenetére


Dexar007
veterán

Ki mondta,hogy tömni kell magadba? Itt arrol van szo,hogy nem tudok alkalmankent megenni egy kakaoscsigat joizüen,mert jajmileszmost a pici testemmel.. es ez baromi rossz hozzaallas.

Give me your cum,bull!

(#118070) Ijk válasza Dexar007 (#118067) üzenetére


Ijk
nagyúr

Pont leszarom mások mit gondolnak a kinezetemrol, én nem tudnék igénytelen lenni. Ezt irigylem néha hogy ne legyen magas elvarasom magammal szemben. Az életben meg mindig van fontosabb mint a tudatos életmód vagy nincs. Ha egyszer megszoktad akkor olyan elvaras magaddal szemben mint hogy nem jarkalsz szakadt ruhában.
Nekem már messze nem hobbi az egész, hanem alapvető eleletvitel.

Itt nem arról van szó hogy mindig 100% a kaja, hanem komoly fegyelmet kell tartani ha nem akarsz szetcsuszni. És ha körülötted mindenki szemetet kajal akkor kurva nehéz fegyelmezettnek lenni.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#118071) goodboy007 válasza Ijk (#118070) üzenetére


goodboy007
senior tag

Egyébként a mai rohanó világban nem egyszerű tudatosan étkezni, ha valaki "csak enni akar" és pl. családos emberként vagy munka miatt nem tud jobbat, mint beugrani reggel az abc-be vagy a szupermarketbe. Gyakorlatilag nincs olyan kész kaja, ami finom lenne magában és egészséges lenne. Vagyis van, de vicces lenne tonhalat meg savanyúságot majszoló embereket látni az utcán és ára miatt előbbi is sokaknál kizáró tényező.
Mi marad néhány száz forintért?
Tej, pékáru, felvágott
Nyilván akarat is kell hozzá, de sokan nem is tudnak jobbat, mert sietnek. Mi sem egyszerűbb, mint bedobni a csokipudinggal töltött porcukorral meghintett rudat meg egy virslis baguettet a papírzacskóba, amit menet közben is meg tud enni az ember.

Látott/tud valaki olyan helyet, ahol pl. készen lehetne kapni főtt tojást/rántottát/zabkását (csak hogy a "full gyúrós", de átlag ember által is "ki nem nézett" kajáknál maradjunk) emberi áron?
Gondolom vannak beülős helyek, ahol két sült tojást hozzád vágnak 400Ft-ért, de ez megint csak nem túl vonzó az átlagember számára (azt hagyjuk, hogy a gyorskajáldák szendvicsárai is abszurdak a mennyiséghez képest).
Speciel néha vagyok úgy esténként edzés után, hogy másnap szabadnapos vagyok, amikor lenne időm főzni, de aznap már semmi kedvem épp ezért megcsinálni az egészet, de kaja meg tudom, hogy nincs már itthon és mivel edzés után valamit enni kell, ezért milyen lehetőségek vannak?
KFC/McDonald's/Burger King/pizza/gyros vagy pékáru. Pedig tuti ennék egy jó adag rántottát, ha csinálnának valahol. Még a piacon is csak a kolbászt meg a lángost sütik.
Valamit a boltok is kitalálhatnának, hogy az egészséges kajákat népszerűsítsék. Vannak persze kész saláták 1000Ft körüli áron, ami megint csak nem nyerő a 200Ft-os a virslis bagettel szemben az átlagember szemében.

Lényeg, ha nem készíted elő a kajádat, akkor útközben nem igényesebb beülős, de drága helyen kívül nem igen van olyan, ahol készen, tányérra szervírozott formában tudna az átlagember egészséges ételt venni.

[ Szerkesztve ]

"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

(#118072) Dexar007 válasza goodboy007 (#118071) üzenetére


Dexar007
veterán

Mondjuk a Gyros-t pont nem neveznem szar kajanak. :) Söt...

Give me your cum,bull!

(#118073) kolosanyi válasza Ijk (#118070) üzenetére


kolosanyi
veterán

Én meg pont leszarom és sört iszom a kollégákkal éppen. Szeretem a sportot, ha kell, össze is szedem magam, de egy totál antiszoc seggfej barom lenni és becsavarodva remete életet élni. A versenyzők is meghíznak offszezonban, sokan úgy néznek ki, mint aki maximum hobbiból gyúrogat. Egyik kollégám INBA versenyző, én az előbb ettem a kis tonhal konzervem, ő meg olyan boldogan ette a kis pizzáját, hogy mindjárt én is rendelek egyet. Amiről te beszélsz, az nem létezik, ne hagyd, hogy az agyadra menjen. Tudni kell kicsit felengedni is, mert bekattansz.

(#118074) aelod válasza Ijk (#118060) üzenetére


aelod
veterán

Nyugtasson az a tudat, hogy mások kurvára leszarják a diétád vagy a clean eatinged. Benyomják a milánóijukat, pizzájukat és jót böfögnek a kólától amivel leöblítették.

Én kurvára leszarom, hogy ki mit eszik. Verseny diéta alatt sem voltam kikészülve amikor mellettem töltelékes káposztát ettek fehér kenyérrel és tejföllel.

Amúgy meg az emberek 99%-a arra irigy, hogy izmos vagy és van kitartásod hozzá.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#118075) Ijk válasza kolosanyi (#118073) üzenetére


Ijk
nagyúr

Látom nem ment át miről beszélek. Nem arról van szó hogy mindig tartani kell szigorú étrendet, hanem kurva messze vagy attól hogy megedd azt amit épp megkívánsz. Nem azon fog múlni ha havonta elmész meginni 3-4 sört. De a "csalások" között milliónyi kísértésnek kell ellenállni folyamatosan.
De lehet hogy nem igazán érted miről beszélek. Egy dolog ha 3 hónapig valaki szigorú étrenden van, mondjuk az is szar, itt arról van szó ha már mondjuk folyamatosan 6 éve csinálod mint én.

Az egész lányege az hogy folyamatosan jönnek a kísértések és így baszott nehéz. Vagy ki lehet költözni a tanyára remeteként akkor nem lesz kísértés. De ha valahogy részt kívánsz venni a társadalmi életben, mert nem akarsz begubózni valahol, akkor szembe kell nézni folyamatosan ezzel.

aelod: Akkor harmadszor is leírom hogy leszarom az embereket, ki miért zabál, mit gondol, stb. Van magaddal szemben egy elvárásod és azért tenni kell. Örülj neki hogy nem volt kísértés a versenydiétád alatt. Úgy sokkal könnyebb mint ha előtted eszik a lángost, te meg az asztalt kaparod, miközben még azzal is basztatnak hogy te miért nem eszel.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#118076) aelod válasza goodboy007 (#118071) üzenetére


aelod
veterán

Jó azért ha nagyon akarod akkor el tudod készíteni magadnak a kajádat előre.
Mennyi időbe telik megfőzni 10db tojást? Stb.

Amúgy meg van egészséges kajálda gyúrósoknak is: Petraz :)

Ijk

Előttem ette a káposztát. Utána sütiztek és a szokásos: egy szelettől nem lesz bajod.

[ Szerkesztve ]

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#118077) Radnix válasza Ijk (#118060) üzenetére


Radnix
senior tag

Kicsit lazíthatnál néha te is! Attól, hogy időként betolsz valami finomat, de szépen bekalkulálod a napi bevitelbe nem dől össze a világ, te is tudod. Se cukorbeteg, se "szemétzabáló átlagjóska" sem leszel, de talán kiégett gyúrós sem válik belőled. :K
Már az vagy ;]

Amúgy jobban belegondolva szerintem szélsőségekben gondolkozol, és nem tudod, hogy melyik szélsőséget válaszd, és ez okozza ezt az "egzisztenciális válságot" :D

[ Szerkesztve ]

(#118078) csababarca


csababarca
őstag

csak olvasom a topikot, nem szoktam írni,csak ritkán.
De annyit akarok,hogy mangó íző bcaa-t SOHA NE VEGYETEK!!!!!

Borzalom...orr befog, és lehúzom kb egybe, más esély nincs. :DDD

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#118079) kolosanyi válasza Ijk (#118075) üzenetére


kolosanyi
veterán

Nekem átjött teljesen. Az a baj, hogy azt hiszed, csak nálad van ez így, pedig lószart. Én is elég régóta csinálom már ahhoz, hogy legyen tapasztalatom hullámvölgyekkel meg fénypontokkal. Rajtad már legalább két éve mutatkoznak a kiégés jelei. Nem rég még bíráltad a futást, mert szerinted nem volt értelme, erre most arra panaszkodsz, hogy nehéz vagy hozzá és nem bírja a lábszárad. Ebből azt szűröm le, hogy változtatni akarsz, de zavar a lehetősége is, hogy szarabbul nézz ki, mint most. Én a helyedben két opció közül választanék. Vagy hagynám a testépítést legalább egy ideig és más sportot csinálnék (úszás, küzdősport, saját súlyos dolgok, jóga akármi), vagy felkészülnék egy naturál versenyre függetlenül a várható eredménytől. Más sportot űzve háttérbe szorul a kinézet és új kihívásokkal kell megküzdeni, ráadásul a kezdeti sikerek új motivációt jelentenek, illetve sikerélményt. A verseny meg megint olyan dolog, hogy van egy célod, egy kézzelfogható dolog ami lebeg előtted, hajt afelé, hogy életed legjobb formáját hozd. És ez is kurvára motiváló.

(#118080) Radnix válasza csababarca (#118078) üzenetére


Radnix
senior tag

Rendben nem fogok mangó ízű BCAA-t venni! Sőt van egy érzésem, hogy egyáltalán nem fogok BCAA-t venni... :U ;)

(#118081) dybo válasza Radnix (#118080) üzenetére


dybo
tag

Miért nem? :)

(#118082) kk831228 válasza Radnix (#118080) üzenetére


kk831228
addikt

Épp nyontam a Viszlát billentyűt... ;]

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#118083) Radnix válasza dybo (#118081) üzenetére


Radnix
senior tag

Mert 200g körüli fehérjemennyiséget eszem, ergo olyan lenne, mintha lehúznám a wc-n a pénzt.

btw nem te kérdezted, hogy mi a tapasztalatunk a csilivili "testoizé" nevű tápkiegről?

(#118084) Ijk válasza kolosanyi (#118079) üzenetére


Ijk
nagyúr

Azt gondoltam hogy te más célokat keresnél. ;]

Mondjuk edzésről egy szót sem szóltam, de levontad a következtetést hogy ki vagyok égve. Úgy látszik mégsem ment át. Attól hogy néhanapján a fasz kivan a fegyelmezett életvitellel még nem kell valami teljesen másra lapozni, főleg hogy ha csak úszni járnék akkor is oda kellene figyelni a kajára.

Radnix: Lazítok folyamatosan, mint mondtam nem csirkén meg uborkán élek. De ha meg nagyon ellazítasz akkor nem két hét alatt, hanem telnek a hónapok ez is belefér még hozzáállással 1 év alatt lazán felszednék 10 kilót és még azt sem mondom hogy mákosgubát ettem amikor épp kívántam.
Zombi tudja szerintem most leginkább mit karattyolok, csak ő most épp tér vissza a "nyaralásból".

Hát lehet hogy 5 év múlva már aputestem lesz és nem fog érdekelni (egymásból következik a kettő), de majd visszatérek 40 évesen kapuzárási pánikban és akkor kurva okos leszek életmódban meg hogy keménynek kell lenni és fegyelmezetten hozzáállni.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#118085) dybo válasza Radnix (#118083) üzenetére


dybo
tag

De. Ma kezdtem el szedni. :D

(#118086) rwin5 válasza dybo (#118085) üzenetére


rwin5
őstag

én már várom azt a tanulmányt, hogy a bcaa szart sem ér, vagy az árához képest szerintem sok pluszt nem ad, de itt mindenki megmagyarázta, hogy neki nagyon hasznos :D * mint mikor vki mondja, hogy 3-5k C-vitamint szed be és ezért nem beteg fél éve (mintha csoda dolog volna annyi ideig egészségesnek maradni :U )

[ Szerkesztve ]

(#118087) csababarca válasza Radnix (#118080) üzenetére


csababarca
őstag

Bocs, nem akartam ideokvetlenkedni, csak gondoltam jelzem,hogy ha valaki ilyenben gondolkozik, akkor inkább a natúrt vegye.

de bocsi akkor.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#118088) Radnix válasza csababarca (#118087) üzenetére


Radnix
senior tag

Félre ne értsd! Köszönjük, hogy megosztottad az infót, ha valaki mégis venne olyan ízű bcaa-t, lehet megmentetted egy hányingertől :D

(#118085) dybo: rémlett a neved, de minden nap más avatarod van :DDD

(#118084) Ijk: amúgy meg nincs itt semmi gond, csak leesett a tesztód :D

[ Szerkesztve ]

(#118089) kolosanyi válasza Ijk (#118084) üzenetére


kolosanyi
veterán

A gúnyolódás helyett inkább legyél őszinte magaddal. Ha én épp szar hangulatban vagyok és rinyálok valamiért, általában csak oltást kapok, te most meg coming outolsz ezzel a dologgal és nyilván én vagyok értetlen. Erre azt tudom mondani, hogy vagy csinálj mást, vagy ne punciskodj, hanem keményítsd meg magad. El kell dönteni, hogy mit szeretnél.

(#118090) dybo válasza Radnix (#118088) üzenetére


dybo
tag

Jah, mert mindig jön egy régebbi tag, akinek ugyanaz, mint nekem...

(#118091) Zomb€€ válasza Ijk (#118084) üzenetére


Zomb€€
őstag

Pontosan tudom, mondom az exit elott pont ezt eltem at. Monoton szar sotlan lett az egesz szo szerint.
Szerintem a tobbiek is fejen talaltak a szoget () mert tenyleg az jon le, hogy elvesztetted a motivaciod, meg ha akarod is a celt, az eszkozt mar annyira nem kivanod.

Szerintem tavaszig keress mas sportot.

BCAA tema: Ha valaha is elhagynek mindent, ez lenne az utolso. De tenyleg. Edzes kozbeni drinknek szoktam hasznalni.

[ Szerkesztve ]

"Egyszer fent...egyszer fent!"

(#118092) celf válasza aelod (#118039) üzenetére


celf
őstag

nem akarom leszólni, de amúgy azért volt "meglepő", mert ahhoz képest, tologat valamit, tényleg nem olyan nagy durranás.
lehet nem viszi túlzásba.

(#118093) dybo válasza Zomb€€ (#118091) üzenetére


dybo
tag

Én is edzés közben iszom. Bár ha nem ínnám se hiszem, hogy , észre vennék valamit. De jobb, mint a víz, így használva meg ha az összköltséget nézzük, amit ez a sport kíván, elenyésző.

(#118094) celf válasza bigmasterg (#118056) üzenetére


celf
őstag

ha az erősítésed úgy ekrek, ahogy van, én a boxot ajánlom, vagy a bírkózást, ha küzdősport.
rugdosós dolgoakt nem annyira.
cardio, aerob alap, h. jó.
jóga kurvajó, de nem minden gyakorlat, egyéntől függően el lehet balfaszkodni dolgokat.
crossfit egyébként az összes fentebbi, de ha gondolod menj el egy cross terembe "hivatalosan" is azt tolni :)

(#118095) goodboy007 válasza aelod (#118076) üzenetére


goodboy007
senior tag

Persze, tojás mindig van itthon és 99%-ban az marad ilyenkor esti kajának :DDD. Az úgyis bármikor bármennyi jöhet.

De itt arról van szó, hogy "az utca embereként" lehetetlen azonnal ehető formában hozzáférni, ha épp megkívánja az ember.

"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

(#118096) kk831228 válasza Zomb€€ (#118068) üzenetére


kk831228
addikt

Szerintem meg nem a milkacsokitól purcan ki az ember... :B Legalábbis ha nem eszik meg belőle, minden nap, egy kilót... Biztos hogy nem hasznos a sok cukor de a sok szar, amivel tele van nyomva minden kaja, az szerintem sokkal ártalmassab, mivel azt minden nap eszed napi ötször...

[ Szerkesztve ]

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#118097) aelod válasza Ijk (#118084) üzenetére


aelod
veterán

Kell egy kis lazítás néha. Iktass be "szüneteket".
Én év végén szoktam egy hetet vagy 10 napot. Olyankor nem gondolok az edzőteremre, leszarom mit eszem/iszom. Egyszerűen csak feltöltődöm kikapcsolok.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#118098) brownus válasza Woodslave (#118054) üzenetére


brownus
veterán

üdv,
mi történt? már nem vagy gazda!?!?

én meg közben apa lettem :) 4 hetes a csöppség <3 eléggé kivagyok, táskásak a szemeim, fogytam pár kg, de kezd látszani a six pack :U szóval aki gyorsba le akar dobni pár kilot, nem kell hozzá más csak kis stressz... meg kevés alvás, keveset alvó gyermek aki csak a karjaidban hajlandó elaludni...

kellene valami fasza angol/magyar cikk a vitaminokról, mert tolom az asszonyba is, most éppen béres multivitamin magnéziummal, meg d-vitamint. meg cét.

de csomó okos ember van körülöttünk, akik azt mondják ez nagyon nem jó, mert elapad a tej, meg hasonló hüjeségek. nálatok, hogy volt? asszonyod tolt valamit? persze mellette eszünk napi többször zöldséget, gyümölcsöt, ahogy eddig is.

xoxo

(mert amiket mutattam nekik, a bodybuilder, egykét gyártó oldala, mint pl. a scitec az nem jó. meg magamat is hiába mutogatom, hogy évek óta nem voltam beteg, csak év vége felé a szokásos kicsi influenza vagy megfázás... na mindegy...)

ja, és had dicsekedjek, (tudom-tudom, ideje volt. btw, nem voltam sose erős lánc dohányos) de leszoktam a cigiről!!! kurva jó érzés, a tüdő kapacitásom zsear, érzek illatokat, érzem az ízeket is :) már az is zavar, ha valaki előttem cigizik az utcán, akkor átmegyek a másik oldalra :D

[ Szerkesztve ]

(#118099) troller válasza brownus (#118098) üzenetére


troller
senior tag

"szóval aki gyorsba le akar dobni pár kilot, nem kell hozzá más csak kis stressz..."
Ja, ha nem pont olyan vagy aki evéssel kompenzál, ha valami xar. :D
Amúgy gratula a kicsihez.
Ez a tej elapadás szokásos városi legenda szerintem, mondom 3 gyerek után, akik nagyjából 2 éves korukig szopiztak.
Szerintem jól teszi a párod ha ezeket szedi, amit leírtál, mellé én még javasolnám a halolaj kapszulát. Ugyanis amennyire tudom a szülés utáni depresszió egyik fő oka, hogy a magzat az idegrendszere felépítéséhez elvonja az anya szervezetéből az omega 3-at, így ott hiány léphet fel, ha nem pótolják.

[ Szerkesztve ]

Asus P8H67M-LE; i5 3330; 2x4GB DDR3; Gigabyte GTX 1060 3GB WINDFORCE OC

(#118100) aelod válasza brownus (#118098) üzenetére


aelod
veterán

Gratulálok!

(mert amiket mutattam nekik, a bodybuilder, egykét gyártó oldala, mint pl. a scitec az nem jó. meg magamat is hiába mutogatom, hogy évek óta nem voltam beteg, csak év vége felé a szokásos kicsi influenza vagy megfázás... na mindegy...)

Mehh...

ja, és had dicsekedjek, (tudom-tudom, ideje volt. btw, nem voltam sose erős lánc dohányos) de leszoktam a cigiről!!! kurva jó érzés, a tüdő kapacitásom zsear, érzek illatokat, érzem az ízeket is :) már az is zavar, ha valaki előttem cigizik az utcán, akkor átmegyek a másik oldalra :D

Ehhez is gratulálok!

Én lassan 4 éve tettem le a bagót. Soha nem szoknék vissza rá. Sokan megteszik ha valami nehezebb időszak éri őket vagy stressz helyzet van. Ellenben az asszony visszaszokott :W

[link] próbáljátok ki. Egy misét megér szerintem.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.